0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς xriana 1Ειπα μερικες αληθειες και την ειρωνια την περιμενα .
γιατι οι οαεδιτες να μην υποστηριξουν το δικιο τους?αντε να τελειωσει πια αυτη η μεταβατικη περιοδος (που πολυ καλα το λεει ο panos2, 12 χρονια κραταει) και να δινουν ΟΛΟΙ ασεπ.υ.γ. Αννουλα, φιλακια πολλα.....θα ερθω με τη μηχανη μου ενα απογευμα να σε παω μια βολτα...κουκλα μου!!!!
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 17, 2010, 03:15:45 pmΠαράθεση από: nmavro73 στις Αυγούστου 17, 2010, 03:10:45 pmΔινόταν προτεραιότητα σε αυτούς που είχαν ήδη εμπειρία στον ΟΑΕΔ. Για να μην πούμε για αυτούς που αναγνώρισαν πχ προϋπηρεσία πληροφορικής(τη δίδαξαν μετά από κάτι σεμινάρια) ενώ ήταν πχ. Φιλόλογοι και την αναγνώρισαν κανονικάΜια απλή ερώτηση. Κανείς δεν γεννιέται με προϋπηρεσία. Άρα όλοι από 0 μόρια ξεκίνησαν ακόμα και αυτός που σήμερα έχει 60. Όταν τον προσέλαβαν για πρώτη φορά με τι κριτήρια τον πήραν;;;Όπως και για ΠΔΣ έπαιζε το βύσμα.προυπηρεσιαπαλαιοτητα πτυχιουβαθμος πτυχιου100 το ενα παιδι200 τα δυο500 τα τριααυτα το 1995 προσληφθηκα με βαση την παλαιοτηταακατανοητες εποχες
Παράθεση από: nmavro73 στις Αυγούστου 17, 2010, 03:10:45 pmΔινόταν προτεραιότητα σε αυτούς που είχαν ήδη εμπειρία στον ΟΑΕΔ. Για να μην πούμε για αυτούς που αναγνώρισαν πχ προϋπηρεσία πληροφορικής(τη δίδαξαν μετά από κάτι σεμινάρια) ενώ ήταν πχ. Φιλόλογοι και την αναγνώρισαν κανονικάΜια απλή ερώτηση. Κανείς δεν γεννιέται με προϋπηρεσία. Άρα όλοι από 0 μόρια ξεκίνησαν ακόμα και αυτός που σήμερα έχει 60. Όταν τον προσέλαβαν για πρώτη φορά με τι κριτήρια τον πήραν;;;Όπως και για ΠΔΣ έπαιζε το βύσμα.
Δινόταν προτεραιότητα σε αυτούς που είχαν ήδη εμπειρία στον ΟΑΕΔ. Για να μην πούμε για αυτούς που αναγνώρισαν πχ προϋπηρεσία πληροφορικής(τη δίδαξαν μετά από κάτι σεμινάρια) ενώ ήταν πχ. Φιλόλογοι και την αναγνώρισαν κανονικά
Κυριακή και zst σας παρακαλώ θερμά να σταματήσετε τις αντιπαραθέσεις με τους ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου. Σας χρησιμοποιούν για να προβάλλουν συνεχώς το θέμα μας.Να σας ενημερώσω επίσης πως ο Σύλλογος μας έχει τις θετικές δικαστικές αποφάσεις υπέρ οαεδιτών με τις οποίες διορίστηκαν αναδρομικά συνάδελφοί μας.Υπερμαχία
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 17, 2010, 03:45:52 pmγιατι οι οαεδιτες να μην υποστηριξουν το δικιο τους?αντε να τελειωσει πια αυτη η μεταβατικη περιοδος (που πολυ καλα το λεει ο panos2, 12 χρονια κραταει) και να δινουν ΟΛΟΙ ασεπ.υ.γ. Αννουλα, φιλακια πολλα.....θα ερθω με τη μηχανη μου ενα απογευμα να σε παω μια βολτα...κουκλα μου!!!! Άραγε πόσο έχεις ασχοληθεί με την υπόθεση εσύ ειδικά;
Παράθεση από: nmavro73 στις Αυγούστου 17, 2010, 03:50:37 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 17, 2010, 03:45:52 pmγιατι οι οαεδιτες να μην υποστηριξουν το δικιο τους?αντε να τελειωσει πια αυτη η μεταβατικη περιοδος (που πολυ καλα το λεει ο panos2, 12 χρονια κραταει) και να δινουν ΟΛΟΙ ασεπ.υ.γ. Αννουλα, φιλακια πολλα.....θα ερθω με τη μηχανη μου ενα απογευμα να σε παω μια βολτα...κουκλα μου!!!! Άραγε πόσο έχεις ασχοληθεί με την υπόθεση εσύ ειδικά;τί εννοεις? "με το εσυ ειδικα?"πρεπει να συμφωνουμε παντα μαζι σου? εχεις αλλεργια στην αντιθετη αποψη
Δε με διαβαζεις φαινεται και πολυ περισσοτερο δεν με προσεχεις.διαβασε στις προηγουμενες σελιδες και θα δεις.απλα, λεω οτι καθε ενας μπορει να διεκδικει το δικιο του. και οτι εγω δεν τα εχω με τους συναδελφους, γιατι δεν φταινε εκεινοι.
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 03:52:30 pmΚυριακή και zst σας παρακαλώ θερμά να σταματήσετε τις αντιπαραθέσεις με τους ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου. Σας χρησιμοποιούν για να προβάλλουν συνεχώς το θέμα μας.Να σας ενημερώσω επίσης πως ο Σύλλογος μας έχει τις θετικές δικαστικές αποφάσεις υπέρ οαεδιτών με τις οποίες διορίστηκαν αναδρομικά συνάδελφοί μας.ΥπερμαχίαΣου έχω απαντήσει ονομαστικά και παλαιότερα αλλά ίσως δεν τα διαβάζεις όλα τα post. ΦιλικάΜιλτιάδης
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 17, 2010, 03:57:44 pmΠαράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 03:52:30 pmΚυριακή και zst σας παρακαλώ θερμά να σταματήσετε τις αντιπαραθέσεις με τους ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου. Σας χρησιμοποιούν για να προβάλλουν συνεχώς το θέμα μας.Να σας ενημερώσω επίσης πως ο Σύλλογος μας έχει τις θετικές δικαστικές αποφάσεις υπέρ οαεδιτών με τις οποίες διορίστηκαν αναδρομικά συνάδελφοί μας.ΥπερμαχίαΣου έχω απαντήσει ονομαστικά και παλαιότερα αλλά ίσως δεν τα διαβάζεις όλα τα post. ΦιλικάΜιλτιάδηςΚαι το δικό μου το όνομα βρε Μίλτο μου είναι γνωστό αλλά ανώνυμη με ανεβάζουν...ανώνυμη με κατεβάζουν!!!