0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 03:52:30 pmΚυριακή και zst σας παρακαλώ θερμά να σταματήσετε τις αντιπαραθέσεις με τους ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου. Σας χρησιμοποιούν για να προβάλλουν συνεχώς το θέμα μας.Να σας ενημερώσω επίσης πως ο Σύλλογος μας έχει τις θετικές δικαστικές αποφάσεις υπέρ οαεδιτών με τις οποίες διορίστηκαν αναδρομικά συνάδελφοί μας.ΥπερμαχίαΣου έχω απαντήσει ονομαστικά και παλαιότερα αλλά ίσως δεν τα διαβάζεις όλα τα post. ΦιλικάΜιλτιάδης
Κυριακή και zst σας παρακαλώ θερμά να σταματήσετε τις αντιπαραθέσεις με τους ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου. Σας χρησιμοποιούν για να προβάλλουν συνεχώς το θέμα μας.Να σας ενημερώσω επίσης πως ο Σύλλογος μας έχει τις θετικές δικαστικές αποφάσεις υπέρ οαεδιτών με τις οποίες διορίστηκαν αναδρομικά συνάδελφοί μας.Υπερμαχία
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 17, 2010, 04:05:51 pmΔε με διαβαζεις φαινεται και πολυ περισσοτερο δεν με προσεχεις.διαβασε στις προηγουμενες σελιδες και θα δεις.απλα, λεω οτι καθε ενας μπορει να διεκδικει το δικιο του. και οτι εγω δεν τα εχω με τους συναδελφους, γιατι δεν φταινε εκεινοι.Δυστυχώς δεν είμαστε σύμμαχοι με τους συναδέλφους. Εφόσον δικαιωθούμε ακόμη και αν έχουν διοριστεί θα ανακληθούν οι διορισμοί. Δεν γίνεται αλλιώς. Και για ποιο δίκιο μιλάς; Όταν πας και δουλεύεις 10 χρόνια ενώ ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν μετράει είναι δίκαιο μετά να ζητήσεις να μετρήσει;
Δε με διαβαζεις φαινεται και πολυ περισσοτερο δεν με προσεχεις.διαβασε στις προηγουμενες σελιδες και θα δεις.απλα, λεω οτι καθε ενας μπορει να διεκδικει το δικιο του. και οτι εγω δεν τα εχω με τους συναδελφους, γιατι δεν φταινε εκεινοι.
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 17, 2010, 04:09:16 pmΠαράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 17, 2010, 03:57:44 pmΠαράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 03:52:30 pmΚυριακή και zst σας παρακαλώ θερμά να σταματήσετε τις αντιπαραθέσεις με τους ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου. Σας χρησιμοποιούν για να προβάλλουν συνεχώς το θέμα μας.Να σας ενημερώσω επίσης πως ο Σύλλογος μας έχει τις θετικές δικαστικές αποφάσεις υπέρ οαεδιτών με τις οποίες διορίστηκαν αναδρομικά συνάδελφοί μας.ΥπερμαχίαΣου έχω απαντήσει ονομαστικά και παλαιότερα αλλά ίσως δεν τα διαβάζεις όλα τα post. ΦιλικάΜιλτιάδηςΚαι το δικό μου το όνομα βρε Μίλτο μου είναι γνωστό αλλά ανώνυμη με ανεβάζουν...ανώνυμη με κατεβάζουν!!!Σε έχει δείξει η tv;;; κανα περιοδικο;;; ΟΧΙ;;;; εεεεε να γιατι είμαστε no name. Γεια σου Γιωτούλα welcome
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 17, 2010, 03:57:44 pmΠαράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 03:52:30 pmΚυριακή και zst σας παρακαλώ θερμά να σταματήσετε τις αντιπαραθέσεις με τους ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου. Σας χρησιμοποιούν για να προβάλλουν συνεχώς το θέμα μας.Να σας ενημερώσω επίσης πως ο Σύλλογος μας έχει τις θετικές δικαστικές αποφάσεις υπέρ οαεδιτών με τις οποίες διορίστηκαν αναδρομικά συνάδελφοί μας.ΥπερμαχίαΣου έχω απαντήσει ονομαστικά και παλαιότερα αλλά ίσως δεν τα διαβάζεις όλα τα post. ΦιλικάΜιλτιάδηςΚαι το δικό μου το όνομα βρε Μίλτο μου είναι γνωστό αλλά ανώνυμη με ανεβάζουν...ανώνυμη με κατεβάζουν!!!
Good to be back!
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 17, 2010, 04:18:41 pm Good to be back!τι θα πει ? πλατη που λεγαμε? (στο Μικρουτσικο)
Διάβασα 47 σελίδες με το χριστιανικο τιτλο"το τελος των ΟΑΕΔιτων".Διδασκω 15 χρονια οχι μόνο στον ΟΑΕΔ του νομού μου αλλά και σε γειτονικούς .Είμαι 3 φορές επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ και πήγαινα σχεδον αδιάβαστη γιατι μεγαλώνω μονη μου 2 αγγελουδια και τα απογευματα εκανα προετοιμασια πτυχιων για να βγαινω οικονομικα.Τα τελευταια 4 χρονια που διδασκω στο Παιδειας μου φαινεται περιπατος γιατι ειχα συνηθίσει τα 30αρια και 35αρια τμήματα του ΟΑΕΔ όπου επιπλέον δεν υπήρχε βιβλιο στην δικη μου ειδικοτητα και ετοιμαζα μονη μου τα παντα .Τους μηνες που ειχα αδεια εγκυμοσυνης ,με αντικατεστησε μια συναδελφος η οποια δεν εκανε ποτε ξανα αιτηση για ωρομισθια στον ΟΑΕΔ γιατι η διαχειριση της ταξης δεν ειναι ευκολη.Ολα αυτα τα χρονια ποτε δεν ειχα ξεστομισει ειρωνιες ουτε συκοφαντιες για συναδελφους με κατοχυρωμενη προυπηρεσια ούτε μου αρέσει η Μάρθα
Παράθεση από: nmavro73 στις Αυγούστου 17, 2010, 04:08:02 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 17, 2010, 04:05:51 pmΔε με διαβαζεις φαινεται και πολυ περισσοτερο δεν με προσεχεις.διαβασε στις προηγουμενες σελιδες και θα δεις.απλα, λεω οτι καθε ενας μπορει να διεκδικει το δικιο του. και οτι εγω δεν τα εχω με τους συναδελφους, γιατι δεν φταινε εκεινοι.Δυστυχώς δεν είμαστε σύμμαχοι με τους συναδέλφους. Εφόσον δικαιωθούμε ακόμη και αν έχουν διοριστεί θα ανακληθούν οι διορισμοί. Δεν γίνεται αλλιώς. Και για ποιο δίκιο μιλάς; Όταν πας και δουλεύεις 10 χρόνια ενώ ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν μετράει είναι δίκαιο μετά να ζητήσεις να μετρήσει; ισως οχι, αλλα τοτε γιατι τους το αναγνωρισαν? που στηριχτηκαν? και μου κανει εντυπωση οτι ΟΛΑ τα κομματα το δεχτηκαν αυτο!!!!!αλλα και παλι σου λεω οτι αν ειμασταν εμεις στη θεση τους το ιδιο δε θα λεγαμε τωρα ?
Μαχούλα μη με μαλωνεις που εγραψα κι εγω μια φορα
Παράθεση από: kyriakh στις Αυγούστου 17, 2010, 04:51:13 pmΜαχούλα μη με μαλωνεις που εγραψα κι εγω μια φορα Όχι δεν σε μαλώνω εσένα. Για τον/την zst χτυπάει η καμπάνα, γιατί όλο γράφει και άλλα δεν ξέρω και ποιος/α είναι.Να ξεχάσω τους αγώνες μας έξω από το Υπουργείο;
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 04:53:14 pmΠαράθεση από: kyriakh στις Αυγούστου 17, 2010, 04:51:13 pmΜαχούλα μη με μαλωνεις που εγραψα κι εγω μια φορα Όχι δεν σε μαλώνω εσένα. Για τον/την zst χτυπάει η καμπάνα, γιατί όλο γράφει και άλλα δεν ξέρω και ποιος/α είναι.Να ξεχάσω τους αγώνες μας έξω από το Υπουργείο;Υπήρχαν και τα βιβλία του ΑΣΕΠ τόσα χρόνια...άφθονα στο εμπόριο εκτός απ'το Υπουργείο και τα προπύλαιά του...αυτό που κάναν ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ!!!!