0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράλληλος συγκρουσιακός διάλογος μεταξύ αδιόριστων από την οπτική μιας μεριάςΤους λες: Γνωρίζατε ότι η προϋπηρεσία σας δεν μετρούσε στο «παιδείας»Σου λένε: Μα, μας απολύσανε.Τους λες: Σκόπιμα ακολουθήσατε αυτό το δρόμο, επειδή παρακάμπτεται ο ΑΣΕΠ…Σου λένε: Ο διαγωνισμός είναι διαβλητός και δεν αποδεικνύει τίποτα… Εμείς είμαστε θύματα της μεταβατικής από την επετηρίδα…Υπάρχουν και άλλοι, που παρακάμπτουν νόμιμα τον διαγωνισμό…Τους λες: Οι προσλήψεις σας γίνονταν με αδιαφανή τρόπο και με πελατειακές σχέσεις…Σου λένε: Το ίδιο γίνεται με την ΠΔΣ, τα εκκλησιαστικά., τα ιδιωτικά…Τους λες: Είναι το ίδιο καταδικαστέες περιπτώσεις Σου λένε: Γιατί τότε μόνο ενάντια σε εμάς; Και τελικά οι προσλήψεις στον ΟΑΕΔ γίνονταν με αξιοκρατικό τρόπο!!!Τους λες : Φέρατε μια βίαιη ανατροπή στις ζωές πολλών συναδέλφων σας μέσω του «φύγετε μαζικά» εσείς και «ελάτε μαζικά εσείς»> Και θα έπρεπε, κατά την διεκδίκηση σας να είχατε ζητήσει τουλάχιστον το «βόλεμά σας» εκτός πινάκων.Σου λένε: Εμείς είμαστε τα θύματα, που τελικά δικαιωθήκαμε. Ο συνήγορος του πολίτη…Τους λες: Πολλοί από εμάς στη προσφυγή που κάναμε ενάντια στη τροπολογία του υπουργείου δεν έχουμε κάποιο συμφέρον, αλλά δεν μπορούσαμε να βλέπουμε πάλι να αδικούνται με άγαρμπο τρόπο τόσοι συνάδελφοι…Σου λένε: Παίρνετε μίζες. Έχετε πρόβλημα, να το ψάξετε. Θέλετε το κακό μας.Τους λες: Οκ, Το δικαστήριο θα αποφασίσει. Αφού εσείς δεν σκεφτήκατε τις ζωές τόσων συνάδελφων σας, έχουμε και το ηθικό στήριγμα να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη.Σου λένε: Αυτό είναι αντισυναδελφικό. Πατάτε επί πτωμάτων, δολοφόνοι…Ο θεός...ΥΓ. Μάρκο, να βρω να διαβάσω τις σφήκες του Αριστοφάνη. Τις είχα σε ένα κόμικ…
Συγνώμη για τη διακοπή ...συνεχίζωγια να μην ξεχνιόμαστε, προς ενημέρωσή σας:'Εχουμε στα χέριια μας τις δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες συνάδελφοί μας οαεδίτες δικαιώθηκαν και μονιμοποιήθηκαν αναδρομικά. Όσο για τον knkn σίγουρα κατάλαβες πως έκανα χιούμορ.ΥΓ. Δεν ήξερα για το μωρό, να σου ζήσει (από την καρδιά μου η ευχή)
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 05:25:44 pmΣυγνώμη για τη διακοπή ...συνεχίζωγια να μην ξεχνιόμαστε, προς ενημέρωσή σας:'Εχουμε στα χέριια μας τις δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες συνάδελφοί μας οαεδίτες δικαιώθηκαν και μονιμοποιήθηκαν αναδρομικά. Όσο για τον knkn σίγουρα κατάλαβες πως έκανα χιούμορ.ΥΓ. Δεν ήξερα για το μωρό, να σου ζήσει (από την καρδιά μου η ευχή)Σχεδόν πάντα τα παράθυρα είναι νόμιμα ! Εγώ όμως δεν έχω την άποψη πως '' ότι είναι νόμιμο , είναι και ηθικό '' .Οι νόμοι αλλάζουν . Κάποιο παράθυρο που ήταν νόμιμο με τον προηγούμενο νόμο , κλείνει με τον νέο νόμο και ένας επόμενος νόμος μπορεί να δημιουργήσει νέα παράθυρα. Υ.Γ. κατάλαβα το χιούμορ , γι αυτό απάντησα κι εγώ ανάλογα . Ευχαριστώ απο την καρδία μου για την ευχή σου !
Παράθεση από: knkn στις Αυγούστου 19, 2010, 09:07:25 amΠαράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 05:25:44 pmΣυγνώμη για τη διακοπή ...συνεχίζωγια να μην ξεχνιόμαστε, προς ενημέρωσή σας:'Εχουμε στα χέριια μας τις δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες συνάδελφοί μας οαεδίτες δικαιώθηκαν και μονιμοποιήθηκαν αναδρομικά. Όσο για τον knkn σίγουρα κατάλαβες πως έκανα χιούμορ.ΥΓ. Δεν ήξερα για το μωρό, να σου ζήσει (από την καρδιά μου η ευχή)Σχεδόν πάντα τα παράθυρα είναι νόμιμα ! Εγώ όμως δεν έχω την άποψη πως '' ότι είναι νόμιμο , είναι και ηθικό '' .Οι νόμοι αλλάζουν . Κάποιο παράθυρο που ήταν νόμιμο με τον προηγούμενο νόμο , κλείνει με τον νέο νόμο και ένας επόμενος νόμος μπορεί να δημιουργήσει νέα παράθυρα. Υ.Γ. κατάλαβα το χιούμορ , γι αυτό απάντησα κι εγώ ανάλογα . Ευχαριστώ απο την καρδία μου για την ευχή σου ! Είσαι μικρός στην ηλικία για να θυμάσαι την επετηρίδα, που ο καθένας είχε τη θέση του και προγραμμάτιζε τη ζωή του ανάλογα με την ημερομηνία κτήσεως βασικού πτυχίου.Η κατάργηση αυτής δημιούργησε νέες επετηρίδες,πχ 16 μηνο με προϋπηρεσία, εδώ είχαν βάλει και τα ναυτικά λύκεια κλπ, στην πορεία υπήρχαν και άλλοι πίνακες και τρέχα γύρευε.Τελικά οι περισσότεροι τότε που φώναζαν κατά την κατάργηση της επετηρίδας και ήταν και στα επεισόδια, διορίστηκαν με προϋπηρεσία η οποία και τότε ήταν αδιαφανής επειδή δεν υπήρχε σύστημα μηχανογράφησης και ενώ είχαμε δικαίωμα να δηλώνουμε μόνο 3 ή 4 νομούς, άλλοι δήλωναν 10.Οσο για το τι είναι ηθικό; Ηθικό είναι κάποιος να τελειώνει το πανεπιστήμιο και να διορίζεται. Τώρα για το αν ηθικό κάποιος να έχει φτάσει στα 40-50 κλπ και να έχει παιδιά φοιτητές και να μην έχει διοριστεί ακόμη, δεν ξέρω τι είναι. φιλικά
Αριστοφάνη "Σφήκες" πραγματεύεται τη δικομανία των Αθηναίων, ενώ στόχος γίνεται η λειτουργία της Αθηναϊκής δημοκρατίαςpano, βαλε στη θεση των "τους λες" , "σου λενε" τα: