0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια απορία που είχα πάντα. Καλά με τις προσλήψεις στις σχολές του Οαεδ.Από που έχουν ελεγχθεί οι προυπηρεσίες που εμφάνισαν όλοι οι Οαεδίτες φέτος;Υπάρχει περίπτωση, διάφοροι λίγοι, να εμφάνισαν με τον κατάλληλο τρόπο πλασματικές προυπηρεσίες;Υπάρχουν πίνακες, από τους οποίους μπορούμε να δούμε, αν οι προυπηρεσίες αυτές έγιναν πραγματικά;Στη ΠΔΣ, που ελεγχόταν από το υπουργείο παιδείας, γινόντουσαν διάφορα... Φαντάζομαι τι γινόταν στις σχολές του ΟΑΕΔ.Έχουμε ψάξει γενικά το θέμα των πλασματικών προυπηρεσιών;
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 19, 2010, 05:11:44 pmΠΡΟΣ zstΣυνάδελφε δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να κάνεις. Χρόνια τώρα δεν εμφανίζεσαι πουθενά, δεν συμμετέχεις ούτε σε κανέναν αγώνα ούτε σε συζητήσεις στο διαδίκτυο. Με λίγα λόγια μας άφηνες μόνους μας να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, να ενημερώνουμε χρόνια τώρα την εκπαιδευτική κοινότητα (δες τόπικ προηγούμενων ετών). Και τώρα ξαφνικά μπλέκεις σε συζητήσεις με μόνιμο προσωπικό που αντί να πάρουν θέση στις κατά τόπους ΕΛΜΕ και να ασχοληθούν με τα προβλήματα της εκπαίδευσης ασχολούνται με τους οαεδίτες, είτε γιατί έχουν τη γυναίκα τους , την αδελφή τους , το παιδί του ή το παιδί του γείτονα κλπ.Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείς να κάνεις! Να αποδείξεις τι! Θα δώσεις λογαριασμό για τον τρόπο πρόσληψής σου σε δημόσιο σχολείο. Δηλαδή θα πρέπει να πάρουμε την άδεια από τον milto ή τον aristo για να δουλέψουμε;Αν δεν το γνωρίζεις ψάξε σε προηγούμενες σελίδες να δεις πόσα χρόνια και πόσες σελίδες έχουμε αφιερώσει για το θέμα αυτό.Σε παρακαλώ όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή με αυτούς που δεν παίζουν αλλά κάθονται χαλαρά στον καναπέ τους και ηδονίζονται να παίζουν με τη ζωή σου και τη ζωή των συναδέλφων τους.Επίσης όποιος έχει διάφορες απορίες, να τους παραπέμπεις στις σελίδες του Συνήγορου του Πολίτη, να ενημερωθούν σχετικά.Καταλαβαίνω πως έχεις οργή μέσα σου, αλλά το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις δικαιώματα να γίνεται συζήτηση για ένα θέμα που έκλεισε!Κατάλαβες πως το θέμα έχει κλείσει;Επίσης τις όποιες διεκδικήσεις μας δεν θα τις συζητήσουμε με αυτούς. Αυτό δα μας έλειπε.Συγνώμη αλλά, ενοχλείς τους συναδέλφους (πρώην οαεδίτες), οι οποίοι απλά εκνευρίζονταιΦιλικάΥπερμαχίαΕκφράζω μόνο την αηδία μου ..., που μια εύλογη απορία μου περί του πότε θα ολοκληρωθεί μια "τζάμπα" βεντέτα ..., η θέση μου πως όλοι - κι εσύ, παρά την εριστικότητά σου επί δικαίων και αδίκων - είμαστε συνάδελφοι και η άποψή μου περί αδικίας (νομότυπης,... μα αδικίας) σε οδήγησαν 3 φορές να μου απευθύνεις χολή - παράλληλα με τη χολή που εκτοξεύεις σε όλους όσοι δεν ταυτίζονται με τις "φωτισμένες" δικές σου σκέψεις ...Χωρίς - όπως, προφανώς, τόσο έντονα πασχίζεις ν' αποδείξεις πως δεν αξίζεις - την ελάχιστη φιλική διάθεση ...Θόδωρος ...
ΠΡΟΣ zstΣυνάδελφε δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να κάνεις. Χρόνια τώρα δεν εμφανίζεσαι πουθενά, δεν συμμετέχεις ούτε σε κανέναν αγώνα ούτε σε συζητήσεις στο διαδίκτυο. Με λίγα λόγια μας άφηνες μόνους μας να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, να ενημερώνουμε χρόνια τώρα την εκπαιδευτική κοινότητα (δες τόπικ προηγούμενων ετών). Και τώρα ξαφνικά μπλέκεις σε συζητήσεις με μόνιμο προσωπικό που αντί να πάρουν θέση στις κατά τόπους ΕΛΜΕ και να ασχοληθούν με τα προβλήματα της εκπαίδευσης ασχολούνται με τους οαεδίτες, είτε γιατί έχουν τη γυναίκα τους , την αδελφή τους , το παιδί του ή το παιδί του γείτονα κλπ.Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείς να κάνεις! Να αποδείξεις τι! Θα δώσεις λογαριασμό για τον τρόπο πρόσληψής σου σε δημόσιο σχολείο. Δηλαδή θα πρέπει να πάρουμε την άδεια από τον milto ή τον aristo για να δουλέψουμε;Αν δεν το γνωρίζεις ψάξε σε προηγούμενες σελίδες να δεις πόσα χρόνια και πόσες σελίδες έχουμε αφιερώσει για το θέμα αυτό.Σε παρακαλώ όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή με αυτούς που δεν παίζουν αλλά κάθονται χαλαρά στον καναπέ τους και ηδονίζονται να παίζουν με τη ζωή σου και τη ζωή των συναδέλφων τους.Επίσης όποιος έχει διάφορες απορίες, να τους παραπέμπεις στις σελίδες του Συνήγορου του Πολίτη, να ενημερωθούν σχετικά.Καταλαβαίνω πως έχεις οργή μέσα σου, αλλά το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις δικαιώματα να γίνεται συζήτηση για ένα θέμα που έκλεισε!Κατάλαβες πως το θέμα έχει κλείσει;Επίσης τις όποιες διεκδικήσεις μας δεν θα τις συζητήσουμε με αυτούς. Αυτό δα μας έλειπε.Συγνώμη αλλά, ενοχλείς τους συναδέλφους (πρώην οαεδίτες), οι οποίοι απλά εκνευρίζονταιΦιλικάΥπερμαχία
ρε παιδια ημαρτον...ο καθενας εχει τα δικαια του στην υποθεση και ειναι λογικο να τα υποστηριζει για να νοιωσει και καλυτερα με τον εαυτο του και τις πραξεις του. Θεωρω οτι αυτη η σελιδα δημιουργηθηκε για να ενημερωνομαστε σχετικα με τις εξελιξεις σε αυτο το θεμα! Αφηστε να δουμε τι θα γινει! Δεν υπαρχει σωστο και λαθος ! Και να δικαιωθουμε αυτοι που καναμε ενσταση εναντιον αναγνωρισης προυπηρεσιας ΟΑΕ, - τονιζω οχι εναντιον συναδελφων - διοτι εγω τους θεωρω συναδελφους και ας εχω παρει μερος στην ενσταση - ακομα λοιπον και να δικαιωθουμε αυτο δεν σημαινει οτι θα πιστεψουν οι ιδιοι οτι εχουν αδικο! Διεκδικησαν και πήραν ! Και μεις αυτο κανουμε...
Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 19, 2010, 08:23:56 pmρε παιδια ημαρτον...ο καθενας εχει τα δικαια του στην υποθεση και ειναι λογικο να τα υποστηριζει για να νοιωσει και καλυτερα με τον εαυτο του και τις πραξεις του. Θεωρω οτι αυτη η σελιδα δημιουργηθηκε για να ενημερωνομαστε σχετικα με τις εξελιξεις σε αυτο το θεμα! Αφηστε να δουμε τι θα γινει! Δεν υπαρχει σωστο και λαθος ! Και να δικαιωθουμε αυτοι που καναμε ενσταση εναντιον αναγνωρισης προυπηρεσιας ΟΑΕ, - τονιζω οχι εναντιον συναδελφων - διοτι εγω τους θεωρω συναδελφους και ας εχω παρει μερος στην ενσταση - ακομα λοιπον και να δικαιωθουμε αυτο δεν σημαινει οτι θα πιστεψουν οι ιδιοι οτι εχουν αδικο! Διεκδικησαν και πήραν ! Και μεις αυτο κανουμε... Η Υπερμαχία ότι και να πει έχει άδικο..μόνο που είναι αυτή που είναι.
Παράθεση από: nmavro73 στις Αυγούστου 19, 2010, 08:29:09 pmΠαράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 19, 2010, 08:23:56 pmρε παιδια ημαρτον...ο καθενας εχει τα δικαια του στην υποθεση και ειναι λογικο να τα υποστηριζει για να νοιωσει και καλυτερα με τον εαυτο του και τις πραξεις του. Θεωρω οτι αυτη η σελιδα δημιουργηθηκε για να ενημερωνομαστε σχετικα με τις εξελιξεις σε αυτο το θεμα! Αφηστε να δουμε τι θα γινει! Δεν υπαρχει σωστο και λαθος ! Και να δικαιωθουμε αυτοι που καναμε ενσταση εναντιον αναγνωρισης προυπηρεσιας ΟΑΕ, - τονιζω οχι εναντιον συναδελφων - διοτι εγω τους θεωρω συναδελφους και ας εχω παρει μερος στην ενσταση - ακομα λοιπον και να δικαιωθουμε αυτο δεν σημαινει οτι θα πιστεψουν οι ιδιοι οτι εχουν αδικο! Διεκδικησαν και πήραν ! Και μεις αυτο κανουμε... Η Υπερμαχία ότι και να πει έχει άδικο..μόνο που είναι αυτή που είναι.δεν την ξερω , δεν μπορω να κρινω.....
Συνάδελφοι μόνιμοι (για να μην ξεχνιόμαστε πως μια χαρά είστε βολεμένοι και κάθε 1 και 15 χειμώνα καλοκαίρι ο μισθός έρχεται)βρίστε με όσο θέλετε αν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Να εκτονωθείτε βρε αδέρφια.Καθόλου δεν με χαλάει. Όσο εσείς γράφετε ότι σας κατέβει εξ αιτίας των αλτρουιστικών σας συναισθημάτων, λέει, εγώ πρέπει να πω πως:το θέμα για μας έχει κλείσει. Οποιαδήποτε συνδικαλιστική ή δικαστική διεκδίκησή μας δεν θα τη σχολιάσω μαζί σας, αυτό μας έλειπε. Ούτε θα προσπαθήσω να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.Αν αντιδράτε εσίες μία εγώ αντιδρώ που εσείς αντιδράτε. Αν έχετε απορίες να απευθυνθείτε στον Συνήγορο του Πολίτη ή να ψάξετε σε αυτό το φόρουμ θα δείτε στις σελίδες του πολλά θέματα που έχουμε αναπτύξει με άλλους συναδέλφους.Αλλά έτσι που ανακατεύεστε και με τον τρόπο που ανακατεύεστε μου βάζετε ιδέες.Συνεπώς, για να ανακεφαλαιώσουμε (διορθώστε με αν κάνω λάθος)miltos μόνιμοςaristos 2 μόνιμοςpanos 2 μόνιμοςrublev μονιμοςκοκκύριοι μόνιμοι, μου είναι αδιάφορο που διαφωνείτε. Αυτό δα μας έλειπε, να σας ρωτήσουμε κιόλας. Για ψάξτε να βρείτε τρόπο να βοηθήσουμε την Υπουργό να βρει κονδύλια για περισσότερους διορισμούς και αφήστε τα κουτσομπολιά.πχ Οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ βρήκαν τον τρόπο:Κατασκευή διαδραστικού πίνακα με κόστος μόνο 60 ευρώ[/b][/color]
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 19, 2010, 10:41:27 pmΣυνάδελφοι μόνιμοι (για να μην ξεχνιόμαστε πως μια χαρά είστε βολεμένοι και κάθε 1 και 15 χειμώνα καλοκαίρι ο μισθός έρχεται)βρίστε με όσο θέλετε αν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Να εκτονωθείτε βρε αδέρφια.Καθόλου δεν με χαλάει. Όσο εσείς γράφετε ότι σας κατέβει εξ αιτίας των αλτρουιστικών σας συναισθημάτων, λέει, εγώ πρέπει να πω πως:το θέμα για μας έχει κλείσει. Οποιαδήποτε συνδικαλιστική ή δικαστική διεκδίκησή μας δεν θα τη σχολιάσω μαζί σας, αυτό μας έλειπε. Ούτε θα προσπαθήσω να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.Αν αντιδράτε εσίες μία εγώ αντιδρώ που εσείς αντιδράτε. Αν έχετε απορίες να απευθυνθείτε στον Συνήγορο του Πολίτη ή να ψάξετε σε αυτό το φόρουμ θα δείτε στις σελίδες του πολλά θέματα που έχουμε αναπτύξει με άλλους συναδέλφους.Αλλά έτσι που ανακατεύεστε και με τον τρόπο που ανακατεύεστε μου βάζετε ιδέες.Συνεπώς, για να ανακεφαλαιώσουμε (διορθώστε με αν κάνω λάθος)miltos μόνιμοςaristos 2 μόνιμοςpanos 2 μόνιμοςrublev μονιμοςκοκκύριοι μόνιμοι, μου είναι αδιάφορο που διαφωνείτε. Αυτό δα μας έλειπε, να σας ρωτήσουμε κιόλας. Για ψάξτε να βρείτε τρόπο να βοηθήσουμε την Υπουργό να βρει κονδύλια για περισσότερους διορισμούς και αφήστε τα κουτσομπολιά.πχ Οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ βρήκαν τον τρόπο:Κατασκευή διαδραστικού πίνακα με κόστος μόνο 60 ευρώ[/b][/color]Ακόμα δεν το κατάλαβες? Εκτός από τον καλόγερο και οι υπόλοιποι μίζα πήραν...γιατί νομίζεις τα λένε όλα αυτά?