0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συμφωνα με τους ακατανομαστους,οι μονιμοι πρεπει να αδιαφορουν για τα προβληματα της παιδειας, της εκπαιδευσης,του πλανητη...ειπαμε, η βολεψη μας
Παράθεση από: mariael στις Αυγούστου 19, 2010, 11:54:44 pmσυμφωνα με τους ακατανομαστους,οι μονιμοι πρεπει να αδιαφορουν για τα προβληματα της παιδειας, της εκπαιδευσης,του πλανητη...ειπαμε, η βολεψη μαςΜήπως είσαι μόνιμη ;;;; να σε βάλουμε στο club τον ρατσιστών μονιμων;;;
Συνάδελφοι μόνιμοι (για να μην ξεχνιόμαστε πως μια χαρά είστε βολεμένοι και κάθε 1 και 15 χειμώνα καλοκαίρι ο μισθός έρχεται)βρίστε με όσο θέλετε αν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Να εκτονωθείτε βρε αδέρφια.Καθόλου δεν με χαλάει. Όσο εσείς γράφετε ότι σας κατέβει εξ αιτίας των αλτρουιστικών σας συναισθημάτων, λέει, εγώ πρέπει να πω πως:το θέμα για μας έχει κλείσει. Οποιαδήποτε συνδικαλιστική ή δικαστική διεκδίκησή μας δεν θα τη σχολιάσω μαζί σας, αυτό μας έλειπε. Ούτε θα προσπαθήσω να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.Αν αντιδράτε εσίες μία εγώ αντιδρώ που εσείς αντιδράτε. Αν έχετε απορίες να απευθυνθείτε στον Συνήγορο του Πολίτη ή να ψάξετε σε αυτό το φόρουμ θα δείτε στις σελίδες του πολλά θέματα που έχουμε αναπτύξει με άλλους συναδέλφους.Αλλά έτσι που ανακατεύεστε και με τον τρόπο που ανακατεύεστε μου βάζετε ιδέες.Συνεπώς, για να ανακεφαλαιώσουμε (διορθώστε με αν κάνω λάθος)miltos μόνιμοςaristos 2 μόνιμοςpanos 2 μόνιμοςrublev μονιμοςκοκκύριοι μόνιμοι, μου είναι αδιάφορο που διαφωνείτε. Αυτό δα μας έλειπε, να σας ρωτήσουμε κιόλας. Για ψάξτε να βρείτε τρόπο να βοηθήσουμε την Υπουργό να βρει κονδύλια για περισσότερους διορισμούς και αφήστε τα κουτσομπολιά.πχ Οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ βρήκαν τον τρόπο:Κατασκευή διαδραστικού πίνακα με κόστος μόνο 60 ευρώ[/b][/color]
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 20, 2010, 12:00:46 amΠαράθεση από: mariael στις Αυγούστου 19, 2010, 11:54:44 pmσυμφωνα με τους ακατανομαστους,οι μονιμοι πρεπει να αδιαφορουν για τα προβληματα της παιδειας, της εκπαιδευσης,του πλανητη...ειπαμε, η βολεψη μαςΜήπως είσαι μόνιμη ;;;; να σε βάλουμε στο club τον ρατσιστών μονιμων;;; Προσπαθώ να γίνω αλλά δεν με παίζουν οι του υπουργείου!!!
Συνάδελφοι μόνιμοι (για να μην ξεχνιόμαστε πως μια χαρά είστε βολεμένοι και κάθε 1 και 15 χειμώνα καλοκαίρι ο μισθός έρχεται)βρίστε με όσο θέλετε αν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Να εκτονωθείτε βρε αδέρφια.Καθόλου δεν με χαλάει. Όσο εσείς γράφετε ότι σας κατέβει εξ αιτίας των αλτρουιστικών σας συναισθημάτων, λέει, εγώ πρέπει να πω πως:το θέμα για μας έχει κλείσει. Οποιαδήποτε συνδικαλιστική ή δικαστική διεκδίκησή μας δεν θα τη σχολιάσω μαζί σας, αυτό μας έλειπε. Ούτε θα προσπαθήσω να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.Αν αντιδράτε εσίες μία εγώ αντιδρώ που εσείς αντιδράτε. Αν έχετε απορίες να απευθυνθείτε στον Συνήγορο του Πολίτη ή να ψάξετε σε αυτό το φόρουμ θα δείτε στις σελίδες του πολλά θέματα που έχουμε αναπτύξει με άλλους συναδέλφους.Αλλά έτσι που ανακατεύεστε και με τον τρόπο που ανακατεύεστε μου βάζετε ιδέες.Συνεπώς, για να ανακεφαλαιώσουμε (διορθώστε με αν κάνω λάθος)miltos μόνιμοςaristos 2 μόνιμος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!panos 2 μόνιμοςrublev μονιμοςκοκκύριοι μόνιμοι, μου είναι αδιάφορο που διαφωνείτε. Αυτό δα μας έλειπε, να σας ρωτήσουμε κιόλας. Για ψάξτε να βρείτε τρόπο να βοηθήσουμε την Υπουργό να βρει κονδύλια για περισσότερους διορισμούς και αφήστε τα κουτσομπολιά.πχ Οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ βρήκαν τον τρόπο:Κατασκευή διαδραστικού πίνακα με κόστος μόνο 60 ευρώ[/b][/color]
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 19, 2010, 10:41:27 pmΣυνάδελφοι μόνιμοι (για να μην ξεχνιόμαστε πως μια χαρά είστε βολεμένοι και κάθε 1 και 15 χειμώνα καλοκαίρι ο μισθός έρχεται)βρίστε με όσο θέλετε αν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Να εκτονωθείτε βρε αδέρφια.Καθόλου δεν με χαλάει. Όσο εσείς γράφετε ότι σας κατέβει εξ αιτίας των αλτρουιστικών σας συναισθημάτων, λέει, εγώ πρέπει να πω πως:το θέμα για μας έχει κλείσει. Οποιαδήποτε συνδικαλιστική ή δικαστική διεκδίκησή μας δεν θα τη σχολιάσω μαζί σας, αυτό μας έλειπε. Ούτε θα προσπαθήσω να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.Αν αντιδράτε εσίες μία εγώ αντιδρώ που εσείς αντιδράτε. Αν έχετε απορίες να απευθυνθείτε στον Συνήγορο του Πολίτη ή να ψάξετε σε αυτό το φόρουμ θα δείτε στις σελίδες του πολλά θέματα που έχουμε αναπτύξει με άλλους συναδέλφους.Αλλά έτσι που ανακατεύεστε και με τον τρόπο που ανακατεύεστε μου βάζετε ιδέες.Συνεπώς, για να ανακεφαλαιώσουμε (διορθώστε με αν κάνω λάθος)miltos μόνιμοςaristos 2 μόνιμος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!panos 2 μόνιμοςrublev μονιμοςκοκκύριοι μόνιμοι, μου είναι αδιάφορο που διαφωνείτε. Αυτό δα μας έλειπε, να σας ρωτήσουμε κιόλας. Για ψάξτε να βρείτε τρόπο να βοηθήσουμε την Υπουργό να βρει κονδύλια για περισσότερους διορισμούς και αφήστε τα κουτσομπολιά.πχ Οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ βρήκαν τον τρόπο:Κατασκευή διαδραστικού πίνακα με κόστος μόνο 60 ευρώ[/b][/color]T' όνομά μου, όπως προείπα, είναι Θόδωρος ...Έκανα το σφάλμα το πρωί (http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=18830.msg350004#msg350004) να συμπεριλάβω την άποψή μου σ' έναν ατέλειωτο κατήφορο της κοινής λογικής (στον οποίο, προφανώς, πρωτοστατείς), αν πρόσεξες - αν όχι, κάντο τώρα, για να μην εκτεθείς και πάλι ... - δήλωσα ευθέως τόσο την ιδιότητά μου ως αδιόριστος, όσο και την αδικία που υπέστην εξαιτίας εκείνης της "εμπνευσμένης" τροπολογίας που - απ' ότι φαίνεται - σε γέμισε μ' έπαρση και μένος, που δε σου επιτρέπουν ούτε να προσέχεις, ούτε να κατανοείς τα γραφόμενα όσων διαφωνούν- τι εγκληματικό(!) - με τα δικά σου γραφόμενα ...Το ημερήσιο, ευτυχώς, ολίσθημά μου ολοκληρώνεται εδώ..., χαίρομαι γιατί μου πρόσφερες έναν ακόμη λόγο να εκτιμώ ανθρώπους, αλλά κι εκπαιδευτικούς, που έχω επιλέξει να εκτιμώ ....Ο Θεός μαζί μας ...!!!
πχ Οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ βρήκαν τον τρόπο:Κατασκευή διαδραστικού πίνακα με κόστος μόνο 60 ευρώ
Κατασκευή Διαδραστικού Πίνακα με κόστος μόνο 60 ευρώ. Μάλλον οι οαεδίτες είναι πιο προχωρημένοι από σένα Μίλτο.
Πάντως μη μου πείτε πως δεν έχει πολλή πλάκα, όταν βάζει την κασέτα της και λέει τα ίδια και τα ίδια...(Αυτά τα λέω μπας και θυμώσει ΚΑΙ μαζί μου και με διορίσει καί μένα! Τι στο καλό...μόνο ο aristos2 και ο panos θα έχουν τέτοια τύχη και τιμή...!)