0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω κανέναν , παρεξηγήθηκα και γι αυτό δεν θα ξαναμιλήσω στο φόρουμ.Είμαστε όλοι αγωνιστές στη ζωή μας, αξίζουμε το καλύτερο και έχουμε χρέος να προσπαθούμε γι αυτό.Έχουμε ένα όραμα, μία καλύτερη εκπαίδευση.Οι εμφύλιοι απέδειξαν ότι δεν οδήγησαν σε κάτι καλό...Ας μη τρωγομαστε μεταξύ μας.Συγγώμη εαν θίχτηκε κάποιος συνάδελφος με τα λεγόμενά μου.Καλή σχολική χρονιά να έχετε και ο καθενας σίγουρα θα βρει το δρόμο του αργά ή γρήγορα.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 21, 2010, 11:59:24 amΝα φύγουν κι αυτοί.Δεν θα σου κάνουμε την χάρη. Όσο για το δικαστήριο, είστε χαμένοι όχι απο χέρι αλλά απο πόδι.Ζείτε με αυταπάτες. Τέλος και οι δικηγόροι θα ζήσουν δεν θα γίνουν κλέφτες.
Να φύγουν κι αυτοί.
Το 1997 γράφτηκα στην επετηρίδα λίγο πριν αυτή κλείσει. Έχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι αυτήν όπως θα δεις παρακάτω. Παράθεση από: knkn στις Αυγούστου 08, 2010, 07:15:01 pmΑυτό είναι αλήθεια . Με την επετηρίδα ο διορισμός ήταν σίγουρος όσο και ο θάνατος .Μόνο που όσο τα χρόνια περνούσαν τόσο η μία σιγουριά προσέγγιζε την άλλη .
Αυτό είναι αλήθεια . Με την επετηρίδα ο διορισμός ήταν σίγουρος όσο και ο θάνατος .Μόνο που όσο τα χρόνια περνούσαν τόσο η μία σιγουριά προσέγγιζε την άλλη .
Ήταν δύσκολο ΚΟΥΙΖ πάντως. Η απάντηση θα μπορούσε να είναι και ''πολύτεκνη που έχει να λύσει άσκηση μαθηματικών από το 1997'' . Υ.Γ. λέμε και κανένα αστειάκι να περνάει η ώρα ... κατά τα άλλα ( ως πατέρας ) σέβομαι τους πολύτεκνους απεριόριστα ..
Σιγά μη μου απαντούσες!Τα καλά και συμφέροντα...
Παράθεση από: VIR στις Αυγούστου 21, 2010, 11:00:27 pmΔεν είχα καμία πρόθεση να θίξω κανέναν , παρεξηγήθηκα και γι αυτό δεν θα ξαναμιλήσω στο φόρουμ.Είμαστε όλοι αγωνιστές στη ζωή μας, αξίζουμε το καλύτερο και έχουμε χρέος να προσπαθούμε γι αυτό.Έχουμε ένα όραμα, μία καλύτερη εκπαίδευση.Οι εμφύλιοι απέδειξαν ότι δεν οδήγησαν σε κάτι καλό...Ας μη τρωγομαστε μεταξύ μας.Συγγώμη εαν θίχτηκε κάποιος συνάδελφος με τα λεγόμενά μου.Καλή σχολική χρονιά να έχετε και ο καθενας σίγουρα θα βρει το δρόμο του αργά ή γρήγορα.Δυστυχώς VIR παρουσίασες την γνώμη σου και την εμπειρία σου σε ένα τόπικ, όπου, μπορούμε να πούμε, είναι "εμπόλεμη ζώνη". Γι' αυτό είχαμε τα επακόλουθα με τις υπερβολές και τις "σφαίρες"Δεν αγωνιζόμαστε, όμως, όλοι με τον ίδιο τρόπο στη ζωή μας...
Δεν φταις εσύ Panos2,ο καθένας έχει τα δίκια του, όλοι είμαστε κουρασμένοι ψυχολογικά από την εργασιακή ανασφάλεια και αυτό το αναμείνατε στο ακουστικό σας κάθε καλοκαίρι γι αυτό καταντήσαμε να μαλώνουμε μεταξύ.Καλά αποτελέσματα σε όσους περιμένουν...Και καλά ξεμπερδέματα να έχουμε με τους ακω-αμω...Αυτό πρέπει να μας απασχολεί νομίζω...
Γύρισα...Να ρίξω και εγώ μια ντουφεκιά!Πάντως βρε παιδιά να μην τολμήσει κάποιος από το μαντρί να γράψει κάτι αρνητικό για την "ειδυλιακή" κατάσταση που επικρατούσε στις σχολές του Οαεδ, θα βγει αμέσως η Μάχη να τον φάει. Η επίθεση είναι λυσσαλέα, θα κατηγορηθεί για έσχατη προδοσία, για παρτακiσμό και όλα τα άσχημα χαρακτηριστικά που μπορείς να προσάψεις σ' ένα "συνάδελφο"...Όσο για την σφαίρα... Εχω φάει πολλές και έχω ρίξει άλλες τόσες... Αντέχω. Αυτό που έγραψε ο/η VIR και αναστάτωσε την Μάχη:"Panos 2 το δίκαιο θα ήταν ναι μεν να μετρήσει η προυπηρεσία όλων εφόσον έχουν επιτύχει στο διαγωνισμό.Αυτό ισχύει και για την πδσ όμως και τα λοιπά παράθυρα.Και εγώ είμαι απογοητευμένη γιατί αυτούς τους λίγους μήνες που ήμουνα στον οαεδ υπήρχανε άτομα που ούτε καν ήτανε μέσα στις τάξεις , καθόντουσαν στο γραφείο και έπιναν το καφεδάκι τους και αυτοί τώρα φιγουράρουν στους πίνακες διοριστέων...Και εγώ με τόσες περγαμηνές έμεινα απέξω ...και μένα με πνίγει το άδικο μη νομίζεις...όπως και το ότι δεν βάλανε τον οαεδ στο 24μηνο και βάλανε τον οτεκ...από χρόνια έπρεπε να ισχύσει το όλοι από ασεπ..βλέπω καφενεία στα σχολεία και τρελαίνομαι... Εντάξει. Μια προσωπική άποψη και εκτίμηση είναι...
4) Δεν θέλω να μου ξανα απευθύνεις τον λόγο
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 22, 2010, 02:58:45 pm4) Δεν θέλω να μου ξανα απευθύνεις τον λόγοΚαι να μια ευχή που σίγουρα σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες και σ' αυτό το thread έχουν ευχηθεί για σένα!Δε βλέπω να τους ακούς όμως! Ειδικά αν λάβεις υπόψη ότι το θέμα δεν απευθύνεται σε σένα και τους άλλους του τσουβαλιού σου, για το οποίο τόση ώρα κόπτεσαι.Πλάκα πλάκα κι εγώ το ίδιο! θα της έλεγα, να μη σου ξαναπευθύνει το λόγο, μπορεί να χρησιμοποιήσει αλλού δημιουργικά τη φαιά ουσία της!
Παράθεση από: AntreaEirini στις Αυγούστου 22, 2010, 03:12:38 pmΠαράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 22, 2010, 02:58:45 pm4) Δεν θέλω να μου ξανα απευθύνεις τον λόγοΚαι να μια ευχή που σίγουρα σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες και σ' αυτό το thread έχουν ευχηθεί για σένα!Δε βλέπω να τους ακούς όμως! Ειδικά αν λάβεις υπόψη ότι το θέμα δεν απευθύνεται σε σένα και τους άλλους του τσουβαλιού σου, για το οποίο τόση ώρα κόπτεσαι.Πλάκα πλάκα κι εγώ το ίδιο! θα της έλεγα, να μη σου ξαναπευθύνει το λόγο, μπορεί να χρησιμοποιήσει αλλού δημιουργικά τη φαιά ουσία της!Ω! Καλώς τα τα παιδιά. Που πάτε ωρέ κλεφτόπουλα, που πάτε ωρέ παιδιά; Πάμε για να πατήσουμε την .....Άσε δεν σε παίρνει και ξέρεις καλά τι εννοώ.