0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λυσσάξατε όλοι εναντίον των ΟΑΕΔιτών! Σας παρακολουθώ καιρό τώρα και το μόνο που βλέπω είναι ότι σας έφαγε η ζήλια και η κακία εναντίον τους. Καλά έκαναν και τα κατάφεραν. Και εκεί που εγώ προσωπικά σας θεωρούσα αδικημένους, τώρα που βλέπω το πόσο κοντόφθαλμοι και μικρόψυχοι είστε κάποιοι, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι σας ανήκει 100% η μιζέρια σας και μάλλον σας άξιζε να φάτε τη σκόνη τους. Τα σέβη μου!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: dimio στις Αυγούστου 22, 2010, 06:03:32 pmΛυσσάξατε όλοι εναντίον των ΟΑΕΔιτών! Σας παρακολουθώ καιρό τώρα και το μόνο που βλέπω είναι ότι σας έφαγε η ζήλια και η κακία εναντίον τους. Καλά έκαναν και τα κατάφεραν. Και εκεί που εγώ προσωπικά σας θεωρούσα αδικημένους, τώρα που βλέπω το πόσο κοντόφθαλμοι και μικρόψυχοι είστε κάποιοι, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι σας ανήκει 100% η μιζέρια σας και μάλλον σας άξιζε να φάτε τη σκόνη τους. Τα σέβη μου!!!!!!!!!!!!!!!!παιδια εχει ενα δικαιο! και μονο που εχουν γραφτει τοσες σελιδες με πικροχολα σχολια , αρκουν....
και αν τυχαινε να δουλευω σε αυτες τις σχολες και με ευνοουσε το συστημα θα ελεγα και ενα ευχαριστω...η προκλητικοτητα τους ειναι πιο ενοχλητικη απο το ιδιο το γεγονος του οφθαλμοφανεστατου βολεματος τους
Παράθεση από: eri02 στις Αυγούστου 22, 2010, 09:59:06 pmκαι αν τυχαινε να δουλευω σε αυτες τις σχολες και με ευνοουσε το συστημα θα ελεγα και ενα ευχαριστω...η προκλητικοτητα τους ειναι πιο ενοχλητικη απο το ιδιο το γεγονος του οφθαλμοφανεστατου βολεματος τους Ευχαριστώ!Παρόλου που τα σχολεία του υπουργείου παιδείας δεν είναι τσιφλίκι κανενός και πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι και οι βασικές αρχές του Συντάγματος εμείς ασφαλώς και είπαμε ευχαριστώ, και μάλιστα δημόσια:Κάτι άσχετο, στη φωτογραφία είσαι εσύ από το Λύκειο ή κάποια άλλη;
ΥΓ: Catwoman...αυρίο πρωί θα πάρω τηλέφωνο στο δικηγορικό γραφείο και θα μάθω...ως τώρα δεν έβρισκα την Κλεφτογιάννη. Θα σου πω ό,τι μου πούνε!