0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: EVA στις Μαΐου 04, 2010, 12:45:19 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Μαΐου 04, 2010, 12:12:01 amΠαιδιά, μπορεί να με πάρετε με τις πέτρες, αλλά εγώ θα το πω. ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ στο Mega! Νομίζετε ότι κάποιος που δε σχετίζεται με την εκπαίδευση κατάλαβε τι διεκδικούμε και αν έχουμε δίκιο; Γιατί αναλώθηκε σε χαρακτηρισμούς και δεν ανέφερε τίποτε για την ουσία του θέματος;Συμφωνώ απόλυτα!Μπράβο τους για το θάρρος της γνώμης τους, αλλά μπορούμε να επικεντρωθούμε στα επιμέρους σημεία του νομοσχεδίου; Οι χαρακτηρισμοί δεν με ενόχλησαν.Δίκιο έχει, θα πρέπει να υπάρχει αντίλογος. Όμως, να επικεντρωνόμαστε σε άκρως εκπαιδευτικά θέματα εναντίον της ακατονόμαστης και πάντα με επιχειρήματα, για να μας πάρουν στα σοβαρά. Αλλιώς φαινόμαστε αναξιόπιστοι!Καρχαριάκι, μίλησε έτσι γιατί είναι άνθιρωπος που δεν είναι μαθημένος να βγαίνει στο γυαλί και που προφανώς είχε τράκ. Μη ξεχνάμε και το ξύλο που είχε φάει. Άνθρωποι που δεν είναι μαθημένοι ν' αντιμετωπίζουν βιαιες καταστάσεις είναι λογικό να τα χάνουν και να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, μετά από μια τέτοια κατάσταση.
Παράθεση από: karxarias29 στις Μαΐου 04, 2010, 12:12:01 amΠαιδιά, μπορεί να με πάρετε με τις πέτρες, αλλά εγώ θα το πω. ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ στο Mega! Νομίζετε ότι κάποιος που δε σχετίζεται με την εκπαίδευση κατάλαβε τι διεκδικούμε και αν έχουμε δίκιο; Γιατί αναλώθηκε σε χαρακτηρισμούς και δεν ανέφερε τίποτε για την ουσία του θέματος;Συμφωνώ απόλυτα!Μπράβο τους για το θάρρος της γνώμης τους, αλλά μπορούμε να επικεντρωθούμε στα επιμέρους σημεία του νομοσχεδίου; Οι χαρακτηρισμοί δεν με ενόχλησαν.Δίκιο έχει, θα πρέπει να υπάρχει αντίλογος. Όμως, να επικεντρωνόμαστε σε άκρως εκπαιδευτικά θέματα εναντίον της ακατονόμαστης και πάντα με επιχειρήματα, για να μας πάρουν στα σοβαρά. Αλλιώς φαινόμαστε αναξιόπιστοι!
Παιδιά, μπορεί να με πάρετε με τις πέτρες, αλλά εγώ θα το πω. ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ στο Mega! Νομίζετε ότι κάποιος που δε σχετίζεται με την εκπαίδευση κατάλαβε τι διεκδικούμε και αν έχουμε δίκιο; Γιατί αναλώθηκε σε χαρακτηρισμούς και δεν ανέφερε τίποτε για την ουσία του θέματος;
Συνάδελφοι στείλτε και βρίστε το ανδρείκελο τον Πρετεντέρη !!
Παράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 04, 2010, 12:40:55 am Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών (ΠΕΑΕ) Χρυσούλα Παπαγεωργίου δήλωσε ότι "φτάσαμε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ δεκάδες αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο απαιτώντας να παρέμβουμε με μία δίλεπτη δήλωση στην εκπομπή που θα μιλούσε η Αννα Διαμαντοπούλου. Στον πρώτο όροφο μας περίμεναν ΜΑΤ που επιτέθηκαν απρόκλητα, χτύπησαν με απίστευτη βιαιότητα πολλούς συναδέλφους εκ των οποίων δύο σοβαρά, στο κεφάλι και τα πλευρά". Κάτι ήξεραν και δεν 'κόψαν επιδόματα κλπ από τα σώματα ασφαλείας ,σε αντίθεση με τα μέτρα για τους εκπαιδευτικούς (εφόσον στόχος τους είναι να διαλύσουν την παιδεία με όλα τα επακόλουθα)
Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών (ΠΕΑΕ) Χρυσούλα Παπαγεωργίου δήλωσε ότι "φτάσαμε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ δεκάδες αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο απαιτώντας να παρέμβουμε με μία δίλεπτη δήλωση στην εκπομπή που θα μιλούσε η Αννα Διαμαντοπούλου. Στον πρώτο όροφο μας περίμεναν ΜΑΤ που επιτέθηκαν απρόκλητα, χτύπησαν με απίστευτη βιαιότητα πολλούς συναδέλφους εκ των οποίων δύο σοβαρά, στο κεφάλι και τα πλευρά".
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 04, 2010, 12:48:53 amΠαράθεση από: EVA στις Μαΐου 04, 2010, 12:45:19 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Μαΐου 04, 2010, 12:12:01 amΠαιδιά, μπορεί να με πάρετε με τις πέτρες, αλλά εγώ θα το πω. ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ στο Mega! Νομίζετε ότι κάποιος που δε σχετίζεται με την εκπαίδευση κατάλαβε τι διεκδικούμε και αν έχουμε δίκιο; Γιατί αναλώθηκε σε χαρακτηρισμούς και δεν ανέφερε τίποτε για την ουσία του θέματος;Συμφωνώ απόλυτα!Μπράβο τους για το θάρρος της γνώμης τους, αλλά μπορούμε να επικεντρωθούμε στα επιμέρους σημεία του νομοσχεδίου; Οι χαρακτηρισμοί δεν με ενόχλησαν.Δίκιο έχει, θα πρέπει να υπάρχει αντίλογος. Όμως, να επικεντρωνόμαστε σε άκρως εκπαιδευτικά θέματα εναντίον της ακατονόμαστης και πάντα με επιχειρήματα, για να μας πάρουν στα σοβαρά. Αλλιώς φαινόμαστε αναξιόπιστοι!Καρχαριάκι, μίλησε έτσι γιατί είναι άνθιρωπος που δεν είναι μαθημένος να βγαίνει στο γυαλί και που προφανώς είχε τράκ. Μη ξεχνάμε και το ξύλο που είχε φάει. Άνθρωποι που δεν είναι μαθημένοι ν' αντιμετωπίζουν βιαιες καταστάσεις είναι λογικό να τα χάνουν και να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, μετά από μια τέτοια κατάσταση. Ακριβώς. Όσοι έχετε πάει σε πορείς κρίντε απο τον εαυτό σας.
Παράθεση από: kbazar στις Μαΐου 04, 2010, 12:50:32 amΠαράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 04, 2010, 12:40:55 am Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών (ΠΕΑΕ) Χρυσούλα Παπαγεωργίου δήλωσε ότι "φτάσαμε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ δεκάδες αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο απαιτώντας να παρέμβουμε με μία δίλεπτη δήλωση στην εκπομπή που θα μιλούσε η Αννα Διαμαντοπούλου. Στον πρώτο όροφο μας περίμεναν ΜΑΤ που επιτέθηκαν απρόκλητα, χτύπησαν με απίστευτη βιαιότητα πολλούς συναδέλφους εκ των οποίων δύο σοβαρά, στο κεφάλι και τα πλευρά". Κάτι ήξεραν και δεν 'κόψαν επιδόματα κλπ από τα σώματα ασφαλείας ,σε αντίθεση με τα μέτρα για τους εκπαιδευτικούς (εφόσον στόχος τους είναι να διαλύσουν την παιδεία με όλα τα επακόλουθα) τα εκοψαν κ απο τα σωματα ασφαλειας