0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τέλος, κανένα πλάνο από τις συγκεντρώσεις. Φαντάζομαι τι έγινε στην Αθήνα σήμερα, για να μη δείχνουν αυτοί τίποτα.
Είδα το δελτίο του MEGA και αηδίασα. Καταλύουν οι εκπαιδευτικοί είπε ο Πεταλωτής κάθε έννοια νομιμότητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε καλά ή έχουμε τρελαθεί τελειώς. Σκασμός στους διαφωνούντες, με άλλα λόγια. Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.
2ος γύρος καταστολής απέναντι στους αδιόριστους.ΠΕΑΕ και Συντονιστικό Ωρομισθίων έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας και τος επιτέθηκαν τα ΜΑΤ.Η Τσαπανίδου αηδιαστική και ο Πέπες απλά απαράδεκτος.Ξεσηκωθείτε συνάδελφοιΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
Το κακό είναι οτι τέτοια πράγματα συνήθως πυροδοτούνται από κάποιο θάνατο...
Παράθεση από: LK στις Μαΐου 04, 2010, 02:40:41 pmΕίδα το δελτίο του MEGA και αηδίασα. Καταλύουν οι εκπαιδευτικοί είπε ο Πεταλωτής κάθε έννοια νομιμότητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε καλά ή έχουμε τρελαθεί τελειώς. Σκασμός στους διαφωνούντες, με άλλα λόγια. Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.Το ΠΑΜΕ τους πείραξε?Αυτοί που βεβήλωσαν την εικόνα της χώρας και μας αντιμετωπίζουν σα ζητιάνους δεν έχουν καμία ευθύνη απέναντι σε τίποτα?Δείτε το νέο focus της Γερμανίας http://troktiko.blogspot.com/2010/05/focus_01.html Ζητιάνα πλέον η Αφροδίτη...Γιατί δεν απαντάει κανένας?Ντρέπομαι για τη χώρα μου..ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα...Αλλά ελπίζω ότι πλέον αφυπνίστηκαν οι συνειδήσεις!
Παράθεση από: maryk στις Μαΐου 04, 2010, 02:47:35 pmΠαράθεση από: LK στις Μαΐου 04, 2010, 02:40:41 pmΕίδα το δελτίο του MEGA και αηδίασα. Καταλύουν οι εκπαιδευτικοί είπε ο Πεταλωτής κάθε έννοια νομιμότητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε καλά ή έχουμε τρελαθεί τελειώς. Σκασμός στους διαφωνούντες, με άλλα λόγια. Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.Το ΠΑΜΕ τους πείραξε?Αυτοί που βεβήλωσαν την εικόνα της χώρας και μας αντιμετωπίζουν σα ζητιάνους δεν έχουν καμία ευθύνη απέναντι σε τίποτα?Δείτε το νέο focus της Γερμανίας http://troktiko.blogspot.com/2010/05/focus_01.html Ζητιάνα πλέον η Αφροδίτη...Γιατί δεν απαντάει κανένας?Ντρέπομαι για τη χώρα μου..ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα...Αλλά ελπίζω ότι πλέον αφυπνίστηκαν οι συνειδήσεις!γιατι να ντρεπεσαι που εισαι ελληνιδα;;; εχεις την αισθηση οτι ολοι οι υπολοιποι ευρωπαιοι δεν εχουν καταλαβει ποιος τα εκανε ροϊδο;;για τους πολιτικους σας θα επρεπε να ντρεπομαστε οχι για την εθνικοτητα μας..
Παράθεση από: svouras στις Μαΐου 04, 2010, 10:25:19 am2ος γύρος καταστολής απέναντι στους αδιόριστους.ΠΕΑΕ και Συντονιστικό Ωρομισθίων έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας και τος επιτέθηκαν τα ΜΑΤ.Η Τσαπανίδου αηδιαστική και ο Πέπες απλά απαράδεκτος.Ξεσηκωθείτε συνάδελφοιΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ[/quotΣυγνωμη μαλλον αποτελεσμα της πολυωρης εκθεσης στον ηλιο το λαθος μου....Αλα τσαντιζομαι με αυτα που γραφουν Κανενα δακρυγονο και καμια βια στο υπουργειο.......... Δεν αντεξα να κατεβω και στην πορεια 12.30 φυγαμε απο κει Παιδια
2ος γύρος καταστολής απέναντι στους αδιόριστους.ΠΕΑΕ και Συντονιστικό Ωρομισθίων έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας και τος επιτέθηκαν τα ΜΑΤ.Η Τσαπανίδου αηδιαστική και ο Πέπες απλά απαράδεκτος.Ξεσηκωθείτε συνάδελφοιΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ[/quotΣυγνωμη μαλλον αποτελεσμα της πολυωρης εκθεσης στον ηλιο το λαθος μου....Αλα τσαντιζομαι με αυτα που γραφουν Κανενα δακρυγονο και καμια βια στο υπουργειο.......... Δεν αντεξα να κατεβω και στην πορεια 12.30 φυγαμε απο κει
Eγω παλι ειμαι βεβαιος οτι θα βρεθει καποιος εκτος εαυτου με μια καραμπινα. Τωρα τη Διαμαντοπουλου θα φαει, τον Παγκαλο??