*

Αποστολέας Θέμα: Σοβαρά επεισόδια στο Υπουργειο Παιδείας  (Αναγνώστηκε 17446 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Σοβαρά επεισόδια στο Υπουργειο Παιδείας
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 04, 2010, 02:44:22 pm »
Τέλος, κανένα πλάνο από τις συγκεντρώσεις. Φαντάζομαι τι έγινε στην Αθήνα σήμερα, για να μη δείχνουν αυτοί τίποτα.

Είχα πάει. Συγκέντρωση των συνταξιούχων, των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων στους Δήμους. Για των εκπαιδευτικών μπορώ αν μη τι άλλο να πω ότι ήταν αξιοπρεπέστατη από άποψη συμμετοχής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:31:30 »

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 04, 2010, 02:44:54 pm »
Είδα το δελτίο του MEGA και αηδίασα. Καταλύουν οι εκπαιδευτικοί είπε ο Πεταλωτής κάθε έννοια νομιμότητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε καλά ή έχουμε τρελαθεί τελειώς. Σκασμός στους διαφωνούντες, με άλλα λόγια. Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.

εε και συ..γιατι βλεπεις στο μεγκα ειδησεις;; μηπως τελικα ειμαστε λιγοοο μαζοχες;; ;D

Γιαννη δεν χρειαζεται να φτασουμε στα ακρα...μπορουμε απλα να τους δειξουμε τον δρομο προς το αεροδρομιο..οπως ελεγε και ενα σποτακι....να φυγουνε να πανε αλλου..σλουπ!  ;D
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος ouf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 04, 2010, 02:46:22 pm »
2ος γύρος καταστολής απέναντι στους αδιόριστους.

ΠΕΑΕ και Συντονιστικό Ωρομισθίων έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας και τος επιτέθηκαν τα ΜΑΤ.

Η Τσαπανίδου αηδιαστική και ο Πέπες απλά απαράδεκτος.

Ξεσηκωθείτε συνάδελφοι

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

Γιατι λετε ανακριβειες;;;; Ποιο ΠΑΜΕ και αηδίες;;;;;

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 04, 2010, 02:47:35 pm »
Είδα το δελτίο του MEGA και αηδίασα. Καταλύουν οι εκπαιδευτικοί είπε ο Πεταλωτής κάθε έννοια νομιμότητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε καλά ή έχουμε τρελαθεί τελειώς. Σκασμός στους διαφωνούντες, με άλλα λόγια. Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.
Το ΠΑΜΕ τους πείραξε?Αυτοί που βεβήλωσαν την εικόνα της χώρας και μας αντιμετωπίζουν σα ζητιάνους δεν έχουν καμία ευθύνη απέναντι σε τίποτα?Δείτε το νέο focus της Γερμανίας http://troktiko.blogspot.com/2010/05/focus_01.html Ζητιάνα πλέον η Αφροδίτη...Γιατί δεν απαντάει κανένας?
Ντρέπομαι για τη χώρα μου..ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα...
Αλλά ελπίζω ότι πλέον αφυπνίστηκαν οι συνειδήσεις!
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:31:30 »

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 04, 2010, 02:48:46 pm »

Είναι το θράσος που έχουν όλοι αυτοί οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα, και για να τα καλύψουν χαρακτηρίζουν τους άλλους ως εγκληματίες. Οι άνθρωποι που ξεπούλησαν της Ελλάδα στην τρόικα ξαφνικά νοιάστηκαν για την Ακρόπολη.

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 04, 2010, 02:48:51 pm »

Το κακό είναι οτι τέτοια πράγματα συνήθως πυροδοτούνται από κάποιο θάνατο...
Eγω παλι ειμαι βεβαιος οτι θα βρεθει καποιος εκτος εαυτου με μια καραμπινα. Τωρα τη Διαμαντοπουλου θα φαει, τον Παγκαλο??
Αν αρχισουν και απολυσεις θα εχουμε πολυ ασχημα επεισοδια. Στην αργεντινη ειχαμε 25000 θανατους απο την αντιδραση του λαου(ασχετα με το μικροτερο αριθμο που βγηκε προς τα εξω). Αν συνεχισουν να ειναι προκλητικοι θα εχουμε πολυ βιαιες επιθεσεις προς βουλευτες
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 04, 2010, 02:53:03 pm »
Το ΠΑΜΕ τους πείραξε?Αυτοί που βεβήλωσαν την εικόνα της χώρας και μας αντιμετωπίζουν σα ζητιάνους δεν έχουν καμία ευθύνη απέναντι σε τίποτα?Δείτε το νέο focus της Γερμανίας http://troktiko.blogspot.com/2010/05/focus_01.html Ζητιάνα πλέον η Αφροδίτη...Γιατί δεν απαντάει κανένας?
γιατι να ντρεπεσαι που εισαι ελληνιδα;;; εχεις την αισθηση οτι ολοι οι υπολοιποι ευρωπαιοι δεν εχουν καταλαβει ποιος τα εκανε ροϊδο;;για τους πολιτικους σας θα επρεπε να ντρεπομαστε οχι για την εθνικοτητα μας..
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 04, 2010, 02:56:34 pm »
γιατι να ντρεπεσαι που εισαι ελληνιδα;;; εχεις την αισθηση οτι ολοι οι υπολοιποι ευρωπαιοι δεν εχουν καταλαβει ποιος τα εκανε ροϊδο;;για τους πολιτικους σας θα επρεπε να ντρεπομαστε οχι για την εθνικοτητα μας..

Για να λέμε όμως όλη την αλήθεια αν και εγώ ποτε δεν ψήφισα κάποιο από τα κόμματα του δικομματισμού σα λαός στο σύνολο έχουμε επιλέξει όλες αυτές τις κυβερνήσεις που μας έφεραν τώρα εδώ...Οπότε έχουμε κάποιο μερίδιο ευθύνης που ανεχτήκαμε τα ιμπεριαλιστικά συστήματα τόσο καιρό!
ΠΕ02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 04, 2010, 02:59:25 pm »
κανενα μεριδιο ευθυνης...εμεις δεν ημασταν ποτε εξουσια,ουτε πηραμε μιζες ή οτι αλλο....φτου στα μουτρα τους λοιπον...(οριστε ριχνω το επιπεδο τωρα.. >:()
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος αγράμματος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:01:23 pm »

Eγω παλι ειμαι βεβαιος οτι θα βρεθει καποιος εκτος εαυτου με μια καραμπινα. Τωρα τη Διαμαντοπουλου θα φαει, τον Παγκαλο??
[/quote]
δεν είναι ακόμα η εποχή κυνηγιού της μπεκάτσας, τα δε αγριοβούβαλα προστατεύονται από την wwf

Αποσυνδεδεμένος ouf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:01:35 pm »
2ος γύρος καταστολής απέναντι στους αδιόριστους.

ΠΕΑΕ και Συντονιστικό Ωρομισθίων έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας και τος επιτέθηκαν τα ΜΑΤ.

Η Τσαπανίδου αηδιαστική και ο Πέπες απλά απαράδεκτος.

Ξεσηκωθείτε συνάδελφοι

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
[/quot

Συγνωμη μαλλον αποτελεσμα της πολυωρης εκθεσης στον ηλιο το λαθος μου....Αλα τσαντιζομαι με αυτα που γραφουν Κανενα δακρυγονο και καμια βια στο υπουργειο.......... :(
Δεν αντεξα να κατεβω και στην πορεια 12.30 φυγαμε απο κει

Παιδια

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:12:24 pm »

δεν είναι ακόμα η εποχή κυνηγιού της μπεκάτσας, τα δε αγριοβούβαλα προστατεύονται από την wwf
[/quote]

Παιδιά, ο Παγκαλος δε πέφτει ούτε με μονόβολο. Μιλάμε για στρώματα λίπους που έχουν μαζευτεί εκεί από τη δεκαετία του '80 και τώρα πια έχουν γίνει μπετόν αρμε. Αυτός δεν είναι αντιπρόεδρος, αυτός είναι πυρηνικό καταφυγιο.
Αυτό που παρατηρείται σε πυροδοτήσεις τέτοιων καταστάσεων είναι συνήθως ο θάνατος κάποιου από το Κράτος. Όπως πχ είχε γίνει εδώ με τη περίπτωση του Γρηγορόπουλου, και στη Γαλλία με το θάνατο των 2 νεαρών σε καταδίωξη από την αστυνομία. Μακάρι να μη συμβεί κάτι τέτοιο...
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:17:34 pm »
Για να ελαφρυνουμε λίγο την κατάσταση...όσο ζει ο Μητσοτάκης ανάμεσά μας η Ελλάδα είναι λίγο δύσκολο να δει άσπρη μέρα!
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:19:50 pm »
Μη γράφεις αυτό το όνομα βρε παιδί μου ακριβώς κάτω από ποστ μου. Τώρα δε θα διοριστώ ούτε σε 30 χρόνια...  :'(
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182662
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)