0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
¨οταν θα θέλουν και οι βρεφονηπιοκόμοι, όμως, να μπουν στα νηπιαγωγεία, δεν πρέπει και εκέι να έχεις αντίρηση! Το σπόγραμμα σπουδών τους δεν διαφέρει πολύ από το προγραμμα των νηπιαγωγών! Και οι ηλικίες είναι κοντά!
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 21, 2010, 03:39:36 pm¨οταν θα θέλουν και οι βρεφονηπιοκόμοι, όμως, να μπουν στα νηπιαγωγεία, δεν πρέπει και εκέι να έχεις αντίρηση! Το σπόγραμμα σπουδών τους δεν διαφέρει πολύ από το προγραμμα των νηπιαγωγών! Και οι ηλικίες είναι κοντά!emmaki αληθεύει αυτό που λες για το πρόγραμμα των βρεφονηπιοκόμων; Θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου παραπλήσιο διότι η αγωγή με την εκπαίδευση έχει μεγάλη διαφορά. Επίσης ξέρω ότι οι βρεφονηπιοκόμοι κάνουν περισσότερο φροντίδα με αγωγή και όχι εκπαίδευση που κάνουν οι νηπιαγωγοί. Τέλος, οι νηπιαγωγοί υπάγονται στο υπουργείο παιδείας (Α' βάθμια εκπαίδευση) ενώ οι βρεφονηπιοκόμοι στο υπουργείο υγείας και πρόνοιας (δεν είμαι σίγουρη για την ονομασία του συγκεκριμένου υπουργείου).
Να με συγχωρήσουν οι άρχοντες της ορθογραφιας... "καφετέρια και πτυχίο"... εντάξει τώρα?? ευτυχώς τα παιδάκια δεν περιμένουν εναν αλάνθαστο δάσκαλο ούτε δείχνουν στο παραμικρό την κακία που βγαίνει στα μηνύματα κάποιων εδώ... Τελοσπάντων δεν έχω κανένα σκοπό να πείσω κανέναν για τα αυτονόητα, ευτυχώς βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που κρίνουν με περισσότερη λογική ή τουλάχιστον κατανόηση και ας μη βρίσκονται στην ίδια θέση! Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους στο έργο τους! Όσοι νηπιαγωγοί σε θέση δασκάλων ενδιαφέρονται, ευχαρίστως να μου στείλουν και προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ!
Παράθεση από: ΚατερίναΜπ στις Μαΐου 21, 2010, 06:46:08 pmΝα με συγχωρήσουν οι άρχοντες της ορθογραφιας... "καφετέρια και πτυχίο"... εντάξει τώρα?? ευτυχώς τα παιδάκια δεν περιμένουν εναν αλάνθαστο δάσκαλο ούτε δείχνουν στο παραμικρό την κακία που βγαίνει στα μηνύματα κάποιων εδώ... Τελοσπάντων δεν έχω κανένα σκοπό να πείσω κανέναν για τα αυτονόητα, ευτυχώς βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που κρίνουν με περισσότερη λογική ή τουλάχιστον κατανόηση και ας μη βρίσκονται στην ίδια θέση! Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους στο έργο τους! Όσοι νηπιαγωγοί σε θέση δασκάλων ενδιαφέρονται, ευχαρίστως να μου στείλουν και προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ!και τα παιδιά αλλά και οι γονείς σε θέλουν αλάθανστο ,πολύ ρομαντικές είσαστε .δεν είναι τετράχρονα .
δεν είναι τετράχρονα .
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ