0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω γιατι τα βγαζω αλλιως?η συγκεκριμενη εκανε το 2008-9 γιατι γι'αυτη τη χρονια μιλαμε,9 μηνες και 20 μερες περιπου γιατι δεν ξερουμε ποτε ακριβως εκανε αναληψη υπηρεσιας..αν υποθεσουμε οτι τις 20 μερες τις εκανε σε δυσπροσιτο,τοτε20 χ 0,066=1,32 και9μηνες χ 1 =9,00 οποτε 9+1,32=10,32
Παράθεση από: LIAV στις Ιουλίου 28, 2010, 10:25:52 amΧωρίς να θέλω να κάνω κριτική σε όσους ασχολούνται με τους πίνακες λεπτομερώς μου προκαλεί ενόχληση το γεγονός ότι εστιάζετε σε ένα άτομο ( ο αριθμός σειράς αντιστοιχεί σε όνομα) και σχολιάζετε τις επιλογές του. Καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά (βλέπε λάθος μοριοδότηση σε κάποιες πρωτοβάθμιες) αλλά να βάζουμε στο στόχαστρο κάποιον συνάδελφο χωρίς να έχουμε κάτι εναντίον του δεν είναι και το καλύτερο! Συγνώμη για την παρέμβαση...στο στοχαστρο μπαινουμε ολοι αναγκαστικα συναδελφε τη στιγμη που δεν υπαρχει διαφανεια.ΟΝΤΩΣ ειναι καπως η ολη κατασταση ! σεκανεναν δεν αρεσει καλοκαιριατικα να κανει το ντεντεκτιβ!δε νομιζω να διασυρουμε καποιον σχολιαζουμε αυτα που θα σχολιαζαν και οι αλλοι για μας αν κατι δε φαινοταν λογικο!μηπως εχει κανεις κατι προσωπικο με τη συγκεκριμενη συναδελφο ?νουμερα σχολιαζουμε και προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη! δε φανταζομαι καποιος απο τους υπολοιπους να'χει κατι προσωπικοεπισης το να ψαχνουμε τους πινακες (βρωμικη και κουραστικη δουλεια)πολλακις μας εχει σωσει απο λαθη και απο δηθεν λαθη!παρολα αυτα τη βρωμικη δουλεια θα επρεπε να την κανουν αλλοι στους οποιους θα ειχαμε εμπιστοσυνη ...αλλα υπαρχει αυτο στην Ελλαδα?ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ?ΟΧΙ!!
Χωρίς να θέλω να κάνω κριτική σε όσους ασχολούνται με τους πίνακες λεπτομερώς μου προκαλεί ενόχληση το γεγονός ότι εστιάζετε σε ένα άτομο ( ο αριθμός σειράς αντιστοιχεί σε όνομα) και σχολιάζετε τις επιλογές του. Καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά (βλέπε λάθος μοριοδότηση σε κάποιες πρωτοβάθμιες) αλλά να βάζουμε στο στόχαστρο κάποιον συνάδελφο χωρίς να έχουμε κάτι εναντίον του δεν είναι και το καλύτερο! Συγνώμη για την παρέμβαση...
Αυτό ξαναπέστο.....οι μοναδικοί είμαστε που δεν έχουμε και αφήνουμε τους δασκαλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα για εμας...(Δεν λέω ότι δεν κάνουν καλή δουλειά, αλλά αυτό που κάνουν θα έπρεπε να το κάνουμε εμείς ) Τέτοια αδιαφορία που συνάντησα από συναδελφους δεν την περιμενα, και ήμουν μόνο ένα χρόνο αναπληρώτρια....
maritinaki_zan γλυκιια μου εχεις πολυ δικιο!αξιο επιστημονικο συνδικαλιστικο οργανο θα αποκτησουμε οταν κι εμεις ολες η τουλαχιστον η πλειοψηφια μας αποδειξει οτι σκεφτεται και λειτουργει επιστημονικα,οταν προσεγγισει επιστημονικα το επαγγελμα της με αγαπη και οραμα και διεκδικησει για τα νηπιαγωγεια μας με αγωνα μεχρι... τελικης πτωσεως...!ποσες ειναι αυτες που λειτουργουν ετσι?η εικονα που δινουμε ειναι οτι ειμαστε οι κω...φαρδες των εργαζομενων μεσα στο χαος της γενικης ανασφαλειας που επικρατει,οτι κοιταμε μονο το ατομικο μας συμφερον,...ασε που ελαχιστες απεργουν!!!προφασιζομενες δικαιολογιες παντα του τυπου "εχω παιδια που σπουδαζουν,δεν κανουμε τιποτα με τις απεργιες ισα ισα γεμιζουν τα ταμεια του κρατους με τα λεφτα μας" και τρεχα γυρευε...το γεγονος οτι δεν ελεγχομαστε απο κανεναν παρα μονο απο τη συνειδηση μας για να κανουμε σωστα τη δουλεια μας το εκμεταλλευονται καποιες με τεραστια επαρση και αλαζονεια...και προς ολους!εχουμε γινει ,ως κλαδος,στοχος απειρες φορες πικροχολων και οχι αδικα,σχολιων!γιατι δινουμε δικαιωματα...ουτε στη δουλεια μας ειμαστε τοσο αποτελεσματικες οσο θα περιμεναν οι γονεις απο μας,ουτε υποδειγματα συνεργασιας με τους συναδελφους μας ειμαστε!δε συζηταμε για την επιμορφωση!να μη θυμηθω τι γινεται στα σεμιναρια οπου ολες υπογραφουνε και μετα πανε για καφε ,η αν μεινουνε και τα παρακολουθησουνε εχουν μια τρομερη αρνηση για οποιαδηποτε καινοτομια!τι να πω εγω φετος τα ειδα ολα!ειχα συνεργασια με μια γυναικα που εφαρμοζε τακτικες του 70 οποτε δε βαριοτανε,ολες τις εικαστικες δραστηριοτητες τις εκανε εκεινη κι οχι τα παιδια,μαθηματικα μεχρι το 5,και γλωσσα 10 γραμματα ξεκαρφωτα!εποπτικο υλικο?φωτογραφιες και παλι φωτογραφιες και ξανα φωτογραφιες!μονο! οτιδηποτε νεο το εβλεπε με δυσπιστια,και καχυποψια!θεωρουσε το επιπεδο των εξετασεων του ασεπ και γενικα τις νεες μεθοδους μπουρδες και απραγματοποιητες,αναγνωριζε τα προβληματα υλικοτεχνικης υποδομης μεν,αλλα δεν εκανε ουτε μια μερα απεργια!ασφαλως θιχτηκε και αυτη απο τα καινουργια μετρα Διαμαντοπουλου,αλλα ας βγαλουν οι αλλοι το φιδι απο την τρυπα!σ'ενα νομο που η συμβουλος ειναι ανυπαρκτη και αδιαφορη ,που απο τη μια θελουν να τη διωξουν και απο την αλλη φοβουνται το ποια θα την αντικαταστησει και δεν κανουν τιποτα,τι να πω,οταν παντως προεκυψε καποια στιγμη προβλημα και προτεινα να φωναξουμε τη συμβουλο,η απαντηση ηταν τι λες να μας βαλει να δουλευουμε περισσοτερο?αν ξεκινησουμε λοιπον,βλεποντας το τι γινεται τωρα στα νηπιαγωγεια μας πως λειτουργουμε με τους συναδελφους μας και ως προς τη συνεργασια μεταξυ μας και ως προς την αντιμετωπιση της δουλειας μας,των παιδιων,των γονιων,της πολιτειας,αν εμεις πρωτες αντιμετωπισουμε επιστημονικα το επαγγελμα μας τοτε θα φτιαξουμε και συνδικαλιστικο οργανο αναλογο να μας εκπροσωπει επαξια και θα αποκτησουμε το σεβασμο που θα επρεπε να εχουμε απο την κοινωνια
Για 2.800 μόνιμους εκπαιδευτικούς Αθμια και
Παράθεση από: anastasia2010 στις Ιουλίου 28, 2010, 10:51:14 pmΓια 2.800 μόνιμους εκπαιδευτικούς Αθμια και
Θα προσπαθήσω να κάνω μια εκτίμηση των διοριστέων νηπιαγωγών αφού αυτό είναι και το θέμα μας. Αν οι διορισμοί φέτος είναι 2800 τότε οι μισοί ανήκουν στην Α/θμια. Σύμφωνοι μέχρι εδώ; Μιλάμε δηλαδή για 1400 διορισμούς δασκάλων και νηπιαγωγών. Το 2009-10 η αναλογία δασκάλων νηπιαγωγών ήταν περίπου 100 προς 40. Αν διατηρηθεί αυτή η αναλογία και φέτος μιλάμε για 1000 δασκάλους και 400 νηπιαγωγούς. Το θέμα βέβαια είναι αν σε αυτό τον αριθμό περιλαμβάνονται και οι ειδικότητες των ξενόγλωσσων, μουσικών και πληροφορικής που διδάσκουν στα δημοτικά οπότε το 1400 μειώνεται αναλόγως. Οι προσλήψεις όμως αυτών των ειδικοτήτων γίνονται από την Α/θμια ή τη