*

Αποστολέας Θέμα: Τρεις νεκροί...  (Αναγνώστηκε 64353 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Evnikim

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Τρεις νεκροί...
« Απάντηση #112 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:09:55 am »
Δεν μεταδίδω την άποψη κανενός... Αυτό που έγραψα το λέω εδώ και χρόνια. Έχω βαρεθεί τη φλυαρία και τις θεωρίες συνωμοσίας (χωρίς να αποκλείω ότι αρκετές ισχύουν). Θέλω μια κοινωνία με διαφάνεια, δίκαιη, με ίσες ευκαιρίες όσο προφανώς και συ... Θέλω να προχωρήσουμε όλοι μας από το "ποιος φταίει;" στα έργα, να δώσουμε ο καθένας μας ένα παράδειγμα είτε κατεβαίνοντας σε ειρηνική διαμαρτυρία, είτε ζώντας ως υπεύθυνοι πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματά τους αλλά σέβονται και τις υποχρεώσεις τους...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:55:25 »

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:10:16 am »
Πες τα, Stavroula !! Αρκετά πια με τις απόψεις του κάθε αδαούς που του έχουν δώσει μια κ...εκπομπή και κάνει τον κριτή και τιμητή των πάντων !! Και, έλεος, μην σπεύδετε να υιοθετείτε τις π...ριές που πρεσβεύουν !!

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #114 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:10:32 am »
Αχ, τελικά ποτέ δε θα αλλάξουμε... Για κάθε τι που συμβαίνει το μόνο που κάνουμε είναι να απαντούμε σαν αυτόματα, ανάλογα με την πολιτική μας γαλούχηση. Φταίνε οι μπάτσοι, φταίει ο
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:18:27 am »
Κρίμα που χάθηκαν τρεις ζωές στα επεισόδια σήμερα...
Κρίμα που οι μολότοφ δεν εκτοξεύθηκαν εκεί που έπρεπε... στη βουλή δηλαδή!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:55:25 »

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:26:28 am »
Πριν λίγο μου είπε ο πατερας μου ότι ένας συνάδελφός του που δούλευε σε τράπεζα στην Κοραή μίλησε με κάποιους που κρατούσαν μολοτοφ και προσπαθούσε να τους αποτρέψει να κάψουν την τραπεζα γιατί υπήρχαν άνθρωποι μέσα και του απαντησαν με ΞΕΝΙΚΗ προφορά , ήταν ΞΕΝΟΙ ούτε καν Έλληνες αν εξαιρέσεις κάτι δικά μας 15χρονα , δεν ξέρω ποιος τους βάζει , πάντως είναι καθαρά ανθέλληνας . Είδα εγώ η ίδια νέγρο και πακιστανό να σπάνε τα μαγαζιά όπως και αλβανους. Τι σημαίνουν όλα αυτά?? Γιατι δεν τους έπιανε η αστυνομία ? Γιατι πετούσε δακρυγόνα ενω αυτοί φορούσαν μάσκες ? Το αποτέλεσμα έιναι εργαζόμενοι άνθρωποι νεκροί . Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο , να πεθάνεις την ώρα που βγάζεις το ψωμί σου , οι δημοσιογράφοι όμως δεν είπαν τίποτα για την προελευση των δήθεν "αναρχικών" .Πάντως συνάδελφοι εμείς οι ίδιοι μπορούσαμε να τους σταματήσουμε . ειμασταν χιλιάδες και ήταν περίπου 100 κωλόπαιδα, λυπάμαι και κλαιω που δεν το κάναμε , που δεν τους σπάσαμε τα παϊδια πριν κάψουν τους συνανθρώπους μας .
Πραγματικά ελπίζω να μην τυχει ποτε να διδαξεις σε αλλοδαπους ή σε ανθρώπους μη-Ελληνες ή μηπως δεν είναι άνθρωποι? Πραγματικά πώς ξεχωρίζουν οι Αλβανοί από τους Έλληνες; έχεις κάποιο DNAομετρο; Το οποίο δείχνει πόσο Έλληνας είσαι;
Αυτη η βλακεία περι ξένου δάκτυλου ειναι ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ Λιακοπουλου, πραγματικά έχουμε τόσους χούλιγκανς και θελετε να μου πειτε οτι απεξω ηρθαν και τα κανανε; Οι κανόνες παραγωγής συμπεράσματος αυτοί πρέπει να διδάσκονται σε σεμινάρια για ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Δειτε εδω http://www.youtube.com/watch?v=w5Qz0fX67Us τον ΝΕΓΡΟ (και οχι τον ανθρωπο) να προσπαθει να σβησει την φωτια με ενα πυροσβεστηρα μαζι με τους πυροσβεστες.
Επισης διαβάστε και μια (για μενα) σοβαρή ανάλυση μακρία από σκοταδισμους, λαικισμους και ξενους εισβολεις
http://antiplhroforhsh.wordpress.com/2010/05/05/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BF-%CE%AC%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF/
προβοκάτσια ,προβοκάτσια :P
αυτός δεν είναι  (νέγρος), Έλληνας είναι και μαύρισε από τους καπνούς ,νέγρος είναι εκείνος/οι που έβαλαν φωτιά.   

Αποσυνδεδεμένος m_rebel

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:28:37 am »
Κρίμα που χάθηκαν τρεις ζωές στα επεισόδια σήμερα...
Κρίμα που οι μολότοφ δεν εκτοξεύθηκαν εκεί που έπρεπε... στη βουλή δηλαδή!!

Για το τελευταίο όπως τα βλέπω τα πράγματα καλομελέτα κι έρχεται...

Όσο για το πρώτο πολύ φοβάμαι ότι τα σημερινά θύματα ήταν προβοκάτσια... ως εκεί μπορούν να φθάσουν νοσηροί εγκέφαλοι.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #118 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:40:35 am »
μην ειστε τοσο σιγουροι οτι αυτοι οι τρεις θα ειναι οι τελευταιοι...δυστυχως η συγκρουση θα ειναι σφοδρη..ας ειμαστε προετοιμασμενοι για τα χειροτερα,οι ιστορικοι εχουν αρχισει την προθερμανση..και εμεις θα ειμαστε οι πρωταγωνιστες,αυτη την φορα...θυμαστε το τραγουδι του βασιλακη...φοβαμαι,ολα αυτα που θα γινουν για μενα χωρις εμενα; εεε ξεχαστε το,δεν ισχυει πλεον ;)
(Αρκάς)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #119 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:53:33 am »
τελικα αρχισει να φαινεται καποιο φως...

απο το τρωκτικο

Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010
"Κάπου εδώ σήμερα τελειώσαν όλα..."

"Ήμουν μέχρι σήμερα υπεύθυνος φοιτητικής παράταξης και αν και σε 10 μέρες έχουμε εκλογές τα βροντάω όλα και φεύγω...
Καλώ όλους τους φοιτητές μέλη και υπευθύνους κάθε παράταξης να κάνουν το ίδιο...
Σήμερα το πρωί ένας άντρας, βιαστικός, για να μην αργήσει στη δουλειά του και...

τον διώξει ο εργοδότης του, ίσως στη βιασύνη του απάνω δε χαιρέτησε και δεν φίλησε την έγγυο γυναίκα του...
Και απόψε θα την φιλήσει νεκρή...
Στα τσακίδια όλοι του Εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές...
Κράτος και παρακράτος...
Η νεολαία ας κάνει την αρχή...
Οι παρατάξεις είναι για να διασπούν το κίνημα...
Τέλος σε όλους τους...
Αν κάψουμε το φυτώριό τους καίμε το μέλλον τους...

(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:57:51 am »
μην ειστε τοσο σιγουροι οτι αυτοι οι τρεις θα ειναι οι τελευταιοι...δυστυχως η συγκρουση θα ειναι σφοδρη..ας ειμαστε προετοιμασμενοι για τα χειροτερα,οι ιστορικοι εχουν αρχισει την προθερμανση..και εμεις θα ειμαστε οι πρωταγωνιστες,αυτη την φορα...θυμαστε το τραγουδι του βασιλακη...φοβαμαι,ολα αυτα που θα γινουν για μενα χωρις εμενα; εεε ξεχαστε το,δεν ισχυει πλεον ;)
Αργά ή γρήγορα, όλοι όσοι ακόμα κάθονται στο σπίτι και πηγαίνουν στη δουλειά τους και το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν από μακρυά, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να πάρουν θέση, όταν τα μισθά δεν θα φτάνουν, όταν πιθανόν χάσουν και τη δουλειά, όταν δεν θα έχουν να ξεπληρώσουν το δάνειο και η τράπεζα θα τους παρει το σπιτι.  Μόνο που τότε, δεν θα μπορούν να απεργήσουν και να διαδηλώσουν γιατί με τις προβοκάτσιες που συμβαίνουν τώρα και τη σπέκουλα που γίνεται  ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ  ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ οι πορείες, απεργίες κλπ για τη σωτηρία της πατρίδας και τη διατήρηση της νομιμότητας...
Γι'αυτό αύριο ΑΥΡΙΟ πρέπει να πάρουν θέση οσοι και σήμερα παρέμειναν εκτός προασπίζοντας το δικαίωμα στην  ειρηνική και χωρίς κουκούλες και προβοκάτορες διεκδίκηση
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Μαΐου 06, 2010, 02:27:36 am »

Εγώ θα θέσω έναν άλλο προβληματισμό, χωρίς δικά μου σχόλια.

Στη διαδρομή της πορείας υπήρχαν δεκάδες τράπεζες. Ο
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Μαΐου 06, 2010, 03:36:42 am »
ειναι τραγικα οσα εγιναν χθες....
πεθαναν 3 ανθρωποι εργαζομενοι που εξαναγκαστηκαν να μην απεργησουν κ δεν εφταιγαν σε τιποτα...
ως προς τα μετρα θεωρω οτι ισως καποια ηταν απαραιτητα,αλλα τα περισσοτερα που θιγουν τα ασθενεστερα στρωματα ειναι αδικα.
πιστευω πως ο πρωθυπουργος δεν ηθελε πραγματικα να παρει τα μετρα,αλλα εξαναγκαστηκε απο το χαλι που αφησε η προηγουμενη κυβερνηση κ κυριως εκβιαστηκε απο το παγκοσμιο καπιταλιστικο συστημα οπου καποιοι τραπεζιτες κανονιζουν την χρεωκοπια της καθε χωρας.
ναι,φαγωθηκαν πολλα λεφτα.
ναι,να πληρωσουν οσοι εφαγαν.
τεραστιο το χρεος,ομως και αλλες χωρες εχουν.γιατι δεν κινδυνευουν με χρεωκοπια?
γιατι με χρεωκοπια κινδυνευεις οταν δε μπορεις να δανειστεις,οχι οταν δε χρωστας.
οι τραπεζες κ οι κερδοσκοποι λοιπον κανονιζουν το ποιος θα χρεωκοπησει,ποιος θα παει ΔΝΤ κτλ.
Ο πρωθυπουργος μπροστα στο διλημμα σταση πληρωμων η ΔΝΤ, διαλεξε το δευτερο,θεωροντας οτι δε θελει να γινει αιτια για τη χρεωκοπια της χωρας,αλλα ηθελε να το παλεψει.
Πριν λοιπον αρχισετε να με βριζετε για  αυτα που γραφω,σας λεω οτι δε συμφωνω,αν κ πασοκ.
Επρεπε να δοθει στο λαο η ευκαιρια να διαλεξει ποιον δρομο προτιμα.
Εγω προτιμω επιστροφη στη δραχμουλα,κανεις μια μεγαλη υποτιμηση, δεν πειναει ο κοσμος, κ ακριβαινουν τα εισαγομενα προιοντα.ε δε θα πειραξει αυτο κ τοσο.
Οσο για τα επεισοδια,βαρεθηκα να ακουω αηδιες οτι ειναι προβοκατσια κ τετοια.ας αναλαβουν καποιοι τις ευθυνες τους.
δεν μπορει να ειναι ολοι τελειοι,ολα τα κακα να τα κανει το κρατος,κ ολα στημενα.ναι,πολλα ειναι,κ οι δημοσιογραφοι τα παιρνουν,αλλα ημαρτον πια!
μην κανετε θεωριες τυπου λιακοπουλου!
δεν γινεται ολες οι μολοτοφ που πεφτουν να ειναι προβοκατσια κ καμια απο αναρχικο!
Οπως ο μπατσος περυσι σκοτωσε το παιδι ηταν δολοφονια κ πρεπει να τιμωρηθει,ετσι κ αυτοι σκοτωσαν 3 ανθρωπους κ πρεπει να τιμωρηθουν.κ οι αναρχικοι αν εχουν τα κοτσια(γιατι οι αναρχικοι με ιδεολογια δεν επικροτουν τετοιες πραξεις),να μας πουν ποιοι το εκαναν.
αλλο ο αγωνας κ αλλο το να εξασκουμε βια οπου κατσει κ οποιον παρει ο χαρος.
δε δεχομαι οτι ηθικος αυτουργος ειναι η κυβερνηση.αν καποιος επεφτε νεκρος σε επεισοδια η απο δακρυγονα,θα συμφωνουσα.αλλα αλλο αυτο κ αλλο καιω ενα μαγαζι ξεροντας (η αγνοωντας-το ιδιο μου κανει) οτι υπαρχουν μεσα ανθρωποι.
ξεσηκωμος πρεπει να υπαρχει ωστε να το καταλαβει η κυβερνηση κ να διωξει το ΔΝΤ.Οχι ομως τετοιος ξεσηκωμος τυφλης βιας.
Κ ας καταλαβουν οι αναρχικοι,οτι δεν ηρθε η ωρα του ξεσηκωμου κ της καταλυσης της δημοκρατιας οπως ονειρευονται.Ο κοσμος δεν εχει προβλημα με το πολιτευμα,αλλα με τα κομματα,τους πολιτικους κ κυριως τις πολιτικες τους.
Οπως κ το ΚΚΕ να καταλαβει οτι δεν ηρθε η επανασταση που ονειρευοντουσαν τοσο καιρο.
Τον κοσμο τον ενωνει η αντιδραση για τα μετρα κ το ΔΝΤ.Αυτο πρεπει να διεκδικησουμε ολοι μαζι.Κ οχι η καθε ομαδα τα δικα της,εκμεταλλευομενοι την μεγαλη παρουσια κοσμου.
Τελος,ειλικρινα πολλα συγχαρητηρια στο ΚΚΕ που ειναι παντα το μονο που ξερει να αγωνιζεται, περιφρουρει τις πορειες, κ δεν αφηνει να δημιουργηθουν εκτροπα.Ειναι παντα σταθερο στις αξιες του,ασχετα αν κ εγω διαφωνω σε αρκετα.κατι μπουρδες που ακουστηκαν εις βαρος του,τις θεωρω αναξιες λογου...

Αυτα,κ συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2010, 03:53:38 am από DOG »

Αποσυνδεδεμένος iason

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Μαΐου 06, 2010, 07:32:13 am »
Αχ, τελικά ποτέ δε θα αλλάξουμε... Για κάθε τι που συμβαίνει το μόνο που κάνουμε είναι να απαντούμε σαν αυτόματα, ανάλογα με την πολιτική μας γαλούχηση. Φταίνε οι μπάτσοι, φταίει ο

Αποσυνδεδεμένος iason

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Μαΐου 06, 2010, 08:10:47 am »
Καταδικάζεις, γενικά και αόριστα, την απώλεια ανθρώπινων ζωών και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Κατονομάζεις ως πραγματικούς δολοφόνους τον

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Μαΐου 06, 2010, 09:08:42 am »
 Εμάς όλους που κάθε φορά, σε κάθε διαδήλωση έχουμε δίπλα μας αυτούς τους δολοφόνους και τους προσφέρουμε ασφαλές καταφύγιο; Που ανεχόμαστε τις αλητείες τους ακόμα και αν γνωρίζουμε πως μόνο κακό κάνουν στους αγώνες της κοινωνίας; Αλλά βέβαια το δικό μας τροπάρι είναι γνωστό. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς και σε ποιους αναφέρεσαι;;; Γιατί ακόμα και χθες εγώ είδα τον κόσμο να τους γιουχάρει, εμας να περιφρουρούμε τα μπλοκ μας και εκείνους να φτάνουν σε σημείο να επιτίθενται στον κόσμο της πορείας. Αλλά εγώ δεν είμαι μπάτσος....και επίσης, επειδή η βία δεν είναι κάτι που απλά υπάρχει, να καταλαβαίνουμε ότι η βία γεννά βία. Προσοχή, δε δικαιολογώ αιτιολογώ και εξηγώ. Όταν το κράτος επιλέγει τη συνεχή και άγρια καταστολή -και όχι μόνο στις πορείες- όταν το κράτος επιλέγει να εφαρμόζει τόσο σκληρά μέτρα και να κάνει ανθρώπους να αισθάνονται ότι δεν έχουν ζωή και μέλλον κλπ κάποιοι θα επιδείξουν βία. Εγώ, εσύ, εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι που είμαστε στην απεργία, την πορεία κλπ δεν αντιδρούμε έτσι, κάποιοι όμως θα το κάνουν. Δεν ξέρω, αν χθες συμμετείχες στην πορεία, αλλά εγώ έβλεπα και άκουγα τον κόσμο να λέει "θα μπούμε στη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2010, 09:11:19 am από CHRISOYLA »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182668
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144