0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ange.pe71 στις Μαΐου 06, 2010, 10:37:38 pmΠαράθεση από: anastasia86 στις Μαΐου 06, 2010, 09:19:11 pmhttp://athensville.blogspot.com/2010/05/23.htmlΕδώ, Σταδιου 23. Σπίτι, κλικ κι υποκρισία! αν αυτό πήγαινε για μένα τότε κρίμα γιατί ξέρεις δεν είναι όλοι οι πολίτες της ελλάδας στη αθήνα.Αν και δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να συσχετίζεται το άρθρο με όσα έχεις γράψει στο συγκεκριμένο θέμα ώστε να θεωρείς ότι αναφέρομαι στο άτομό σου, ωστόσο έχω να σου πω πως αν δεν βλέπεις κάπου το όνομά σου να μην κάνεις τέτοια σχόλια. Δεν πήγαινε καθόλου για σένα και για κανέναν εδώ, αν είχα τέτοιο σκοπό θα το έκανα ξεκάθαρα όπως κάνω πάντα και όχι με υπαινιγμούς. Είδα απλά το άρθρο και το παρέθεσα εδώ γιατί έχουμε γίνει οι περισσότεροι επαναστάτες του καναπέ. Λυπόμαστε, χαιρόμαστε, οργιζόμαστε με ένα ποντίκι κι ένα πληκτρολόγιο στο χέρι. Και έτσι για να σε πληροφορήσω, ούτε εγώ είμαι στην Αθήνα.
Παράθεση από: anastasia86 στις Μαΐου 06, 2010, 09:19:11 pmhttp://athensville.blogspot.com/2010/05/23.htmlΕδώ, Σταδιου 23. Σπίτι, κλικ κι υποκρισία! αν αυτό πήγαινε για μένα τότε κρίμα γιατί ξέρεις δεν είναι όλοι οι πολίτες της ελλάδας στη αθήνα.
http://athensville.blogspot.com/2010/05/23.htmlΕδώ, Σταδιου 23. Σπίτι, κλικ κι υποκρισία!
ο αγωνας εχει τελειωσει..η σεμνη τελετη ελαβε τελος.το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και απο αυριο εφαρμοζεται.τερμα τα χαμενα ημερομισθια.ερχονται δυσκολες μερες και το καθε ευρω ειναι υπερπολυτιμο... τωρα τα κεφαλια μεσα και δουλεια..πολυ δουλεια.τα δανεικα τελειωσανε.πρεπει σαν χωρα να αρχιζουμε να παραγουμε. σε τρεις μηνες υπαρχει επαναξιολογηση των μετρων ...η Ελλαδα σιγα σιγα θα αρχισει να αναγεννιεται απο τις σταχτες της..
Παράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 06, 2010, 10:55:30 pmΠάντως η πορεία του ΠΑΜΕ σήμερα το απόγευμα ήταν πολύ μεγάλη και δε συνέβη και το παραμικρό. Για την αντίστοιχη της ΓΣΕΕ δεν έχω υπόψη μου τη συμμετοχή. Να υποθέσω ότι τα κανάλια δε βρήκαν καθόλου χρόνο να αφιερώσουν για να δείξουν τους χιλιάδες διαδηλωτές; Και κάτι ακόμη: ο αγώνας τώρα αρχίζει. Δεν τελειώνει εδώ. Ελάτε κι όσοι δεν κατεβήκατε μέχρι τώρα και θα δείτε που θα πάνε και η κυβέρνηση, και οι βαστάζοι του, και το ΔΝΤ, και η ΕΚΤ, και οι γνωστοί-άγνωστοι.Επαναλαμβάνω: Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε!ο αγωνας εχει τελειωσει..η σεμνη τελετη ελαβε τελος.το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και απο αυριο εφαρμοζεται.τερμα τα χαμενα ημερομισθια.ερχονται δυσκολες μερες και το καθε ευρω ειναι υπερπολυτιμο... τωρα τα κεφαλια μεσα και δουλεια..πολυ δουλεια.τα δανεικα τελειωσανε.πρεπει σαν χωρα να αρχιζουμε να παραγουμε. σε τρεις μηνες υπαρχει επαναξιολογηση των μετρων ...η Ελλαδα σιγα σιγα θα αρχισει να αναγεννιεται απο τις σταχτες της..
Πάντως η πορεία του ΠΑΜΕ σήμερα το απόγευμα ήταν πολύ μεγάλη και δε συνέβη και το παραμικρό. Για την αντίστοιχη της ΓΣΕΕ δεν έχω υπόψη μου τη συμμετοχή. Να υποθέσω ότι τα κανάλια δε βρήκαν καθόλου χρόνο να αφιερώσουν για να δείξουν τους χιλιάδες διαδηλωτές; Και κάτι ακόμη: ο αγώνας τώρα αρχίζει. Δεν τελειώνει εδώ. Ελάτε κι όσοι δεν κατεβήκατε μέχρι τώρα και θα δείτε που θα πάνε και η κυβέρνηση, και οι βαστάζοι του, και το ΔΝΤ, και η ΕΚΤ, και οι γνωστοί-άγνωστοι.Επαναλαμβάνω: Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε!