*

Αποστολέας Θέμα: Τρεις νεκροί...  (Αναγνώστηκε 64115 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Τρεις νεκροί...
« Απάντηση #168 στις: Μαΐου 06, 2010, 09:19:11 pm »
http://athensville.blogspot.com/2010/05/23.html

Εδώ, Σταδιου 23. Σπίτι, κλικ κι υποκρισία!

:-X :-X
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:48:57 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Μαΐου 06, 2010, 09:24:43 pm »
Χιλιάδες κόσμος έξω από τη

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Μαΐου 06, 2010, 09:35:56 pm »
Τελικά τα ψηφισαν τα μέτρα , αν αυτο είναι δημοκρατία τότε τι να πω , τόσος κόσμος δεν τους άλλαξε τη γνώμη , δεν πήρανε χαμπάρι εκτός από τους 3 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τους οποίους θαύμασα για τη στάση τους οι υπόλοιποι δεν συγκινήθηκαν , φασιστική κυβέρνηση βρήκε και τους συμπαραστάτες και καταστρέφουν τις ζωές μας, αισθάνομαι χάλια.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Μαΐου 06, 2010, 09:49:04 pm »
Λοιπον αυτο εγινε στα εξαρχεια και υπαρχουν και μαρτυρες που το επιβεβαιωνουν

Δεν λεω τιποτα αλλο, αν νομιζεις πως οι μπατσουλιδες ειναι Αγιοι τι να πω !!!

Σε λιγο θα μου βγαλεις και τον Κορκωνεα αθωο

οπως θα ηταν αθλιος οποιος παει να βγαλει τον κορκονεα αθωο,το ιδιο ισχυει για οσους πανε να βγαλουν αθωους τους αναρχικους κ λενε αηδιες για προβοκατσια.
αν σου ελεγα εγω οτι ο κορκονεας ηταν αναρχικος κ το εκανε για να δημιουρησει χαμο,θα με ελεγες ηλιθιο.
κ με το δικιο σου.
δεν μπορω να δεχτω οτι καμια μολοτοφ δε φευγει απο αναρχικο,αλλα ολες ειναι προβοκατσια.
τοσοι ανθρωποι ηταν κ λεγεται οτι βγαινανε οι ανθρωποι εξω κ τους πετουσαν πετρες.
βιντεο εδειχνε πριν μια να φωναζει <καψτε τα,καψτε τα,το καριολακι βγηκε εξω>
αλλα ξερω ξερω...θα μου πειτε οτι ολοι αυτοι ειναι πρακτορες,ασφαλιτες κτλ...
οποιος διαφωνει μαζι σας ειναι πρακτορας,βαλτος,τα παιρνει κτλ....

Πώς είσαι τόσο βέβαιος οτι ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ δεν ήταν προβοκάτσια?
Γιατί επελέγη η MARFIN? Έχεις δει τι κόντρα έχει ο ιδιοκτήτης της MARFIN με τη παρούσα κυβέρνηση?
Επίσης, μιλάς για ένα βίντεο που έδειχνε μια να φωνάζει, και μετά λες "όλοι αυτοί". Ποιούς εννοείς? Εγώ είδα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, που ο κόσμος ούρλιαζε και έτρεχε να σωθεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, βλέπεις επικρατεί πιο πολύ το ένστικτο της αυτοσυντήρης... μέχρι που εμφανίζεται κάπου ένας "τίγρης" και ορμάει στο "τρίκυκλο".... και τότε αρκετοί έχουν πολλά να εξηγήσουν.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:48:57 »

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Μαΐου 06, 2010, 09:58:55 pm »
172 προδότες!! Ελπιζω να μην τους ξεχασει ο λαος και να βρεθουν μπροστα στηνοργη του οταν θα ερθουν τα δυσκολα!!
Τωρα οσον αφορα τα σεναρια, τιε συνωμοσιολογιες υπαρχουν χιλαδες στα blogs. Ακροδεξια, ακροαριστερα, συντηρητικα, προοδευτικα και χιλιαδες αποψεις. Δεν ξερεις ποια τελικα ηταν η αληθεια! Προσωπικα την indymedia δεν την πολυεμπιστευομαι οταν δημοσιευονται τετοιες αποψεις
http://4.bp.blogspot.com/_DyyfIBfcNRg/S-CbWXxwHZI/AAAAAAAAAxk/banqBD6205o/s1600/indymedia+apeiles+se+magazi.jpg
 παντου υπαρχουν δοσεις αληθειας αλλα και παντου παραποιησεις της αληθειας!
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος nickolai

• Νέο μέλος
  • *
  • viva la vida
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Μαΐου 06, 2010, 10:37:38 pm »

αν αυτό πήγαινε για μένα τότε κρίμα γιατί ξέρεις δεν είναι όλοι οι πολίτες της ελλάδας στη αθήνα.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Μαΐου 06, 2010, 10:50:42 pm »

αν αυτό πήγαινε για μένα τότε κρίμα γιατί ξέρεις δεν είναι όλοι οι πολίτες της ελλάδας στη αθήνα.

Αν και δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να συσχετίζεται το άρθρο με όσα έχεις γράψει στο συγκεκριμένο θέμα ώστε να θεωρείς ότι αναφέρομαι στο άτομό σου, ωστόσο έχω να σου πω πως αν δεν βλέπεις κάπου το όνομά σου να μην κάνεις τέτοια σχόλια. Δεν πήγαινε καθόλου για σένα και για κανέναν εδώ, αν είχα τέτοιο σκοπό θα το έκανα ξεκάθαρα όπως κάνω πάντα και όχι με υπαινιγμούς. Είδα απλά το άρθρο και το παρέθεσα εδώ γιατί έχουμε γίνει οι περισσότεροι επαναστάτες του καναπέ. Λυπόμαστε, χαιρόμαστε, οργιζόμαστε με ένα ποντίκι κι ένα πληκτρολόγιο στο χέρι. Και έτσι για να σε πληροφορήσω, ούτε εγώ είμαι στην Αθήνα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2010, 11:34:33 pm από anastasia86 »

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Μαΐου 06, 2010, 10:55:30 pm »
Πάντως η πορεία του ΠΑΜΕ σήμερα το απόγευμα ήταν πολύ μεγάλη και δε συνέβη και το παραμικρό. Για την αντίστοιχη της ΓΣΕΕ δεν έχω υπόψη μου τη συμμετοχή. Να υποθέσω ότι τα κανάλια δε βρήκαν καθόλου χρόνο να αφιερώσουν για να δείξουν τους χιλιάδες διαδηλωτές;
Και κάτι ακόμη: ο αγώνας τώρα αρχίζει. Δεν τελειώνει εδώ. Ελάτε κι όσοι δεν κατεβήκατε μέχρι τώρα και θα δείτε που θα πάνε και η κυβέρνηση, και οι βαστάζοι του, και το ΔΝΤ, και η ΕΚΤ, και οι γνωστοί-άγνωστοι.
Επαναλαμβάνω: Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε!

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Μαΐου 06, 2010, 10:56:10 pm »
"Στη συγκέντρωση σήμερα στις 20:00 έξω από την καμμένη Marfin ξέρετε πόσοι μαζευτήκαμε??? Το πολύ 50 άτομα!!Θυμάμαι ότι αντίστοιχα για τον αλέξη γρηγοροπουλο είχε πλημμυρίσει το σύνταγμα από κεριά και ανθρώπους...Δεν...καταλαβαίνω..δηλ. πίο αδικοχαμένος και αθώος ήταν εκείνος από το κυοφορούμενο...που γνώρισε τη σάπια κοινωνία μας πρωτού καν ζήσει σε αυτή...? Πόσο κατευθυνόμενοι ξεφτίλες είμαστε τελικά..."

troktiko

βλεπεις ο δολοφονος δεν ειναι  ενστολος...και τα θυματα ειναι απεργοσπαστες....ντροπη μας....

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Μαΐου 06, 2010, 10:58:09 pm »
Πάντως η πορεία του ΠΑΜΕ σήμερα το απόγευμα ήταν πολύ μεγάλη και δε συνέβη και το παραμικρό. Για την αντίστοιχη της ΓΣΕΕ δεν έχω υπόψη μου τη συμμετοχή. Να υποθέσω ότι τα κανάλια δε βρήκαν καθόλου χρόνο να αφιερώσουν για να δείξουν τους χιλιάδες διαδηλωτές;
Και κάτι ακόμη: ο αγώνας τώρα αρχίζει. Δεν τελειώνει εδώ. Ελάτε κι όσοι δεν κατεβήκατε μέχρι τώρα και θα δείτε που θα πάνε και η κυβέρνηση, και οι βαστάζοι του, και το ΔΝΤ, και η ΕΚΤ, και οι γνωστοί-άγνωστοι.

Αν και πολύ άργησε να ξεκινήσει ο αγώνας.. κάλλιο αργά παρά ποτέ!!! ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Μαΐου 06, 2010, 11:00:39 pm »

ο αγωνας εχει τελειωσει..η σεμνη τελετη ελαβε τελος.το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και απο αυριο εφαρμοζεται.τερμα τα χαμενα ημερομισθια.ερχονται δυσκολες μερες και το καθε ευρω ειναι υπερπολυτιμο... τωρα τα κεφαλια μεσα και δουλεια..πολυ δουλεια.τα δανεικα τελειωσανε.πρεπει σαν χωρα να αρχιζουμε να παραγουμε. σε τρεις μηνες υπαρχει επαναξιολογηση των μετρων ...η Ελλαδα σιγα σιγα θα αρχισει να αναγεννιεται απο τις σταχτες της..

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Μαΐου 06, 2010, 11:10:46 pm »
Kαι με αφορμη τα χθεσινα αναμένεται πολυ ξυλο απο δω και περα στις πορειες και στις διαδηλωσεις!! Και οχι στους κουκουλοφορους αλλα στους διαδηλωτες1!
Τερμα η Δημοκρατια!!
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Μαΐου 06, 2010, 11:12:55 pm »
Μη το λες αυτό , κατ αρχήν και η υπόλοιπη Ευρώπη έχει τα ίδια περίπου προβήματα μ εμας. Δεν θα μείνει έτσι όλο αυτό , απο δω ξεκινά και επεκτείνετε , οι εργαζόμενοι σε όλη την Ευρώπη θα ξεσηκωθουν και μαζι κι εμείς ,έρχονται ιστορικές στιγμές συνάδελφε.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Μαΐου 06, 2010, 11:13:27 pm »

ο αγωνας εχει τελειωσει..η σεμνη τελετη ελαβε τελος.το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και απο αυριο εφαρμοζεται.τερμα τα χαμενα ημερομισθια.ερχονται δυσκολες μερες και το καθε ευρω ειναι υπερπολυτιμο... τωρα τα κεφαλια μεσα και δουλεια..πολυ δουλεια.τα δανεικα τελειωσανε.πρεπει σαν χωρα να αρχιζουμε να παραγουμε. σε τρεις μηνες υπαρχει επαναξιολογηση των μετρων ...η Ελλαδα σιγα σιγα θα αρχισει να αναγεννιεται απο τις σταχτες της..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)