0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δυστυχως αυτο ειναι μονο η αρχη!! Στην αργεντινη υπηρξαν 25000 θανατοι απο τη λαικη οργη και πολλοι απο αυτους ηταν αθωοι πολιτες!!Οποιος μπορει να τεκμηριωσει οτι στην ελλαδα δε θα συμβει κατι παρομοιο ας το τεκμηριωσει. Οταν πλεον το ΔΝΤ μπει στη ζωη μας γιατι στους περισοτερους απο μας εχει μεινει ακομα στην TV φανταζεστε τι θα γινει? πως θα μπορεσει να κρατησει την ψυχραιμια του ο εξαγριωμενος κοσμος?Φανταστητε οτι υπηρχε κοσμος εξω στη διαδηλωση που εβλεπε ανθρωπους να καιγονται και φωναζε ''να καητε @@@''. Αυτο δεν ειναι παρανοια??. Μακαρι ο λαος να μπορεσει να κρατησει την ψυχραιμια του και να αγωνιστει προς τη σωστη κατευθυνση!!
[Αυτό το τελευταίο για αυτούς που φώναζαν "να καείτε" δε το πολυπιστεύω. Μάλλον προσπάθεια "εγκληματοποίησης" όλων των διαδηλωτών νομίζω οτι είναι.
το σιγουρο ειναι οτι οταν καποιος ξεχειλιζει απο οργη μπορει να φτασει στα ορια της παρανοιας η και να το ξεπερασει!! Και μιλαω για τον απλο λαο και οχι για τα ηλιθια τυφλωμενα μοσχαρια με τις κουκουλες! Χρειαζεται μεγαλη προσοχη στην αντιδραση του κοσμου στα δεινα που ερχονται. Οργανωμενα, οχι ανεξελεγκτος οχλος!!
αυτοι λοιπον που καθοδηγουν το οχλο ας το κανουν με συνεση!! Αν βγουμε και σπασουμε τα παντα και σφαχτουμε μεταξυ μας αυτο δεν ειναιεπανασταση αλλα καταστροφη!!
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 07, 2010, 01:12:27 pm[Αυτό το τελευταίο για αυτούς που φώναζαν "να καείτε" δε το πολυπιστεύω. Μάλλον προσπάθεια "εγκληματοποίησης" όλων των διαδηλωτών νομίζω οτι είναι.υπαρχουν μαρτυριες και υπαλληλων και περαστικων
Παράθεση από: rorygr στις Μαΐου 07, 2010, 01:29:45 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 07, 2010, 01:12:27 pm[Αυτό το τελευταίο για αυτούς που φώναζαν "να καείτε" δε το πολυπιστεύω. Μάλλον προσπάθεια "εγκληματοποίησης" όλων των διαδηλωτών νομίζω οτι είναι.υπαρχουν μαρτυριες και υπαλληλων και περαστικωνΠράγματι, έχω ακούσει κι εγώ πολλές μαρτυρίες. Το πρωί μάλιστα άκουγα κάποιο συνάδελφο που ήταν εκεί που έλεγε ότι πετάγανε και πέτρες στους εργαζόμενους που βγήκαν στα μπαλκόνια και ζητούσαν βοήθεια.Μήπως θα πρέπει να προβληματιστούμε περισσότερο για το ότι ζουν τέτοια ανθρωποειδή ανάμεσά μας και ίσως και τις ευθύνες μας που συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο;