0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οποιοσδηποτε διπλασιασμος μοριων ειναι αδικος! και η τριετια και η διετια ειναι αδικες επισης! ο ενας χρονος αρκει! εξαλλου ετσι ηταν εδω και χρονια, και τοτε οι συναδελφοι δεν ειχαν να αντιμετωπισουν αυτες τις μειωσεις στους μισθους! με μονο επιχειρημα τις χαμηλες αποδοχες, ο νομος Διαμαντοπουλου πρεπει να καταργηθει!!! ειναι ζητημα επιβιωσης!
......Και να το πουν άνθρωποι που είναι χρόνια σε δυσπρόσιτα, άντε να το καταλάβω και να διακιολογήσω την αγανάκτησή τους......
Αν ήμουν στην κατηγορία όσων κλείνουν τριετία του χρόνου, εννοείται ότι θα χρησιμοποιούσα το νόμο στο καλύτερο δυνατό συμφέρον μου, και θα πήγαινα στον coach και κάθε coach και θα του έτριβα στα μούτρα!Το θράσσος ορισμένων στο φόρουμ ξεπερνάει τα όρια του ανεκτού..
Παράθεση από: Landau στις Ιουνίου 14, 2012, 11:58:38 amΑν ήμουν στην κατηγορία όσων κλείνουν τριετία του χρόνου, εννοείται ότι θα χρησιμοποιούσα το νόμο στο καλύτερο δυνατό συμφέρον μου, και θα πήγαινα στον coach και κάθε coach και θα του έτριβα στα μούτρα!Το θράσσος ορισμένων στο φόρουμ ξεπερνάει τα όρια του ανεκτού.. Πού το είδες το θράσος; Δηλαδή σε ενοχλούμε εμείς της τριετίας που υπηρετούμε κανονικά στις θέσεις μας και δεν σε ενοχλεί το θράσος συναδέλφων σου που χτύπάνε δήθεν αναρρωτικές και δεν εμφανίζονται στα σχολεία; Σε ενοχλεί που θα μας διπλασιάσουν τα μόρια ενώ υπηρετούμε και δεν σε ενοχλούσε που έπαιρναν μόρια άλλοι ενώ κάθονταν στα γραφειάκια τους; Κι από την στιγμή που ψηφίστηκε ένας άδικος νόμος που φυλάκιζε για 3 χρόνια συναδέλφους σου σε ένα τόπο χωρίς να έχουν το δικαίωμα της ελπίδας, γιατί δεν βγήκες τότε να μας πεις θρασείς;;;Τώρα σας πειράξαμε δηλαδή; Εσύ μπορεί να είσαι σε δυσπρόσιτο αλλά έχεις ή δεν έχεις δικαίωμα στην ελπίδα της μετάθεσης από την πρώτη στιγμή διορισμού; Κι εγώ πέρισυ αν είχα το δικαίωμα να κάνω αίτηση, αυτή την στιγμή θα ήμουν κάπου πιο κοντά στο σπίτι μου. Ειχαν ανοίξει θέσεις κι έφυγαν άτομα με λιγότερα μόρια από εμένα. Φέτος που με άφησαν να κάνω αίτηση πολύ απλά δεν την πήρα γιατί δεν άνοιξαν θέσεις....Οπότε γιατί να μην πάρω τα μόρια από την στιγμή που αυτό μού είπαν όταν με διόρισαν με τρόπο τιμωρητικό; Η μήπως να τους τα χαρίσω;;;
Χarak, όταν στέλνει κάποιον σπίτι του με μόρια παραμεθορίου όπως λες, πιθανότητα αυτό το ευεργέτημα του δίνεται στις πλάτες κάποιων άλλων που υπηρέτησαν περισσότερα χρόνια. Αν ήσουν στην αντίπερα όχθη κι έβλεπες ότι τα μόρια που εσύ απέκτησες με πραγματική υπηρεσία στο δυσπρόσιτο (και με ό,τι αυτό συνεπάγεται) δίνονταν σε άλλους ως χάρισμα επειδή έτσι αποφάσισε η "σοφή" Διαμαντοπούλου, πώς θα ένιωθες; Αν σε δυσαρεστούσε αυτή η εξέλιξη επειδή έβλεπες τη μετάθεσή σου -που δικαιωματικά άξιζες από τη συγκομιδή των μορίων σου- να γίνεται ακόμα πιο ανέφικτη, θα ήσουν ζηλιάρα και γκρινιάρα; Ή μήπως υποκρίτρια; Θα πρότεινα να προσέχουμε λίγο με τους βαρείς χαρακτηρισμούς. Το ότι είναι νόμιμο κάτι δε σημαίνει ότι είναι και δίκαιο. Και όπως εσείς επιδιώκετε -εύλογα, δε λέω- να επωφεληθείτε από τη σπασμωδική αυτή απόφαση της Διαμαντοπούλου, αντίστοιχα κι εμείς δικαιούμαστε να επιδιώκουμε την ανατροπή του νόμου και την ενιαία μοριοδότηση σε όλους.