0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PE_09 στις Ιουνίου 12, 2007, 08:45:15 amΠαράθεση από: anyvacant στις Ιουνίου 12, 2007, 02:05:22 amΠαιδια έχω τις εξής απορίες, κάποιος που τελειώνει την ΑΣΠΑΙΤΕ φέτος, Ιούνιο 2007, θα μπεί στον πίνακα των αναπληρωτών καθηγητών του 2007, εφόσον προλάβει να καταθέσει τα χαρτία και το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ για την Παιδαγωγική κατάρτιση πριν την ημ/νία λήξης υποβολής δικαιολογητικών για αναπληρωτές? Από αυτό τον πίνακα θα γίνει επιλογή για αναπληρωτές έτους 2007-2008? Οι οριστικοί πίνακες αναπληρωτών πότε ανακοινώνονται?Φαντάζομαι σίγουρα μέχρι τον Σεπτέμβριο, ώστε να προλάβουν να ειδοποιήσουν και τους διοριστέους από τους πίνακες αναπληρωτών....Μπαίνεις στον πίνακα των αναπληρωτών (με προϋπηρεσία ή χωρίς) και το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ μπορείς να το υποβάλεις ετεροχρονισμένα εάν με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές δεν έχεις προλάβει να ορκιστείς στην ΑΣΠΑΙΤΕ.Από τον Πίνακα
Παράθεση από: anyvacant στις Ιουνίου 12, 2007, 02:05:22 amΠαιδια έχω τις εξής απορίες, κάποιος που τελειώνει την ΑΣΠΑΙΤΕ φέτος, Ιούνιο 2007, θα μπεί στον πίνακα των αναπληρωτών καθηγητών του 2007, εφόσον προλάβει να καταθέσει τα χαρτία και το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ για την Παιδαγωγική κατάρτιση πριν την ημ/νία λήξης υποβολής δικαιολογητικών για αναπληρωτές? Από αυτό τον πίνακα θα γίνει επιλογή για αναπληρωτές έτους 2007-2008? Οι οριστικοί πίνακες αναπληρωτών πότε ανακοινώνονται?Φαντάζομαι σίγουρα μέχρι τον Σεπτέμβριο, ώστε να προλάβουν να ειδοποιήσουν και τους διοριστέους από τους πίνακες αναπληρωτών....Μπαίνεις στον πίνακα των αναπληρωτών (με προϋπηρεσία ή χωρίς) και το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ μπορείς να το υποβάλεις ετεροχρονισμένα εάν με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές δεν έχεις προλάβει να ορκιστείς στην ΑΣΠΑΙΤΕ.Από τον Πίνακα
Παιδια έχω τις εξής απορίες, κάποιος που τελειώνει την ΑΣΠΑΙΤΕ φέτος, Ιούνιο 2007, θα μπεί στον πίνακα των αναπληρωτών καθηγητών του 2007, εφόσον προλάβει να καταθέσει τα χαρτία και το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ για την Παιδαγωγική κατάρτιση πριν την ημ/νία λήξης υποβολής δικαιολογητικών για αναπληρωτές? Από αυτό τον πίνακα θα γίνει επιλογή για αναπληρωτές έτους 2007-2008? Οι οριστικοί πίνακες αναπληρωτών πότε ανακοινώνονται?Φαντάζομαι σίγουρα μέχρι τον Σεπτέμβριο, ώστε να προλάβουν να ειδοποιήσουν και τους διοριστέους από τους πίνακες αναπληρωτών....
ελα ντε? πως επικυρωνουμε τα πτυχια ξενων γλωσσων?θα σκασουμε και εκει λεφτα σε δικηγορους??επισης, παιδια ξερει κανεις ποιος ειναι ο κωδικος για κλαδους ΤΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ και ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ??Δεν ειμαι σιγουρη, νομιζω ΤΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΠΕ18.25 και ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕ18.24.Μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος? Πηρα τηλ τη γραμματεια αλλα μου λενε να κοιταξω τον πινακα-κατι που ειναι χαζο, αφου απο κει μου δημιουργηθηκε η ανασφαλεια..
Παράθεση από: giannispolo στις Ιουνίου 08, 2007, 09:10:11 pmΜε 23,9 έχω πιθανότητες για ΑΣΠΑΙΤΕ
Με 23,9 έχω πιθανότητες για ΑΣΠΑΙΤΕ
Για να επικυρώσεις πτυχίο ξένων γλωσσών έχεις τις εξής επιλογές:α) πας στο φορέα που το εξέδωσε (Ελληνοβρετανικό/Ελληνοαμερικανική), σου βγάζουν γνήσιο αντίγραφο (γίνεται επί τόπου - ΔΕΝ επικυρώνεται από ΚΕΠ/Αστυνομία) και μετά το πας στο Υπουργείο Εξωτερικών να στο μεταφράσουνε (παίρνει κάποιες μέρες - μπορείς να ζητήσεις όσα αντίγραφα θέλεις)β) βγάζεις φωτοτυπία το πτυχίο, πας σε δικηγόρο και με τα 2 έγγραφα (πρωτότυπο + αντίγραφο), σου βάζει χαρτόσημο, σφραγίδα και υπογραφή στη φωτοτυπία κι έχεις επικυρωμένο αντίγραφο (αυτό επικυρώνεται από ΚΕΠ/Αστυνομία). Μετά παίρνεις αυτό το έντυπο (το επικυρωμένο), το πας στο Υπουργείο Εξωτερικών και ζητάς να στο μεταφράσουν. Παρότι έχει περισσότερο τρέξιμο είναι προτιμότερο το β) γιατί σ'αυτή την περίπτωση επικυρώνονται από τα ΚΕΠ/Αστυνομία όλα τα έντυπα ενώ με το α) επικυρώνεται μόνο η μετάφραση. Κάθε φορά η μετάφραση που καταθέτεις πρέπει να αφορά το συγκεκριμένο αντίγραφο και μόνο [εξήγηση γιατί είναι λίγο μπερδεμένο: ας πούμε ότι πάω και ζητάω στις 13/06 γνήσιο αντίγραφο του πτυχίου από το Ελληνοβρετανικό. Η μετάφραση που θα μου κάνουν στο Υπουργείο θα έχει την παραπάνω ημερομηνία. Την επόμενη φορά που θα πρέπει να ξανακαταθέσω χαρτιά θα πρέπει να ξανακάνω την ίδια ιστορία από την αρχή γιατί και τη μετάφραση να κρατήσω (εφόσον έχει σφραγίδα του κράτους μπορώ να επικυρώσω όσα αντίγραφα θέλω) το επόμενο αντίγραφο που θα πάρω π.χ. στις 15/06 από το Ελληνοβρετανικό δε θα συμφωνεί με την ημερομηνία της μετάφρασης]. Οπότε αν ακολουθήσω τον 2ο τρόπο τα βγάζω μία φορά, μετά τα κρατάω αρχείο και επειδή επικυρώνονται όσες φορές θέλω τα βγάζω φωτοτυπία και τα επικυρώνω στα ΚΕΠ.Δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που ζητήσεις από το δικηγόρο να σου μεταφράσει το πτυχίο, κάποιοι το κάνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα πρέπει το αντίγραφο πτυχίου (είτε από το φορέα είτε επικυρωμένο από δικηγόρο) να συνοδεύεται από την αντίστοιχη μεταφραση στα Ελληνικά. Ελπίζω να μη σας έμπλεξα περισσότερο...
Παράθεση από: helpida στις Ιουνίου 11, 2007, 10:58:26 amΠαράθεση από: giannispolo στις Ιουνίου 08, 2007, 09:10:11 pmΜε 23,9 έχω πιθανότητες για ΑΣΠΑΙΤΕ
Παράθεση από: buruburu στις Ιουνίου 12, 2007, 05:12:50 pmΓια να επικυρώσεις πτυχίο ξένων γλωσσών έχεις τις εξής επιλογές:α) πας στο φορέα που το εξέδωσε (Ελληνοβρετανικό/Ελληνοαμερικανική), σου βγάζουν γνήσιο αντίγραφο (γίνεται επί τόπου - ΔΕΝ επικυρώνεται από ΚΕΠ/Αστυνομία) και μετά το πας στο Υπουργείο Εξωτερικών να στο μεταφράσουνε (παίρνει κάποιες μέρες - μπορείς να ζητήσεις όσα αντίγραφα θέλεις)β) βγάζεις φωτοτυπία το πτυχίο, πας σε δικηγόρο και με τα 2 έγγραφα (πρωτότυπο + αντίγραφο), σου βάζει χαρτόσημο, σφραγίδα και υπογραφή στη φωτοτυπία κι έχεις επικυρωμένο αντίγραφο (αυτό επικυρώνεται από ΚΕΠ/Αστυνομία). Μετά παίρνεις αυτό το έντυπο (το επικυρωμένο), το πας στο Υπουργείο Εξωτερικών και ζητάς να στο μεταφράσουν. Παρότι έχει περισσότερο τρέξιμο είναι προτιμότερο το β) γιατί σ'αυτή την περίπτωση επικυρώνονται από τα ΚΕΠ/Αστυνομία όλα τα έντυπα ενώ με το α) επικυρώνεται μόνο η μετάφραση. Κάθε φορά η μετάφραση που καταθέτεις πρέπει να αφορά το συγκεκριμένο αντίγραφο και μόνο [εξήγηση γιατί είναι λίγο μπερδεμένο: ας πούμε ότι πάω και ζητάω στις 13/06 γνήσιο αντίγραφο του πτυχίου από το Ελληνοβρετανικό. Η μετάφραση που θα μου κάνουν στο Υπουργείο θα έχει την παραπάνω ημερομηνία. Την επόμενη φορά που θα πρέπει να ξανακαταθέσω χαρτιά θα πρέπει να ξανακάνω την ίδια ιστορία από την αρχή γιατί και τη μετάφραση να κρατήσω (εφόσον έχει σφραγίδα του κράτους μπορώ να επικυρώσω όσα αντίγραφα θέλω) το επόμενο αντίγραφο που θα πάρω π.χ. στις 15/06 από το Ελληνοβρετανικό δε θα συμφωνεί με την ημερομηνία της μετάφρασης]. Οπότε αν ακολουθήσω τον 2ο τρόπο τα βγάζω μία φορά, μετά τα κρατάω αρχείο και επειδή επικυρώνονται όσες φορές θέλω τα βγάζω φωτοτυπία και τα επικυρώνω στα ΚΕΠ.Δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που ζητήσεις από το δικηγόρο να σου μεταφράσει το πτυχίο, κάποιοι το κάνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα πρέπει το αντίγραφο πτυχίου (είτε από το φορέα είτε επικυρωμένο από δικηγόρο) να συνοδεύεται από την αντίστοιχη μεταφραση στα Ελληνικά. Ελπίζω να μη σας έμπλεξα περισσότερο...buruburu με τη δεύτερη επιλογή πόσες μέρες κάνει να το μεταφράσει το ΥΠ.ΕΞ. ? Ξέρεις που βρίσκεται?
Πολλά συγχαρητήρια στους οργανωτές της τελετής απονομής σήμερα στην Αθήνα για όλα τα happenings (ορχήστρα, μπουφέ κλπ) που έδωσαν πανηγυρικό χαρακτήρα στο event. Εύχομαι όσοι αγαπάτε την εκπαίδευση να ζείτε παρόμοιες εμπειρίες…