0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδια, βλεπω καλα? Οι υποψήφιοι που κριθούν ως αξιολογήσιμοι σύμφωνα με τον παρόντα ΚΑΥ, θα συγκριθούν μεταξύ τους με βάση τα εξής κριτήρια:1. Το βαθμό βασικού πτυχίου. 2. Τους τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών. 3. Τη γνώση ξένων γλωσσών.4. Τη γνώση χειρισμού Η/Υ.Δεν μετραει φετος η διδακτικη ή εργασιακη εμπειρια?
Παράθεση από: cookie2 στις Ιουνίου 15, 2007, 10:14:57 amβρε παιδια, βλεπω καλα? Οι υποψήφιοι που κριθούν ως αξιολογήσιμοι σύμφωνα με τον παρόντα ΚΑΥ, θα συγκριθούν μεταξύ τους με βάση τα εξής κριτήρια:1. Το βαθμό βασικού πτυχίου. 2. Τους τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών. 3. Τη γνώση ξένων γλωσσών.4. Τη γνώση χειρισμού Η/Υ.Δεν μετραει φετος η διδακτικη ή εργασιακη εμπειρια?100 φορές έχει αναφερθει. Όχι, δεν μετραει
και κατι αλλο: οταν εκανα πριν 2-3 χρονια αιτηση δεν μου ειχαν καταμετρησει τα μορια απο το Lower γιατι δεν ειχα προσκομισει την μεταφρασηΠΡΟΣΟΧΗ μην την πατησει καποιος σαν και μενα
Παράθεση από: heren στις Ιουνίου 15, 2007, 09:10:41 amκαι κατι αλλο: οταν εκανα πριν 2-3 χρονια αιτηση δεν μου ειχαν καταμετρησει τα μορια απο το Lower γιατι δεν ειχα προσκομισει την μεταφρασηΠΡΟΣΟΧΗ μην την πατησει καποιος σαν και μεναΓεια σου heren. Ίσως έχει αναφερθεί και αλλού (αλλά ποιος ψάχνει τώρα..)Από πού θα πάρω επίσημο χαρτί για τη μετάφραση; Από το B.C.;
Καλημέρα. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Σχετικά με το ECDL θα πρέπει να είναι επικυρωμένο από δικήγόρο ή μπορώ να το επικυρώσω στα ΚΕΠ??? Επίσης Χειάζεται μετάφραση( σήμερα θα το πάρω και δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάλι για'αυτό και αυτές οι αφελείς ίσως.. ερωτήσεις)??Ευχαριστώ
psych@ra κάνε έναν κόπο να διαβάσεις και τα προηγούμενα ποστς, νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου...
Παράθεση από: buruburu στις Ιουνίου 15, 2007, 11:31:14 ampsych@ra κάνε έναν κόπο να διαβάσεις και τα προηγούμενα ποστς, νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου...Έχω λίγη δουλίτσα και είχα αγωνία για την απάντηση. Αυτή τη στιγμή δεν είχα πολύ χρόνο να δω τα προηγούμενα.Sorry..Α, και κάτι άλλο. Για να πει κάτι κάποιος πρέπει να διαβάσει όλο το θέμα από την αρχή; (39 σελίδες;) Και μια και μιλάμε για αναδρομή, σε ποιο σημείο αναφέρει για μετάφραση που μπορεί να κάνει κάποιος στη Θεσσαλονίκη; (Μόλις διάβασα μήνυμά σου ότι η ανάλογη διεύθυνση στην Αθήνα είναι στου Ψυρρή. Πρέπει να κάνω ταξιδάκι ? )