0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι που δεν θα είχε ταμπέλα! Τί λες τώρα! Να χάσουν την πελατεία;; Κι όσοι είναι από Αλεξανδρούπολη ή Κρήτη για παράδειγμα θα τρέχουν στο Υπουργείο στην Αθήνα για να φτιάξουν το κ@λ@χαρτο έτσι όπως το θέλει η ΑΣΠΑΙΤΕ; Εφόσον το Κράτος αναγνωρίζει στους δικηγόρους το δικαίωμα να κάνουν μετάφραση...! Αλλά πώς θα γίνει να κόψουμε όσο πιο πολλούς ή να τους σπάσουμε τα νεύρα να τρέχουν για ενστάσεις!!!Τρία πουλάκια κάθονταν και δύο τα κοιτούσαν...,το ένα "κόπηκε" από δω, το άλλο απ' την άλλη...το τρίτο το καλύτερο το βύσμα του είχε βάλει...!
anesto αν τα χαρτιά σου είναι σωστά, εγώ σου εύχομαι από τώρα καλό παιδαγωγικό... Στο 50άρι πως κόλλησες? Εχεις δώσει τα χιλιαπλάσια 50άρια ήδη στην μαμα Αγγλία τα οποία ίσως γίναν (αντί για έρευνα) βόμβες κατα μικρών παιδιών...
Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να υποβάλλεται οπωσδήποτε (1) ο ίδιος ο τίτλος ή αντίστοιχη
Ναι και εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά καλό θα ήταν να τους πάρουμε και ένα τηλ στην ΑΣΠΑΙΤΕ για επιβεβαίωση.
nobody,τι πτυχίο έδωσες?Μήπως δεν έδωσες την αναγνώριση του ΔΙΚΑΤΣΑ?Η προκήρυξή τους λέει ξεκάθαρα οτι δέχονται μετάφραση κι επικύρωση απο δικηγόρο. Τι απ'όλα ισχύει,μάθατε τελικά?
Χαίρετε! Μόλις τώρα έμαθα για την προκήρυξη της ΑΣΠΑΙΤΕ και επειδή δεν είμαι καθόλου ενημερωμένη πάνω σ'αυτό το θέμα ήθελα να ρωτήσω :αν κάποιος δεν έχει καθόλου προϋπηρεσια έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει αίτηση??Μάλλον όμως χωρίς προϋπηρεσία δεν θα έχει ελπίδες να εισαχθεί,έτσι δεν είναι?...Κ κάτι άλλο: αν κάποιος εισαχθεί ποια είναι τα πλεονεκτήματα κ ποιες προοπτικές του ανοίγονται??Ίσως είναι άσχετες οι ερωτήσεις αλλά έχω μεγάλη άγνοια πάνω στο θέμα..αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε..ευχαριστώ πάρα πολύ!