0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΧΑΙΡΕΤΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕ12 04(ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ..
Παράθεση από: helpida στις Ιουνίου 08, 2007, 09:37:41 amΈχει κανείς την περσινή αναλυτική μοριοδότηση για Π17.01? πες μου το e-mail account σου να σου τη στείλω.
Έχει κανείς την περσινή αναλυτική μοριοδότηση για Π17.01?
Παιδιά μην τρελένεστε. Δεν μπορούν να εμφανίσουν χαρτιά από το πουθενά. Υπάρχουν όμως άλλα κόλπα. Αν θέλετε έναν από τους νόμιμους και διαφανείς τρόπους εισαγωγής μεγαλοβυσμάτων, επειδή τον είδα κιόλας, θα σας τον πω...Έστω ότι ο τελευταίος (ο Α πχ) εισαγόμενος έχει 30 μόρια.Αυτός που θέλουμε να βάλουμε (ο
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι και εγω καινούργια σε όλο αυτό που λέγεται ΑΣΠΑΙΤΕ και έχω πολλά ερωτήματα....Καταρχήν με τα μόρια της προυπηρεσίας! Δεν διαβασα πουθενά στις προκηρύξεις για την προυπηρεσία (τι χαρτιά χρειάζονται, πως αποδεικνύεται κτλ...). Τι κάνω λάθος?Δεύτερον είμαι ΠΕ 13...γνωρίζει κανένας να μου πει πόσα περίπου μόρια χρειαζόμαι για εισαγωγή;Και τρίτον (και τελευταίο προς το παρόν) , ενδιαφέρομαι για εισαγωγή στην Αθήνα....μπορώ να κάνω αίτηση και σε άλλες πόλεις και μετά να ζητήσω μετάθεση (ή όπως αλλίως λέγεται;) Αυτά...ευχαριστώ....περιμένω τις απαντήσεις σας!
"Γλυκιά" porcupinetree σε ευχαριστούμε για όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που μας δίνεις
Παιδιά να καταθέσω και εγω την άποψη μου για το θέμα εισαγωγής και ενστάσεων στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Πέρυσι τέτοια εποχή συμπληρώνοντας την αίτηση μου για την ΑΣΠΑΙΤΕ όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου έλεγαν να μην δηλώσω Θεσσαλονίκη γιατί έχει μεγάλη ζήτηση και θέλει μέσο κλπ.... εγραψα και εγώ