0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη δική μου περίπτωση που μου έχουν αφαιρέσει 11 μόρια; Να τους κάνω το χατίρι και να περιμένω για του χρόνου ή οχι;
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΠΑΙΚ!!! ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΜΠΟΣΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕ?? ΠΕΡΙ ΑΜΟΙ
Παιδιά, έχει κάποιος τα αποτελέσματα των περσινών ενστασεων; Θυμάμαι, είχαν ανακοινώθει στο site αλλά δεν τα είχα αποθηκεύσει....Αν κάποιος κράτησε το αρχείο.....Ευχαριστώ πολύ!
Παράθεση από: iasis στις Σεπτεμβρίου 17, 2007, 07:12:54 pmΠαιδιά, έχει κάποιος τα αποτελέσματα των περσινών ενστασεων; Θυμάμαι, είχαν ανακοινώθει στο site αλλά δεν τα είχα αποθηκεύσει....Αν κάποιος κράτησε το αρχείο.....Ευχαριστώ πολύ!Μπορείς εάν θέλεις να μου στείλεις e-mail (portocarma@yahoo.gr), για να στο στείλω σε συνημμένο. Επιχείρησα να το κάνω επικόλληση εδώ, αλλά δε "συμφέρει"! Είναι περίπου 9 σελίδες...οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι θα καταλάμβανε πολύ χώρο.
Στην θέση σας θα απαιτούσα τον αναλυτικό πίνακα μοριοδότησης.Πέρσι τον έβαλαν για πολύ λίγα λεπτά και μετά τον απέσυραν. Γιατί;Μετά έβγαλαν πίνακα μόνο με το σύνολο των μορίων.Αυτή είναι μία πρακτική που ξεκίνησε από πέρσι και συνεχίστηκε και φέτος.Δείτε και τα περασμένα αποτελέσματα που έβγαζαν τους αναλυτικούς πίνακες…http://www.fileden.com/files/2006/7/17/134565/SELETE_TOTAL.rarΤι λένε για την γυναίκα του Καίσαρα;;;Με λίγα λόγο προτείνω να ασκήσετε ομαδική πίεση από τώρα για την επόμενη προκήρυξη.Είναι άδικο αυτό που έγινε φέτος να μην υπολογίζουν εργασιακή/εκπαιδευτική εμπειρία.Θα απαιτούσα να γίνεται ανάρτηση των ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ πινάκων, όπως γίνεται:με τον ΑΣΕΠ, με τους πίνακες των αναπληρωτών του ΥΠΕΠΘ, με τους πίνακες του ΟΑΕΔ (ΤΕΕ, ΙΕΚ)