0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως ξέρεις οι οικονομολόγοι στην πάτρα πότε είχαν το κενό?Δευτέρα ή Παρασκευή ?
Παράθεση από: fractal στις Σεπτεμβρίου 18, 2007, 12:47:09 pmΜήπως ξέρεις οι οικονομολόγοι στην πάτρα πότε είχαν το κενό?Δευτέρα ή Παρασκευή ? Δεν υπάρχει τμήμα μόνο για οικονομόλογους, όλες οι ειδικότητες μαζί είναι. Νομίζω πέρυσι ήταν στο τμήμα που είχε κενό την Παρασκευή. Έτσι κι αλλιώς, αν δε σε βολεύει το τμήμα που θα σε βάλουν μπορείς να αλλάξεις. Κι εγώ οικονομ. είμαι και δεν ήμουν στο τμήμα με τους υπόλοιπους οικονομολ.
πρεπει να αποθηκευσεις το αρχειο και μετα να το ανοιξεις. αν δ εχεις κατεβασε το winrar για να μπορεσεισ να το ανοιξεις...Συγχαρητηρια σ'οσους τα καταφερανε!Ολα καλα ως εδω.. Απο δω και περα τι γινεται!? Για το τμημα της Θεσσαλονικης καποιος παλιος μπορει να μας ενημερωσει σχετικα με τις ωρες παρακολουθησης και τα μαθηματα??? Θα το εκτιμουσα αφανταστα.. πρεπει σιγα σιγα να κανονισουμε και τις δουλειες μας
οταν λες εργασιες τι τυπου?? μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος να δουμε τι μας περιμενει?? Συνδυαζεται με δουλεια ρε παιδια η τζαμπα η ταλαιπωρια?? γιατι σκεφτομαι σοβαρα να παραιτηθω αν και δεν θα μου ειναι ευκολο
Παράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 17, 2007, 05:52:11 pmπρεπει να αποθηκευσεις το αρχειο και μετα να το ανοιξεις. αν δ εχεις κατεβασε το winrar για να μπορεσεισ να το ανοιξεις...Συγχαρητηρια σ'οσους τα καταφερανε!Ολα καλα ως εδω.. Απο δω και περα τι γινεται!? Για το τμημα της Θεσσαλονικης καποιος παλιος μπορει να μας ενημερωσει σχετικα με τις ωρες παρακολουθησης και τα μαθηματα??? Θα το εκτιμουσα αφανταστα.. πρεπει σιγα σιγα να κανονισουμε και τις δουλειες μας jetry είσαι στους εισαγόμενους? εγώ θα κάνω ένσταση μιας και δεν μοριοδοτήθηκα για το πιστοποιητικό γαλλικών(4 μόρια).Μοριοδοτήθηκα σύνολο 19,9 μόρια και με τα γαλλικά είμαι στους εισαγόμενους. Θα βάλω όλα τα μέσα, ότι έχω και δεν έχω, εδώ που έφτασα. θα τους σκίσω τους αγράμματους. θα γυρίσω το σύμπαν και θα εκτοπίσω έναν, άτυχο που γέλασε γρήγορα.
θα γυρίσω το σύμπαν και θα εκτοπίσω έναν, άτυχο που γέλασε γρήγορα.
Kαλησπερα , αν γνωριζει καποιος να μου πει αν δεχονται τις μεταγραφες ποια ειναι η διαδικασια αν γνωριζει κανενας? μπορουμε να μεινουμε και φοιτι.εστια? (γενικα τι διακαιουμαστε ως σπουδαστες.... φοιτιτικο πασο ? ιντερνετ δωρεαν ? σιτιση? )αν γνωριζει καποιοσ παρακαλω ασ με ενημερωσει
Παράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 18, 2007, 04:52:32 pmΠαράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 17, 2007, 05:52:11 pmπρεπει να αποθηκευσεις το αρχειο και μετα να το ανοιξεις. αν δ εχεις κατεβασε το winrar για να μπορεσεισ να το ανοιξεις...Συγχαρητηρια σ'οσους τα καταφερανε!Ολα καλα ως εδω.. Απο δω και περα τι γινεται!? Για το τμημα της Θεσσαλονικης καποιος παλιος μπορει να μας ενημερωσει σχετικα με τις ωρες παρακολουθησης και τα μαθηματα??? Θα το εκτιμουσα αφανταστα.. πρεπει σιγα σιγα να κανονισουμε και τις δουλειες μας jetry είσαι στους εισαγόμενους? εγώ θα κάνω ένσταση μιας και δεν μοριοδοτήθηκα για το πιστοποιητικό γαλλικών(4 μόρια).Μοριοδοτήθηκα σύνολο 19,9 μόρια και με τα γαλλικά είμαι στους εισαγόμενους. Θα βάλω όλα τα μέσα, ότι έχω και δεν έχω, εδώ που έφτασα. θα τους σκίσω τους αγράμματους. θα γυρίσω το σύμπαν και θα εκτοπίσω έναν, άτυχο που γέλασε γρήγορα.