0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.alfavita.gr/ank_b/ank7_5_10_1532.php
Κάτι άκουσα χθές σχετικό. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;;;Έτσι αυθαίρετα διπλασιάζουμε μόνο σε όσους από του χρόνου θα είναι στο 3ο έτος υπηρεσίας. Π.χ. κάποιος συνάδελφος που θα είναι του χρόνου στο τέταρτο έτος...θα διπλασιαστούν τα μόρια του όταν ήταν στο 3ο έτος;;;Γιατί διαφορετικά μου φαίνεται απίστευτα...αυθαίρετο!!!thanks
Παράθεση από: sensible στις Μαΐου 07, 2010, 10:52:17 pmΚάτι άκουσα χθές σχετικό. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;;;Έτσι αυθαίρετα διπλασιάζουμε μόνο σε όσους από του χρόνου θα είναι στο 3ο έτος υπηρεσίας. Π.χ. κάποιος συνάδελφος που θα είναι του χρόνου στο τέταρτο έτος...θα διπλασιαστούν τα μόρια του όταν ήταν στο 3ο έτος;;;Γιατί διαφορετικά μου φαίνεται απίστευτα...αυθαίρετο!!!thanksνομιζω αναφέρεται στο νέο καθεστώς που θα ισχύσει με το νεο νομοσχέδιο, όχι από του χρόνου, αλλά σε αυτούς που θα διοριστούν και θα πρέπει να καθήσουν 3 χρόνια στην πρώτη μετάθεση
καλα, μη βαρας κιολας!!εξαλλου ειπα νομιζω!το πε3.50 ειναι μαθηματικος ειδικής?
Έχει αρκετά κενά αυτή η πρόταση..Για παράδειγμα έχω καθήσει ήδη 3 χρόνια στον τόπο που διορίστηκα και δεν ήθελα ακόμη να γυρίσω σπίτι μου,παρότι φέτος έπιανα την περιοχή μου και με διαφορά (ναι υπάρχουν και τέτοιου είδους..τρελοί ) θα καθήσω και τέταρτη χρονιά και γενικά δεν είμαι σίγουρη πότε θέλω να φύγω.Προσωπικά ο.κ. δεν με πιάνει η νομοθεσία, αλλά αν ας πούμε και κάποιος νεοδιόριστος για δικούς του λόγους δε θέλει να φύγει, τι θα γίνει την τέταρτη ή την πέμπτη πχ χρονιά??
Παράθεση από: magda στις Μαΐου 08, 2010, 09:49:53 amΈχει αρκετά κενά αυτή η πρόταση..Για παράδειγμα έχω καθήσει ήδη 3 χρόνια στον τόπο που διορίστηκα και δεν ήθελα ακόμη να γυρίσω σπίτι μου,παρότι φέτος έπιανα την περιοχή μου και με διαφορά (ναι υπάρχουν και τέτοιου είδους..τρελοί ) θα καθήσω και τέταρτη χρονιά και γενικά δεν είμαι σίγουρη πότε θέλω να φύγω.Προσωπικά ο.κ. δεν με πιάνει η νομοθεσία, αλλά αν ας πούμε και κάποιος νεοδιόριστος για δικούς του λόγους δε θέλει να φύγει, τι θα γίνει την τέταρτη ή την πέμπτη πχ χρονιά??τι θέλεις να γίνει; θα περνάει καλά. Άλλωστε αφού δεν θέλει να φύγει καλά θα περνάει. Δεν βλάπτει και λίγη αποκέντρωση. Άντε και καλά στέφανα !
ΣΟ