0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα ήταν άκρως προπαγανδιστικό της ...Νέας Εποχής . Δηλαδή, της εποχής της ανεργίας, της φτώχειας , των αναλώσιμων εκπαιδευτικών -εργαζομένων, της μιζέριας . "Συγχαρητήρια" στους θεματοθέτες !!! Ίσως εξασφάλισαν την προαγωγή τους με το θέμα που επέλεξαν. Ίσως πάλι τους το επέβαλαν. Η οργανωμένη προπαγάνδα βρίσκεται σε πλήρη έξαρση και όλοι οφείλουμε να επαγρυπνούμε.
Να ξεκαθαρίσω κάτι : δε θεωρώ το θέμα εύκολο ή δύσκολο ,γιατί για μένα αυτό είναι ψευτοδίλημμα. Οι ασκήσεις ήταν αναμενόμενες και απλές . Το θέμα μπορούσε οποιοσδήποτε μαθητής που ξέρει τί συμβαίνει γύρω του και παρακολουθεί κάπως τις εξελίξεις ,να το αναπτύξει. Άλλος είναι ο προβληματισμός μου : Εγώ μιλώ για την επιλογή του θέματος από ιδεολογική καθαρά σκοπιά. Αναφέρομαι στη συντονισμένη προσπάθεια να περάσουν ως αυτονόητα μηνύματα του τύπου : θα πρέπει να αποδεχόμαστε πλέον πως το να έχει σπουδάσει κανέις, δεν είναι αυτονόητο ότι θα του επιτρέψει να ασκήσει και το αντίστοιχο επάγγελμα. Θα πρέπει λοιπόν, να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι μπορεί άυριο -μεθάυριο να γίνει οικοδόμος, σουβλατζής (δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους.Εργαζόμενοι είναι κι αυτοί) ή ακόμη και μονίμως...άνεργος. Έτσι είναι η εποχή μας !!! Τί να κάνουμε ;;; Ντροπή ,λέω εγώ !
Να ξεκαθαρίσω κάτι : δε θεωρώ το θέμα εύκολο ή δύσκολο ,γιατί για μένα αυτό είναι ψευτοδίλημμα. Οι ασκήσεις ήταν αναμενόμενες και απλές . Το θέμα μπορούσε οποιοσδήποτε μαθητής που ξέρει τί συμβαίνει γύρω του και παρακολουθεί κάπως τις εξελίξεις ,να το αναπτύξει. Άλλος είναι ο προβληματισμός μου : Εγώ μιλώ για την επιλογή του θέματος από ιδεολογική καθαρά σκοπιά. Αναφέρομαι στη συντονισμένη προσπάθεια να περάσουν ως αυτονόητα μηνύματα του τύπου ότι θα πρέπει να αποδεχόμαστε πλέον πως το να έχει σπουδάσει κανέις δεν είναι αυτονόητο ότι θα του επιτρέψει να ασκήσει και το αντίστοιχο επάγγελμα. Θα πρέπει λοιπόν, να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι μπορεί αάυριο -μεθάυριο να γίνει οικοδόμος, σουβλατζής (δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους.Εργαζόμενοι είναι κι αυτοί) ή ακόμη και μονίμως...άνεργος. Έτσι είναι η εποχή μας !!! Τί να κάνουμε ;;; Ντροπή ,λέω εγώ !
Να'μαι κι εγώ...Ενιγουέι...έχουμε και λέμε:Φυσικά σχεδόν όλοι επισημάναμε το χαρακτήρα "δελτίου τύπου του ΥΠΔ