*

Αποστολέας Θέμα: ποια θα είναι η μορφη του επομενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ;;;;;;;;;;;;;;  (Αναγνώστηκε 11643 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elpida81

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
και μια που τελικα το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και μονη μας διεξοδος είναι ο επομενος ΑΣΕΠ, εχει ακουσει κανεις σας ποια περιπου θα ειναι η νεα μορφη του;
ποτε πιστευετε θα μαθουμε σε ποια μαθηματα θα εξεταζομαστε;
εχει κανεις καμια πληροφορια;
τωρα τι να διαβασουμε;
προβλεπω νεο γλεντοκοπι των φροντιστηριων στις πλατες μας....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Mariaaaa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
την ίδια απορία εχω και εγώ αλλά και πολλοί πολλοί άλλοι...
μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο και επίσημο περα απο αερολογίες..
οψόμεθα... :-\

Αποσυνδεδεμένος CHRISTOSCHRI

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: ποια θα είναι η μορφη του επομενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ;;;;;;;;;;;;;;
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 26, 2010, 12:38:05 pm »
ΘΕΩΡΩ λάθος να εμπιστευόμαστε φροντιστήρια, πολλώ δε μάλλον, τώρα που όλα είναι ρευστά

Αποσυνδεδεμένος aspinoulas

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 26, 2010, 05:40:30 pm »
ΝΕΑ - ΝΕΑ - ΝΕΑ ! Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ ...

1. Εξέταση γνωστικού αντικειμένου.

100 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών όπως πχ.(για ΠΕ02) πόσες συνολικά ώρες αφιέρωσε ο Σεφέρης για να γράψει όλα του τα ποιήματα ;
(α) 20 ώρες και 45 λεπτά  (β) 52 ώρες 48 λεπτά 42 δευτερόλεπτα και κάτι ψιλά (γ) 159 ώρες και 45 λεπτά ακριβως

2. ΝΕΟ : Εξέταση γενικών γνώσεων ....

30 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών όπως "ποιος ή ΠΟΙΑ είναι , αντικειμενικά , ο/Η καλύτερος (ΚΑΛΥΤΕΡΗ) υπουργός παιδείας από συστάσεως του ελληνικού κράτους ;;
(α) η Μαριέττα Γιαννάκου  (β) η Μαριέττα Χουρσαλά (γ) Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΥΛΟΥ  (η σωστή απάντηση μοριοδοτείται εξτρά)

3.Εξέταση διδακτικής και παιδαγωγικής επάρκειας

40 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών όπως πχ Mαθητής δεν αφήνει να διεξαχθεί το μάθημα. Πώς αντιδράτε ;;
(α) τον βγάζετε έξω  (β) τον επιπλήττετε  (γ) ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ PIAGET ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ

4.ΝΕΟ : Εξέταση φυσικής κατάστασης...

Κάθε νέος εκπαιδευτικός , αφού περάσει επιτυχώς τα προηγούμενα θα περνάει από test φυσικής καταστασης δηλαδή τεστ κοπώσεως,πλήρη ιατρικό και οδοντιατρικό έλεγχο,αξονική τομογραφία και θα τρέχει κατοστάρι και θα κολυμπά 50 μέτρα

Μετά -πρώτα ο θεός -και αν δε τα΄χει φτύσει θα μπαίνει στον πίνακα και θα περιμένει τη σειρά του....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 03:00:10 pm »
 :D :D :D ;D ;D ;D ;D :)

Αποσυνδεδεμένος bania

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 04:16:46 pm »
ΝΕΑ - ΝΕΑ - ΝΕΑ ! Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ ...

1. Εξέταση γνωστικού αντικειμένου.

100 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών όπως πχ.(για ΠΕ02) πόσες συνολικά ώρες αφιέρωσε ο Σεφέρης για να γράψει όλα του τα ποιήματα ;
(α) 20 ώρες και 45 λεπτά  (β) 52 ώρες 48 λεπτά 42 δευτερόλεπτα και κάτι ψιλά (γ) 159 ώρες και 45 λεπτά ακριβως

2. ΝΕΟ : Εξέταση γενικών γνώσεων ....

30 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών όπως "ποιος ή ΠΟΙΑ είναι , αντικειμενικά , ο/Η καλύτερος (ΚΑΛΥΤΕΡΗ) υπουργός παιδείας από συστάσεως του ελληνικού κράτους ;;
(α) η Μαριέττα Γιαννάκου  (β) η Μαριέττα Χουρσαλά (γ) Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΥΛΟΥ  (η σωστή απάντηση μοριοδοτείται εξτρά)

3.Εξέταση διδακτικής και παιδαγωγικής επάρκειας

40 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών όπως πχ Mαθητής δεν αφήνει να διεξαχθεί το μάθημα. Πώς αντιδράτε ;;
(α) τον βγάζετε έξω  (β) τον επιπλήττετε  (γ) ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ PIAGET ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ

4.ΝΕΟ : Εξέταση φυσικής κατάστασης...

Κάθε νέος εκπαιδευτικός , αφού περάσει επιτυχώς τα προηγούμενα θα περνάει από test φυσικής καταστασης δηλαδή τεστ κοπώσεως,πλήρη ιατρικό και οδοντιατρικό έλεγχο,αξονική τομογραφία και θα τρέχει κατοστάρι και θα κολυμπά 50 μέτρα

Μετά -πρώτα ο θεός -και αν δε τα΄χει φτύσει θα μπαίνει στον πίνακα και θα περιμένει τη σειρά του....

;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 06:32:49 pm »
ρε παιδιά, κανένα νέο; Πότε να αρχίσουμε διάβασμα και ΤΙ ΝΑ ΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 07:10:29 pm »
μετα το Πασχα,γυρω στα μεσα Μαιου θα ξερουμε κατι (αν θα γινει και πότε και ισως καποιες αλλαγες) Ετσι τουλαχιστον ειπε η υπουργος.Λογια? θα δειξει....

Εγω παντως ηδη  εχω τελειωσει μια φορα την υλη και παω για τη 2η.Μου αρεσει να διαβαζω για τους
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 07:12:30 pm »
ρε παιδιά, κανένα νέο; Πότε να αρχίσουμε διάβασμα και ΤΙ ΝΑ ΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 07:19:32 pm »
μετα το Πασχα,γυρω στα μεσα Μαιου θα ξερουμε κατι (αν θα γινει και πότε και ισως καποιες αλλαγες) Ετσι τουλαχιστον ειπε η υπουργος.Λογια? θα δειξει....

Εγω παντως ηδη  εχω τελειωσει μια φορα την υλη και παω για τη 2η.Μου αρεσει να διαβαζω για τους

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 07:28:18 pm »
Ναι βρε Μαρκο μου καλα τα λες ,αλλα νομιζω πως μεχρι να μαθουμε νεοτερα(εμεις οι ΠΕ02) για τη διεξαγωγη του διαγωνισμου,μπορουμε να βαδισουμε μονο στα σιγουρα μονοπατια των ψυχοπαιδαγωγικων και των γραμματολογιων νεας και αρχαιας λογοτεχνιας.Ιστορια ειναι λιγο απιθανο να μεινει η υλη ιδια για τριτη φορα.Αν και ολα μπορεις να τα περιμενεις απ αυτους,και κυριως απ αυτη..
Μια γνωστη μου,μου ειπε πως εξεταζοταν το ενδεχομενο να εξεταστουμε στα αρχαια μονο με ερωτησεις πολλαπλης επιλογης.Και απ ο,τι θυμαμαι, μας ειχες πει πως σκεφτονται ελαχιστοποιηση του γνωστικου στις εξετασεις και προσθηκη μιας ακομα διδακτικης.
Απ ολα αυτα καταλαβαινουμε πως ολα ειναι ρευστα και κανεις δε μπορει να μιλησει με σιγουρια αν δε μας ενημερωσουν πρωτα τα τζιμανια του υπυργειου με επισημη ανακοινωση φυσικα.
Και εγω εχω αρχισει προετοιμασια αλλα μονο για τα (λογικα) σιγουρα κομματια της υλης.
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 07:57:41 pm »
mk75  το να ειναι οι ερωτησεις πολλαπλης δεν σημαινει μειωση της υλης. Συμφωνω ομως ως προς τα υπολοιπα.

Κώστα, άλλο σημαινει λιγοτερη βαρυτητα και αλλο καταργηση. Το καταλαβαινεις αυτο. Επομενως, τα "στανταρ"πιθανον να ειναι στην υλη (οξυμωρο ακουγεται : στανταρ-πιθανον, αλλα καταλαβαινετε τι λεω)
Οσο για την ιστορια, δε νομιζω πως αλλαζει η υλη. εχουν τις πλεον σημαντικες περιοδους μεσα. Αν προσθεσουν κατι ακομα αυτο ειναι αλλο.
Οταν βρεθουμε θα τα συζητησουμε αυτα και απο κοντα. Ιστορια παντως ας διαβαζουμε γιατι θελει πολυ δουλεια, αλλα κυριως αυτοι που θα δωσουν και διδακτικη ιστοριας ενα παραπανω.

τωρα, το νωρις, ειναι σχετικο για ολους. παραδειγμα εγω που δεν εχω χρονο αν ξεκινησω τωρα θα λεω ξεκινησα αργα. αλλος παλι που εχει χρονο μπορει να το θεωρησει νωρις.

φιλη μου νηπιαγωγος που δουλευει μεσα στο υπουργειο μου ειπε πως "προς το παρον Μαρκο δεν ακουγεται τιποτα βρε χαμενο κορμι, θα σε ειδοποιησω αμεσως μολις ακουσω κατι"
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος alexis2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 08:00:10 pm »
γεια σας συναδελφοι.καλο ειναι να περιμενουμε κατι εστω και αν αυτο ειναι ενας διαγωνισμος.εγω βεβαια δεν προκειται να ξαναδωσω γιατι το εκανα 4 φορες και ημουν επιτυχουσα.δουλευω εδω και 4 χρονια και αν νομιζουν οτι πρεπει να ξαναδωσω ειναι γελασμενοι.επιπλεον μηπως πρωτα πρεπει να αποκτησουμε παιδαγωγικη επαρκεια την οποια συμφωνα με τα λεγομενα τους δεν την εχουμε.στο σημερινο εθνος γραφει πως θα την αποκτουμε.παντως εγω ευχομαι υπομονη σε οσους διαβασουν και συμφωνω με την αποψη οτι αν κατι σου αρεσει δεν σε κουραζει.

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 08:58:38 pm »
Mας συμφερει εμας που εχουμε ξαναδωσει να παραμεινει η υλη ιδια Μαρκο μου ,αλλα αυτη τη φορα ευελπιστω(λεω εγω τωρα...) να μην εχει ασαφειες τυπου:Η Ελλαδα στο διεθνες πλαισιο απο το 1830 μεχρι σημερα.
Τι να πρωτοδιαβασει κανεις και κυριως απο που να το διαβασει. :-\
Αυτο ειναι το χειροτερο πιστευω:οχι το μεγεθος της υλης αλλα η μη υποδειξη εγχειριδιων προς  μελετη απο μας τους εξεταζομενους.
Θα τα συζητησουμε και απο κοντα βεβαιως βεβαιως ;)
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144