0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΝΕΑ - ΝΕΑ - ΝΕΑ ! Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ ...1. Εξέταση γνωστικού αντικειμένου. 100 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών όπως πχ.(για ΠΕ02) πόσες συνολικά ώρες αφιέρωσε ο Σεφέρης για να γράψει όλα του τα ποιήματα ;(α) 20 ώρες και 45 λεπτά (β) 52 ώρες 48 λεπτά 42 δευτερόλεπτα και κάτι ψιλά (γ) 159 ώρες και 45 λεπτά ακριβως2. ΝΕΟ : Εξέταση γενικών γνώσεων ....30 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών όπως "ποιος ή ΠΟΙΑ είναι , αντικειμενικά , ο/Η καλύτερος (ΚΑΛΥΤΕΡΗ) υπουργός παιδείας από συστάσεως του ελληνικού κράτους ;;(α) η Μαριέττα Γιαννάκου (β) η Μαριέττα Χουρσαλά (γ) Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΥΛΟΥ (η σωστή απάντηση μοριοδοτείται εξτρά)3.Εξέταση διδακτικής και παιδαγωγικής επάρκειας40 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών όπως πχ Mαθητής δεν αφήνει να διεξαχθεί το μάθημα. Πώς αντιδράτε ;;(α) τον βγάζετε έξω (β) τον επιπλήττετε (γ) ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ PIAGET ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ4.ΝΕΟ : Εξέταση φυσικής κατάστασης...Κάθε νέος εκπαιδευτικός , αφού περάσει επιτυχώς τα προηγούμενα θα περνάει από test φυσικής καταστασης δηλαδή τεστ κοπώσεως,πλήρη ιατρικό και οδοντιατρικό έλεγχο,αξονική τομογραφία και θα τρέχει κατοστάρι και θα κολυμπά 50 μέτραΜετά -πρώτα ο θεός -και αν δε τα΄χει φτύσει θα μπαίνει στον πίνακα και θα περιμένει τη σειρά του....
ρε παιδιά, κανένα νέο; Πότε να αρχίσουμε διάβασμα και ΤΙ ΝΑ ΔΙΑ
μετα το Πασχα,γυρω στα μεσα Μαιου θα ξερουμε κατι (αν θα γινει και πότε και ισως καποιες αλλαγες) Ετσι τουλαχιστον ειπε η υπουργος.Λογια? θα δειξει....Εγω παντως ηδη εχω τελειωσει μια φορα την υλη και παω για τη 2η.Μου αρεσει να διαβαζω για τους