0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι βέβαιη ότι το ενιαίο μισθολόγιο θα είναι απόλυτα δίκαιο έτσι όπως το παρουσιάζεις. Δηλαδή, γιατί να ταυτίζεται μισθολογικά ένας υπάλληλος γραφείου με έναν εκπαιδευτικό που απασχολείται και στο σπίτι με την προετοιμασία του μαθήματος ή τη διόρθωση γραπτών; Γιατί είναι άδικο το ανάλογο επίδομα που παίρνει ένας εκπαιδευτικός; Γιατί να ταυτιστεί μισθολογικά ένας που δουλεύει σταθερό και ομαλό ωράριο με έναν άλλο (π.χ γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο) που δουλεύει ακανόνιστα και τρελά ωράρια;Δίκαιο θεωρώ να αμείβεται ο καθένας ανάλογα με την υπηρεσία και το ωράριο που δουλεύει.
Τώρα η κάθε κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων υπερεκτιμά την δουλειά που προσφέρει και υποτιμά την δουλειά των άλλων.
Σωστά τα λές Μάρθα....και αν εγώ είμαι "συνάδελφός" σου αλλά του ιδιωτικού τομέα μπορώ ελεύθερα να φωνάζω για την ασυλεία της μονιμότητας που απολαμβάνεις και να επιζητώ την κατάργηση της και την απόλυση σου ώστε να πληρώνω λιγότερους φόρους.Γιατί όλοι είμαστε ίσοι αλλα μερικοί νομίζουν ότι είναι........ ήρωες. Πόσο τυφλοί μπορεί να γίνονται μερικοί άνθρωποι ?