0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ερμηνευτική εγκύκλιος, για τη δεύτερη ειδικότητα;Φοβάμαι ότι το θέμα θα παγώσει. Έχουν περάσει 8 μήνες.
τι λεμε τωρα ρε παιδια, η πληροφορικη ειναι το δευτερο πιο χαλαρο μαθημα μετα τη γυμναστικ. θα πρεπει να ειναι τρελος καποιος για να προτιμησει να διδασκει μαθηματικα απο word, exel σε pc και σε μισο τμημα!! Μη τρελαθουμε κιολας. Το μονο ''χωσιμο'' ειναι ο επαφος τον οποιο νομιζω απο του χρονου πρεπει ενεγκαστικα να τον εχουν οι υποδιευθυντες(αν δεν κανω λαθος). Ασε που σε πολλα μικρα κυριως σχολεια οι πληροφορικοι δεν ξεπερνουν τις 16 ωρες. Στο περσινο μου σχολειο ο πληροφορικος εκανε 8 ωρες τη μιση χρονια μεχρι να ερθει τεχνολογος και μετα 16. Και ειχε μονο το μισο επαφο. ουε καν το προγραμμα που το ειχα εγω. Συνηθως αναλαμβανουν και το στησιμο των pc κατι το οποιο ευχαριστως θα εκανα και γω.Μη λεμε τωρα οτι ειναι χωμενο και οι πληροφορικοι!!
....Δυστυχώς με αυτά τα απαξιωτικά που διάβασα από τον killbill ....
Παράθεση από: Dim_K_ps στις Οκτωβρίου 25, 2010, 06:54:06 pm....Δυστυχώς με αυτά τα απαξιωτικά που διάβασα από τον killbill ....Συνάδελφε, τι είναι αυτό που σε φρίκαρε;Το δικό σου pc δείχνει κάτι περισσότερο από το δικό μου; Πού ακριβώς είδες να μιλάει απαξιωτικά ο Killbill, για βοήθα μας να καταλάβουμε.
...
Να μιλήσει και ο άμεσα θιγόμενος: