0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καιρός είναι αυτοί που καπηλεύτηκαν έναν ολόκληρο κλάδογια να διοριστούν να γυρίσουν στην ειδικότητά τους.
Στην πρόσφατη εγκύκλιο για τους πίνακες κενών - πλεονασμάτων τα ΠΥΣΔΕ και οι Δ/ντές Εκπαίδευσης κλήθηκαν να συντάξουν τους σχετικούς πίνακες λαμβάνοντας υπ' όψιν τους τη
Μήπως θα έπρεπε να συντονιστούμε όσοι ενδιαφερόμαστε για το θέμα;
Παράθεση από: npb στις Μαρτίου 11, 2011, 05:39:42 pmΜήπως θα έπρεπε να συντονιστούμε όσοι ενδιαφερόμαστε για το θέμα;Πρόσφατα πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές του πάσχα, ρώτησα στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σχετικά με το θέμα, και μου είπαν ότι περιμένουν να εκδοθεί Υπουργική Απόφαση. Το έχουν υπόψη το θέμα και το παρακολουθούν μιας και δεν είναι λιγες οι αιτήσεις για αναγνώριση 2ης ειδικότητας![/quoteΗ δική μου διεύθυνση, πάλι, έχει επαναπαυθεί περιμένοντας την έκδοση της Υ.Α., παρόλου που έχει συγκεντρώσει εδώ και καιρό αιτήσεις εκπαιδευτικών (μαζί με τη δική μου, φυσικά).
Παράθεση από: xaan στις Απριλίου 20, 2011, 12:31:01 amΣτην πρόσφατη εγκύκλιο για τους πίνακες κενών - πλεονασμάτων τα ΠΥΣΔΕ και οι Δ/ντές Εκπαίδευσης κλήθηκαν να συντάξουν τους σχετικούς πίνακες λαμβάνοντας υπ' όψιν τους τη
Παράθεση από: founes στις Οκτωβρίου 30, 2010, 01:20:01 pmΚαιρός είναι αυτοί που καπηλεύτηκαν έναν ολόκληρο κλάδογια να διοριστούν να γυρίσουν στην ειδικότητά τους.E,NAI!!!! ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΕΣ "ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ"....ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ!!! ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ (ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΑ). ΕΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩ...ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ -ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ-ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ..........
Παιδιά το θέμα έχει ξεχαστεί/αποσιωπηθεί. Εγώ πήγα στο υπουργείο και ρώτησα στη διεύθυνση σπουδών, μίλησα με το Σταθόπουλο και μου είπε είναι πολιτική απόφαση κλπ (η γνωστοποίηση των κριτηρίων κατοχύρωσης της 2ης ειδικότητας). Στο δε πολιτικό γραφείο της Διαμαντοπούλου ο σύμβουλος έπεσε από τα σύννεφα που η διάταξη δεν εφαρμόζεται!!! Μιλάμε για ασχετοσύνη και δούλεμα μαζί. Θα τους το ξαναυπενθυμίσω αν και δε βλέπω φως με αυτή την ιστορία. Τουλάχιστον όχι άμεσα (εκτός αν τους συγκλόνισε η επίσκεψή μου)![Πολύ καλά έκανες που τους "επισκέφτηκες". Εγώ είμαι στο εξωτερικό, αλλά και τις δύο φορές που κατέβηκα το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, πέρασα από το υπουργείο. Νομίζω, πάντως, ότι το πιο αποτελεσματικό μέσο πίεσης θα ήταν έγγραφα, ώστε να αναγκαστούν να απαντήσουν. Γιατί άλλο να ρωτά εγγράφως και περιμένει απάντηση ένας κι άλλο να το κάνουν όλοι όσοι έχουν καταθέσει αίτηση για απόδοση δεύτερης ειδικότητας. Πρέπει να τονίζουμε ότι το ίδιο το υπουργείο μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου, του οποίου οι διατάξεις εφαρμόζονται επιλεκτικά, καθώς και ότι παρεμποδίζεται η εφαρμογή μιας διάταξης που δεν έχει κανένα κόστος για το κράτος και έχει οφέλη για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμη για την απάντηση στο δεύτερο έγγραφό μου και κατόπιν θα απευθυνθώ στο Συνήγορο του Πολίτη. Θα στείλω επίσης έγγραφο στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού και των Υφυπουργών./quote]
http://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=12656:ipourgeio-paideias-deiteri-eidikotita-se-ekpaideitikous-kai-poini-diagrafis-se-anaplirotes-pou-den-analambanoun-ipiresia&Itemid=1796