0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Patreas στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:47:31 amΞαναδιαβάστε την Υ.Α.Το πλαφόν που τίθεται είναι 7 ώρες για μαθήματα που έχει κάποιος ως
Ξαναδιαβάστε την Υ.Α.Το πλαφόν που τίθεται είναι 7 ώρες για μαθήματα που έχει κάποιος ως
Σχετικά με την απόφαση "απόδοσης δεύτερης ειδικότητας"http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011/apofash_deyterh_eidikothta_110719.pdfμήπως γνωρίζει κανείς τι ισχύει στην περίπτωση που το βασικό πτυχίο αποτελεί βασικό προσόν διορισμού σε δύο κλάδους.Για παράδειγμα Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών που είναι για ΠΕ19 αλλά και ΠΕ12.Στη περίπτωση αυτή μόνο με το βασικό αυτό πτυχίο αποδίδεται και δεύτερη ειδικότητα;Στην απόφαση αναφέρει: Παράθεση1. Στους μόνιμους εκπαιδευτικούς... που είναι κάτοχοι πτυχίου σε διαφορετικό γνωστικό αντικείμενο μπορεί να αποδίδεται, ύστερα από αίτησή τους, δεύτερη ειδικότητα, υπό την προϋπόθεση ότι το πτυχίο αυτό αποτελεί προσόν διορισμού στη συγκεκριμένη ειδικότητα, σύμφωνα με τα άρθρα 12, 13 και 14 του ν. 1566/85, όπως αυτά ισχύουν.Έχει υπάρξει κάποια διευκρύνιση για αυτό ή υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να προχώρησε σε απόδοση 2ης ειδικότητας μόνο με το βασικό πτυχίο της Πολυτεχνικής Σχολής;Ευχαριστώ
1. Στους μόνιμους εκπαιδευτικούς... που είναι κάτοχοι πτυχίου σε διαφορετικό γνωστικό αντικείμενο μπορεί να αποδίδεται, ύστερα από αίτησή τους, δεύτερη ειδικότητα, υπό την προϋπόθεση ότι το πτυχίο αυτό αποτελεί προσόν διορισμού στη συγκεκριμένη ειδικότητα, σύμφωνα με τα άρθρα 12, 13 και 14 του ν. 1566/85, όπως αυτά ισχύουν.
Πώς είχε δίκιο; Ο Patreas νομίζω είναι σωστός.4. Το όριο των επτά (7) διδακτικών ωρών (παρ. 7) αφορά στα μαθήματα δεύτερης ανάθεσης που μπορεί να διδάξει ο εκπαιδευτικός είτε από τη βασική ειδικότητά του είτε από τη δεύτερη ειδικότητα, που μπορεί να του αποδοθεί.5. Τα αναφερόμενα στην παρ. 7 ισχύουν και για τις ειδικότητες του κλάδου ΠΕ04.
εγώ δεν κατάλαβα γιατί τόσος θόρυβος με την 2η ειδικότητα, αφού και πριν όποιος είχε 2ο πτυχίο μπορούσε πάλι να διδάξει τα αντίστοιχα μαθήματα, ή και καθόλου να μην είχε 2ο πτυχίο, πάλι υπήρχε η 2η ανάθεση οπότε πάλι δίδασκες!έτσι κι αλλιώς το 2ο πτυχίο μεχρι 7 ώρες παίρνεις. Τι άλλαξε δηλαδή;
Εχω πτυχίο Μαθηματικού και μεταπτυχιακό στην Πληροφορική. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ πληροφορικής μόνο μεταπτυχιακό. Μπορώ να πάρω δεύτερη ειδικότητα και να διδάσκω πληροφορική στο σχολείο ;
Αποδόθηκαν οι δεύτερες ειδικότητες στην κεντρική Μακεδονία.http://www.inital.gr/images/files/pe34maked.pdf
Παράθεση από: rublev στις Οκτωβρίου 31, 2011, 10:10:51 pmΑποδόθηκαν οι δεύτερες ειδικότητες στην κεντρική Μακεδονία.http://www.inital.gr/images/files/pe34maked.pdfΧαμός γίνεται! Μα πόσοι καθηγητές έχουν και δεύτερο πτυχίο, ειδικά φιλολογίας ή θεολογίας! Χάθηκαν απίστευτες ώρες, και χωρίς να νοιάζονται πλέον για 7ωρα! Μάλλον η κεντρική μακεδονία θα κάνει καιρό να δει μετάθεση ή διορισμό αναπληρωτή από κάποιες ειδικότητες! Γι'αυτό προφανώς είχαν εξαφανιστεί οι θέσεις φιλολόγων από την κεντρική μακεδονία!