0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παίζουμε με τις λέξεις μου φάινεται.Και πριν από αυτή τη μόδα της 2ης ειδικότητας, πάλι, όπως αναφέρθηκε, μπορούσε κάποιος να διδάξει άλλα μαθήματα έχοντας 2ο πτυχίο ή και μεταπτυχιακό.Τίποτα δεν αλλάζει. Μόνο ο τίτλος που τωρα είναι αναγνωρισμένος (λες και δεν ήταν δηλαδή πριν)
Δηλ.συνάδελφοι αν έχω καταλαβει σωστα όταν έχεις δεύτερο πτυχίο(δευτερη ειδικότητα)δεν μπορείς σε αυτό να πάρεις πάνω από 7 ώρες.
Παράθεση από: irenead στις Οκτωβρίου 31, 2011, 11:54:18 pmΔηλ.συνάδελφοι αν έχω καταλαβει σωστα όταν έχεις δεύτερο πτυχίο(δευτερη ειδικότητα)δεν μπορείς σε αυτό να πάρεις πάνω από 7 ώρες.μέχρι τώρα, αν είχες δεύτερο πτυχίο μπορούσες να πάρεις μέχρι και 6 ώρες από αυτό το πτυχίο. Τώρα, εφόσον το αναγνωρίσεις, παίρνεις όσες ώρες θέλεις με βάση το β πτυχίο σου, χωρίς όριο.
Παράθεση από: debio στις Οκτωβρίου 31, 2011, 11:58:17 pmΠαράθεση από: irenead στις Οκτωβρίου 31, 2011, 11:54:18 pmΔηλ.συνάδελφοι αν έχω καταλαβει σωστα όταν έχεις δεύτερο πτυχίο(δευτερη ειδικότητα)δεν μπορείς σε αυτό να πάρεις πάνω από 7 ώρες.μέχρι τώρα, αν είχες δεύτερο πτυχίο μπορούσες να πάρεις μέχρι και 6 ώρες από αυτό το πτυχίο. Τώρα, εφόσον το αναγνωρίσεις, παίρνεις όσες ώρες θέλεις με βάση το β πτυχίο σου, χωρίς όριο.Δηλ.μπορεί να έχεις διοριστεί ως μαθηματικός να απέκτησες και δεύτερο πτυχίο ως φιλόλογος και να διδασκεις π.χ. 10 ώρες μαθηματικά και 10 ώρες φιλολογικά μαθήματα?
Μέχρι τώρα ίσχυε το εξής:Γ2/119052/17-09-2008 ΥΠ.Ε.Π.Θ. Οδηγίες σχετικά με τις αναθέσεις μαθημάτων στους εκπαιδευτικούς Δ.Ε. 8. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν έχουν εξεταστεί όλες οι περιπτώσεις της
Ο μεταπτυχιακός τίτλος μπορεί να αποδώσει δεύτερη ειδικότητα σε εκπαιδευτικό?
Ε... δεν είμαστε στα καλά μας,ρε παιδιά.