0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης θα προτιμούσα να κάνει φιλολογικά μάθηματα στα παιδιά ένας εμπειρος π.χ.φιλόλογος και όχι κάποιος π.χ. μαθηματικός που απέκτησε τώρα το πτυχίο του,δεν συμπληρώνει το ωράριο του και επειδή το κράτος δεν θέλει να πληρώνει άλλους εκπαιδευτικούς,αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει.
Παράθεση από: xaan στις Οκτωβρίου 31, 2011, 11:08:18 pmΥπερβολές.... Οι συνάδελφοι που ανεγνώρισαν τώρα τη δεύτερη ειδικότητά τους είχαν και αξιοποιούσαν διδακτικά τα δεύτερα πτυχία τους εδώ και χρόνια βάσει της εγκυκλίου 119052/Γ2/17 Σεπ. 2008 περί αναθέσεων, κλπ. και προγενεστέρων αυτής, απλώς τώρα η δεύτερη ειδικότητα θεσμοθετήθηκε. Και εφεξής θα μπορούν να αξιοποιούν το δεύτερο πτυχίο τους μόνο όσοι το αναγνώρισαν (ίσως δηλαδή τώρα να είναι λιγότεροι οι εκπαιδευτικοί "διπλής ειδικότητας", καθώς δεν ανεγνώρισαν όλοι το δεύτερο πτυχίο τους και άρα δεν μπορούν να το αξιοποιήσουν όλοι,όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι).Παράθεση από: xaan στις Νοεμβρίου 01, 2011, 12:24:11 amΠαράθεση από: rublev στις Οκτωβρίου 31, 2011, 11:42:22 pmΜέχρι τώρα ίσχυε το εξής:Γ2/119052/17-09-2008 ΥΠ.Ε.Π.Θ. Οδηγίες σχετικά με τις αναθέσεις μαθημάτων στους εκπαιδευτικούς Δ.Ε. 8. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν έχουν εξεταστεί όλες οι περιπτώσεις της
Υπερβολές.... Οι συνάδελφοι που ανεγνώρισαν τώρα τη δεύτερη ειδικότητά τους είχαν και αξιοποιούσαν διδακτικά τα δεύτερα πτυχία τους εδώ και χρόνια βάσει της εγκυκλίου 119052/Γ2/17 Σεπ. 2008 περί αναθέσεων, κλπ. και προγενεστέρων αυτής, απλώς τώρα η δεύτερη ειδικότητα θεσμοθετήθηκε. Και εφεξής θα μπορούν να αξιοποιούν το δεύτερο πτυχίο τους μόνο όσοι το αναγνώρισαν (ίσως δηλαδή τώρα να είναι λιγότεροι οι εκπαιδευτικοί "διπλής ειδικότητας", καθώς δεν ανεγνώρισαν όλοι το δεύτερο πτυχίο τους και άρα δεν μπορούν να το αξιοποιήσουν όλοι,όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι).
Παράθεση από: rublev στις Οκτωβρίου 31, 2011, 11:42:22 pmΜέχρι τώρα ίσχυε το εξής:Γ2/119052/17-09-2008 ΥΠ.Ε.Π.Θ. Οδηγίες σχετικά με τις αναθέσεις μαθημάτων στους εκπαιδευτικούς Δ.Ε. 8. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν έχουν εξεταστεί όλες οι περιπτώσεις της
Μέχρι τώρα ίσχυε το εξής:Γ2/119052/17-09-2008 ΥΠ.Ε.Π.Θ. Οδηγίες σχετικά με τις αναθέσεις μαθημάτων στους εκπαιδευτικούς Δ.Ε. 8. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν έχουν εξεταστεί όλες οι περιπτώσεις της
Στη λίστα της Κρήτης υπάρχουνε αρκετοί τέτοιοι... νομίζω πως μερικοί με ένα πτυχίο που δεν περιλαμβάνει δύο διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα θα έχουν δύο ειδικότητες, ενώ όσοι έχουνε τέτοιο πτυχίο (π.χ. ΗΜΜΥ) είναι πολύ πιθανό να μείνουν με την μία ειδικότητα. Είμαι σε αναμονή για να δω τι θα γίνει για την περίπτωση μου... (ΗΜΜΥ ΠΕ19)άντε να δούμε πότε θα τα βγάλουνε στην αττική................και να ψάξω να βρω και κανα δικηγόρο γιατί αυτά μόνο εδώ γίνονται...
εδώ υπάρχει όμως ένα παράδοξο! αν κάτι πρέπει να αναγνωριστεί είναι το κύριο πτυχίο! σωστά; σε αυτό έχουν 4ετή μόρφωση. Αντίθετα εδώ βλέπουμε να έχει αναγνωριστεί η ειδικότητα ΠΕ19 με 400 ώρες! δηλαδή οι 400 ώρες αναγνωρίζονται ενώ τα 4 χρόνια όχι!Το ορθό είναι να αναγνωριστούν τα 4 χρόνια, δηλαδή το βασικό πτυχίο, και να αποχαρακτηριστεί η ειδικότητα ΠΕ19!όχι όμως να έχει και τις δύο ειδικότητες!δηλαδή ένας που τελείωσε και Φυσικός αλλά και Πληροφορικός (πχ με κατατακτήριες) δηλαδή έχει κάνει 4+4έτη σπουδών θα είναι το ίδιο με έναν που έχει 400ώρες + 4 έτη;Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι!
Παράθεση από: beleri στις Νοεμβρίου 01, 2011, 03:36:08 pmΣτη λίστα της Κρήτης υπάρχουνε αρκετοί τέτοιοι... νομίζω πως μερικοί με ένα πτυχίο που δεν περιλαμβάνει δύο διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα θα έχουν δύο ειδικότητες, ενώ όσοι έχουνε τέτοιο πτυχίο (π.χ. ΗΜΜΥ) είναι πολύ πιθανό να μείνουν με την μία ειδικότητα. Είμαι σε αναμονή για να δω τι θα γίνει για την περίπτωση μου... (ΗΜΜΥ ΠΕ19)άντε να δούμε πότε θα τα βγάλουνε στην αττική................και να ψάξω να βρω και κανα δικηγόρο γιατί αυτά μόνο εδώ γίνονται...Aκριβώς όπως το είπες,αυτά γίνονται μόνο στο Ελλαδιστάν.Αυτό μένει να δούμε,συνάδελφοι διορισμένοι ως ΠΕ19 με σεμινάριο 400 ωρών, να αναγνωρίζουν και το κύριο πτυχίο.
ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών (ΗΜΜΥ)