0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανως!Δεν εχω καταλαβει στην πραξη τι γινεται;Ο εκπαιδευτικος εχει τη δυνατοτητα να επιλεξει τι θα διδαξει απο τις 2 ειδικοτητες ή περιοριζεται απο τη διευθυνση δηλ αναλογα τα κενα που υπαρχουν;Και με τις οργανικες θεσεις τι γινεται;Αλλαζουν ή οχι;Π.χ. οποιος δεν εχει οργανικη στην 1η μπορει να παρει στη 2η;Γενικα υπαρχει ελευθερια ή η αναθεση 2ης ειδικοτητας σημαινει οριστικη μεταταξη σ'αυτην την ειδικοτητα;
Δηλαδη ολοι οι ραδιολογοι ηλεκτρολογοι που τους εδωσαν σημερα στην περιφερεια Μακεδονιας δευτερη ειδικοτητα Φυσικου , εχουν πτυχιο φυσικου?? Το ιδιο και οι ΠΕ19 ?
Μετρησα 40 ραδιοηλεκτρολογους.....μονο στη γ φαση στη Μακεδονια....δηλαδη 40 Φυσικοι στην Μακεδονια διοριστηκαν ως ΠΕ04.01 και μετα τον διορισμο τους στο σχολειο , εκαναν μεταπτυχιακο στην ραδιοηλεκτρολογια και πηραν μεταταξη για ραδιοηλεκτρολογοι στα ΕΠΑΛ και φετος πηραν δευτερη ειδικοτητα την ειδικοτητα με την οποια πρωτοδιοριστηκαν μονιμοι?? Αυτο λες?
Να σας ρωτήσω κι εγω κάτι, γιατί δεν έχω πολυκαταλάβει.Έστω κάποιος έμαθε 31/10/2011 ότι του αναγνωρίστηκε και 2η ειδικότητα. Αν ηθελε να κάνει το Νοέμβρη αίτηση μετάθεσης είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ελεύθερα με ποια από τις 2 ειδικότητες θα μετατεθεί;Αν όχι, έπρεπε να ζητήσει μετάταξη; Και πόσο άμεσα θα μπορούσε να μεταταχθεί; Προλάβαινε τις μεταθέσεις;;Ρωτάω γιατί παρατηρώ πως αρκετοί θα προσπαθούσαν να βρουν διέξοδο στην ακινησία των κλάδων τους.