0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη απο την κακη εξωτερικη πολιτικη χρεοκοπησε η ελλαδα??
Να εμπιστευτουμε τους πολιτικους με το να στρεφουν τον κοσμο εναντιων των ΔΥ και τη τρομερη προπαγανδα του διαιρει και βασιλευε?Με τα αλλεπάλληλα ψεμματα, τεχνασματα και επικοινωνιακα κολπα?? Αν εσυ εχεις ακομα εμπιστοσυνη σε αυτους τους ανθρωπους τοτε μπραβο σου, τι να πω!!
Απαντώντας σε διάφορα θεματάκια που διάβασα παραπάνω:- Ναι, και ελληνικά μαχητικά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Τουρκίας (εκπαιδευτικές πτήσεις λέγονται), αλλά δεν θα το ακούσεις αυτό από ελληνικά ΜΜΕ, όπως στα τουρκικά ΜΜΕ δεν ακούνε για τις δικές τους παραβιάσεις. Η διαφορά είναι ότι οι αριθμοί των παραβιάσεων είναι δυσανάλογοι προς την πλευρά των τούρκων (και λόγω βλέψεων στο Αιγαίο, και λόγω περισσότερων διαθέσιμων αεροπλάνων κ.λπ.).
Παράθεση από: Landau στις Μαΐου 16, 2010, 11:26:19 amΑπαντώντας σε διάφορα θεματάκια που διάβασα παραπάνω:- Ναι, και ελληνικά μαχητικά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Τουρκίας (εκπαιδευτικές πτήσεις λέγονται), αλλά δεν θα το ακούσεις αυτό από ελληνικά ΜΜΕ, όπως στα τουρκικά ΜΜΕ δεν ακούνε για τις δικές τους παραβιάσεις. Η διαφορά είναι ότι οι αριθμοί των παραβιάσεων είναι δυσανάλογοι προς την πλευρά των τούρκων (και λόγω βλέψεων στο Αιγαίο, και λόγω περισσότερων διαθέσιμων αεροπλάνων κ.λπ.).Επειδή όλοι μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα και να λέμε ό,τι μπούρδα θέλουμε χωρίς στοιχεία και επιχειρήματα, θα ήθελα να μου δώσεις ακριβή στοιχεία για τις δικές μας παραβιάσεις που υποστηρίζεις ότι γίνονται και να μου παραθέσεις τους νεκρούς από αερομαχίες, όχι τους Έλληνες πιλότους - αυτούς τους γνωρίζουμε όλοι - αλλλά τους Τούρκους.
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 15, 2010, 08:39:18 pmΠαράθεση από: panos2 στις Μαΐου 15, 2010, 08:23:58 pmΌλοι οι γείτονες εχθροί...Όλη η πολιτική εξουσία προδότες...Οι εβραίοι μας τσάκισαν από μακρυά μέσω των αγορών...
Παράθεση από: panos2 στις Μαΐου 15, 2010, 08:23:58 pmΌλοι οι γείτονες εχθροί...Όλη η πολιτική εξουσία προδότες...Οι εβραίοι μας τσάκισαν από μακρυά μέσω των αγορών...
Όλοι οι γείτονες εχθροί...Όλη η πολιτική εξουσία προδότες...Οι εβραίοι μας τσάκισαν από μακρυά μέσω των αγορών...
εμενα απο ολο το κειμενο μου εκανε εντυπωση το ονομα της ομολογου υπ.παιδειας της τουρκιας. Τσουμπουκ ...!!!! χαχαλοιπον, συμφωνω με landau. εμεις οφειλουμε να δινουμε στα παιδια διαφορες ιστ.πηγες ωστε να εχουν μια πιο σφαιρικη εικονα. ισως οχι κατ αναγκη αυτη που εχουμε εμεις οι ιδιοι. και αλιμονο....
Παράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 15, 2010, 06:06:10 pmεμενα απο ολο το κειμενο μου εκανε εντυπωση το ονομα της ομολογου υπ.παιδειας της τουρκιας. Τσουμπουκ ...!!!! χαχαλοιπον, συμφωνω με landau. εμεις οφειλουμε να δινουμε στα παιδια διαφορες ιστ.πηγες ωστε να εχουν μια πιο σφαιρικη εικονα. ισως οχι κατ αναγκη αυτη που εχουμε εμεις οι ιδιοι. και αλιμονο....καλα τα λες,αλλα 1ον θα πρεπει να διοριστουμε για να τους τα πουμε και 2ον αν μπορεις να τους δειξεις και κατι αλλο περαν του σχολικου βιβλιου εφοσον το α.π θα σε κυνηγαει τιποτα βρε ολα ηταν ενα ψεμμα που μας ελεγαν οι παππουδες μας..οι τουρκοι συγκατοικουσαν μαζι μας ετσι απλα.. :Pκαι εμεις δεν καναμε κανενα ιμπεριαλιστικο πολεμο στην τουρκια το 22 απλα τα εδαφη μας διεκδικουσαμε που εφταναν μεχρι......την αγκυρα
Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ελπίζω πως δεν διδάσκετε στους μαθητές σας ότι οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι όλων, πως δεν έκανα ποτέ σφάλματα, πως δεν αξίζει να τα διδάσκουμε αυτά, πως οι άλλοι λαοί δεν πρόσφεραν τίποτα στην ιστορία και τον πολιτισμό (απόψεις που άκουσα σε συνέδριο και έφριξα). Επίσης ελπίζω να μην διδάσκετε στους μαθητές σας ότι οι Τούρκοι είναι όλοι κακοί και πρέπει να τους εξαφανίσουμε γιατί μας απιελούν!
αγαπητε Γιαννη σιγουρα δεν μιλω για την σμυρνη αλλα για την πορεια του ελληνικου στρατου αφου ειχε ανακαταλαβει την σμυρνη..