0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα! Μπορεί κανεις να βρει λύση στην περιπτωσή μου; Είμαι φιλόλογος, δουλευω σε ιδιωτικό σχολείο και εχω απο εκει 31 μήνες προυπηρεσία. Ειμαί επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ και ταυτόχρονα δουλευω και ως ωρομίσθια και στο δημόσιο σχολείο και από εκεί έχω 2 μηνες προυπηρεσία. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την προυπηρεσία του ιδιωτικού σχολείου (31 μήνες ) για να μπω στον πίνακα των 30μηνητών ή στον πίνακα των 24μηνητών;
Ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκατε με την περιπτωσή μου! Μπορεις να δουλευεις συγχρόνως στο ιδιωτικό και στο δημόσιο σχολείο ως ωρομίσθιος εφόσον στο ιδιωτικό δεν έχεις πλήρες ωραριο.
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: για να μπουν τα μόρια στο πίνακα πρέπει στις αιτήσεις να προσκομίσω την προυπηρεσία μου ή μπαίνουν αυτόματα όπως γίνεται με το δημόσιο σχολείο;;
Παράθεση από: Dimeos στις Ιουλίου 03, 2010, 07:38:09 pmθα ήθελα να ρωτήσω το εξής: για να μπουν τα μόρια στο πίνακα πρέπει στις αιτήσεις να προσκομίσω την προυπηρεσία μου ή μπαίνουν αυτόματα όπως γίνεται με το δημόσιο σχολείο;;Δεν ξέρω αν διάβασες τις σχετικές απαντήσεις που δίνουν οι συνάδελφοι ώστε να εξακριβώσεις τι ισχύει για τη δική σου προϋπηρεσία .Αν δεν κάνω λάθος ,η διαδικασία δεν είναι ιδια με το δημόσιο σχολείο..Χρειάζεται να πάρεις βεβαιωση προϋπηρεσίας (στο ιδιωτικό σχολείο) απο το γραφείο της
θα μπορούσε κάποιος να βρει, που είναι ειδήμων σε αυτά, τη διάταξη που λέει ότι κλειδώνουν οι πίνακες μετά τη 30-06-2010;