*

Αποστολέας Θέμα: Μόρια από ιδιωτικό σχολείο μετράνε?  (Αναγνώστηκε 6958 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Μόρια από ιδιωτικό σχολείο μετράνε?
« στις: Μαΐου 14, 2010, 11:22:43 pm »
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα να μου απαντήσει εάν μετράει η προϋπηρεσία από ιδιωτικό σχολείο (Γυμνάσιο) για τους πίνακες αναπληρωτών. Δεν ξέρω ούτε το καθεστώς που ισχύει έως σήμερα, ούτε εάν αλλάζει κάτι με το νομοσχέδιο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Μόρια από ιδιωτικό σχολείο μετράνε?
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:31:58 »

Αποσυνδεδεμένος GRIA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 15, 2010, 08:54:42 pm »
Ως τώρα έμπαινες στους πίνακες των αναπληρωτων μόνο εφόσον είχες κλειισει τουλάχιστον 2 χρόνια προυπήρεσίας σε ιδιωτικό και μετά σε απολύσανε ή το σχολείο εκλεισε (η προυπηρεσία σου όμως  δε μετρά αν παραιτηθείς). Στο γράφω υπέυθυνα γιατί δούλεψα 2 χρόνιασε ιδιωτικό αλλά δεν ειχα πλήρες ωράριο με απότέλεσμα η προυπηρεσία μου απλά να υπαρχει αλλά δεν υπολογιζεται στους πίνακες  γιατί δεν είχα πληρες ωράριο και τα 2 χρόνια και χρειάστηκε να δωσω ΑΣΕΠ κλπ κλπ. για να μπω στον πίνακα ανπληρωτων.Τι θα γίνει με το νεο σύστημα δεν το μελέτησα.Αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε άλλη πληροφορία εδω είμαι.

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 15, 2010, 08:59:50 pm »
Αν η προϋπηρεσία είναι μεγαλύτερη ή ίση των 24 μηνών τότε μετρά κανονικά για τον πίνακα των αναπληρωτών (αν έχει προσκτηθεί με κανονικό διοριστήριο και έχει προκύψει απόλυση ή κλείσιμο της ιδιωτικής σχολικής μονάδας).

Αν η προϋπηρεσία είναι μικρότερη των 24 μηνών όντως δεν αναγνωρίζεται για τον πίνακα αναπληρωτών εντούτοις μετρά κανονικά ως συντάξιμη (μετά τον μόνιμο διορισμό) αλλά και απ' το ΑΣΕΠ για μοριοδότηση στον γραπτό διαγωνισμό...

Αποσυνδεδεμένος maryfil

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 27, 2010, 10:30:16 pm »
Καλησπερα! Μπορεί κανεις να βρει λύση στην περιπτωσή μου;    Είμαι  φιλόλογος, δουλευω σε ιδιωτικό σχολείο και εχω απο εκει 31 μήνες προυπηρεσία. Ειμαί επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ και ταυτόχρονα δουλευω και ως ωρομίσθια  και στο δημόσιο σχολείο και από εκεί έχω 2 μηνες προυπηρεσία.  Μπορώ να χρησιμοποιήσω την προυπηρεσία του ιδιωτικού σχολείου (31 μήνες ) για να μπω στον πίνακα των 30μηνητών  ή στον πίνακα των 24μηνητών;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:31:58 »

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 28, 2010, 12:10:32 am »
Καλησπερα! Μπορεί κανεις να βρει λύση στην περιπτωσή μου;    Είμαι  φιλόλογος, δουλευω σε ιδιωτικό σχολείο και εχω απο εκει 31 μήνες προυπηρεσία. Ειμαί επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ και ταυτόχρονα δουλευω και ως ωρομίσθια  και στο δημόσιο σχολείο και από εκεί έχω 2 μηνες προυπηρεσία.  Μπορώ να χρησιμοποιήσω την προυπηρεσία του ιδιωτικού σχολείου (31 μήνες ) για να μπω στον πίνακα των 30μηνητών  ή στον πίνακα των 24μηνητών;

Να σε ρωτήσω το εξής: Γίνεται να δουλεύει κάποιος ταυτόχρονα σε δημόσιο και ιδιωτικό σχολείο? Αν θυμάμαι καλά, στις αιτήσεις που κάνουμε για αναπληρωτές-ωρομίσθιοι, είχε κουτάκι που έλεγε ότι δηλώνουμε υπεύθυνα ότι αν μας καλέσουν από δημόσιο και δουλεύουμε ήδη σε ιδιωτικό σχολείο ή φροντιστήριο πρέπει να παραιτηθούμε...
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 28, 2010, 12:15:29 am »

Δυστυχώς δεν μπορείς να αξιοποιήσεις την προϋπηρεσία σου στο ιδιωτικό για να ενταχθείς στο 24μηνο ή το 30μηνο.
Στους πίνακες αυτούς μετράει μόνο η προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο.
Με το ισχύον σύστημα θα μπορούσες (μόνο σε περίπτωση που έχεις απολυθεί και όχι παραιτηθεί από το ιδιωτικό) να μπεις στον πίνακα αναπληρωτών με την ιδιωτική προϋπηρεσία (+τη δημόσια αν αποκτήθηκε μετά το ιδιωτικό+τα μόρια του ΑΣΕΠ) και, μετά από δύο χρόνια αναπλήρωσης, να διοριστείς με το 40%. Όμως πλέον, με την αλλαγή του συστήματος, δεν προλαβαίνεις να διοριστείς με τον παραπάνω τρόπο, γιατί οι πίνακες θα "κλειδώσουν" μετά τον Ιούνιο.

Οπότε, τώρα πλέον έχεις δύο δυνατότητες:
1) Αν δουλεύεις ακόμα στο ιδιωτικό, να παραμείνεις εκεί. Αν είσαι επιτυχούσα σε έναν από τους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ, δε θα χρειαστεί να δώσεις στον επόμενο (εκτός αν θέλεις να βελτιώσεις τη βαθμολογία σου) και θα μπεις στον πίνακα του νέου συστήματος με το βαθμό του ΑΣΕΠ+τις προσαυξήσεις από τα μόρια της προϋπηρεσίας σου (δημόσιας+ιδιωτικής).
2) Αν έχεις απολυθεί από το ιδιωτικό, μπορείς να μπεις φέτος με την ιδιωτική προϋπηρεσία στον πίνακα αναπληρωτών, να δουλέψεις αναπληρώτρια (εφόσον κληθείς) και να αξιοποιήσεις τη συνολική σου προϋπηρεσία στο νέο σύστημα, όπως παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος maryfil

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 28, 2010, 10:35:32 am »
Ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκατε με την περιπτωσή μου!

Μπορεις να δουλευεις συγχρόνως στο ιδιωτικό και στο δημόσιο σχολείο  ως ωρομίσθιος  εφόσον στο ιδιωτικό δεν έχεις πλήρες ωραριο.

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 28, 2010, 11:50:52 am »
Ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκατε με την περιπτωσή μου!

Μπορεις να δουλευεις συγχρόνως στο ιδιωτικό και στο δημόσιο σχολείο  ως ωρομίσθιος  εφόσον στο ιδιωτικό δεν έχεις πλήρες ωραριο.

OK, σε ευχαριστώ!
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 28, 2010, 08:29:08 pm »
 Σε ποιο σημείο του νομοσχεδίου λέει ότι αναγνωρίζεται η προυπηρεσία ιδιωτικού σχολείου αν είσα επιτυχών ασεπ?

Αποσυνδεδεμένος Dimeos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 03, 2010, 07:38:09 pm »
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: για να μπουν τα μόρια στο πίνακα πρέπει στις αιτήσεις να προσκομίσω την προυπηρεσία μου ή μπαίνουν αυτόματα όπως γίνεται με το δημόσιο σχολείο;;

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 04, 2010, 11:36:03 am »
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: για να μπουν τα μόρια στο πίνακα πρέπει στις αιτήσεις να προσκομίσω την προυπηρεσία μου ή μπαίνουν αυτόματα όπως γίνεται με το δημόσιο σχολείο;;

Δεν ξέρω αν διάβασες τις σχετικές απαντήσεις που δίνουν οι συνάδελφοι ώστε να εξακριβώσεις τι ισχύει για τη δική σου προϋπηρεσία .
Αν δεν κάνω λάθος ,η διαδικασία δεν είναι ιδια με το δημόσιο σχολείο..
Χρειάζεται να πάρεις βεβαιωση προϋπηρεσίας (στο ιδιωτικό σχολείο) απο το γραφείο της
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος Dimeos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 04, 2010, 01:47:49 pm »

Δεν ξέρω αν διάβασες τις σχετικές απαντήσεις που δίνουν οι συνάδελφοι ώστε να εξακριβώσεις τι ισχύει για τη δική σου προϋπηρεσία .
Αν δεν κάνω λάθος ,η διαδικασία δεν είναι ιδια με το δημόσιο σχολείο..
Χρειάζεται να πάρεις βεβαιωση προϋπηρεσίας (στο ιδιωτικό σχολείο) απο το γραφείο της

Αποσυνδεδεμένος Dimeos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 12:17:38 pm »
θα μπορούσε κάποιος να βρει, που είναι ειδήμων σε αυτά, τη διάταξη που λέει ότι κλειδώνουν οι πίνακες μετά τη 30-06-2010;

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 09:01:51 pm »
θα μπορούσε κάποιος να βρει, που είναι ειδήμων σε αυτά, τη διάταξη που λέει ότι κλειδώνουν οι πίνακες μετά τη 30-06-2010;

"2.α1. Στις διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 2 του ν. 3848/2010 ορίζεται ότι οι ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών που ισχύουν κατά τη δημοσίευση του νόμου αυτού στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 και ισχύουν μέχρι την κατάρτιση των πινάκων που προβλέπονται στο άρθρο 3."

Αναλυτικά η εγκύκλιος εδώ:

http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/anaplirotes-oromisthioi/221-egkyklios-proslhpshs-anaplhrwtwn-wromisthiwn.html
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653