Σύνολο ψηφοφόρων: 126
Η ψηφοφορία έληξε: Ιουνίου 14, 2010, 02:57:28 pm
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για πες κι άλλα επ αυτού happiness!! Αυτό θα ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εξέλιξη!!! Τι μπορείς να μας παραθέσεις; Υπάρχει σχετική νομοθεσια; Για λέγε για λέγε....αν υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε την ΟΛΜΕ και να ειμαστε και νομιμοι, πολύ θα ηθελα να τον ακούσω...
Happiness ++++++++μπορουμε να κανουμε λευκη απεργια ?
Εδώ δε μπορουμε να αποφασισουμε αν θα πάμε για καφέ - και τελικά δεν πάμε - για απεργια θα αποφασισουμε..
στο σχολειο μου σήμερα - 0% συμμετοχή στην απεργία. Στο συστεγαζόμενο γυμνάσιο, απήργησαν 2 στους 18! Κάτι λέει όλο αυτό - και δε νομίζω όλοι να κολλάνε στα 70
Θα πω κάτι που ήρθε στο μυαλό μου: Κάποτε ένας σύζυγος έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά. Και για να την τιμωρήσει τι έκανε; Έκοψε το δικό του μόριο! Κάπως έτσι είναι και η κατάσταση με όσους δεν απεργούν γιατί θέλουν να "τιμωρήσουν"¨τους συνδικαλιστές μας. Ουσιαστικά παίζουν το παιχνίδι αυτών που πολύ θα ήθελαν να περάσουν τα μέτρα τελείως ανώδυνα αλλά η πίεση του κόσμξου τους χάλασε τη σούπα.Και θα πω και κάτι άλλο: αυτές οι πλεοψηφίες στην ΟΛΜΕ έχουν προέλθει από τις δικές μας ψήφους. Δε νομίζετε ότι κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας γι' αυτό; Δε νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να αλλαχθεί ο συσχετισμός δυνάμεων; Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί 12 χρόνια να μιλάω σε κόσμο και να τον καλώ να οργανώσουμε την πάλη μας γιατί θα έρχονταν τα χειρότερα. Τότε όλοι με έγραφαν...Τώρα, που τα χειρότερα ήρθαν, όλοι ψάχνονται...Ποτέ δεν είναι αργά, αλλά ας αναλάβουμε επιτέλους την προσωπική μας ευθύνη. Πρώτα τη δική μας και μετά όλων των άλλων.Υ.Γ. Σήμερα δε θα σας μεταφέρω εικόνα από την απεργιακή συγκέντρωση του Πειραιά, γιατί δυστυχώς μια ίωση που κυκλοφορεί και με χτύπησε στο στομάχι με κρατά στο σπίτι...