0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kokalo στις Μάιος 24, 2007, 04:14:05 μμΠαράθεση από: xaan στις Μάιος 24, 2007, 02:54:55 μμ(Συμφωνώ απολύτως στο να δοθεί το δικαίωμα στους εκπαιδευτικούς μηχανικούς να επιλέγουν αν θα είναι ή όχι στο ΤΣΜΕΔΕ. Νομίζω ότι το δικαίωμα αυτό υπακούει στη στοιχειώδη λογική). [/b] Η στοιχειώδης λογική δεν έχει ούτε καν μακρινή συγγένεια με το ΤΣΜΕΔΕ.......Οι εκπαιδευτικοί Μηχανικοί (οι νέοι - μετά του 93) ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα επιλογής......AΠΑΝΤΗΣΗ: Εχεις δίκιο. Αλλά ελπίζω να μη θεωρείς υπεύθυνη τη στοιχειώδη λογική για το γεγονός ότι υποχρεώνονται εκπαιδευτικοί να ασφαλίζονται στο ίδιο ταμείο με τους εργολάβους...(Μη ξεχνάς ότι ζούμε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας...) Προσωπικώς δε κατ' ουδεμίαν περίπτωσιν έχω αποκλείσει εις το μέλλον εργολάβοι να ασφαλίζονται στο ίδιο ταμείο με τους εκπαιδευτικούς... (Εσύ;)
Παράθεση από: xaan στις Μάιος 24, 2007, 02:54:55 μμ(Συμφωνώ απολύτως στο να δοθεί το δικαίωμα στους εκπαιδευτικούς μηχανικούς να επιλέγουν αν θα είναι ή όχι στο ΤΣΜΕΔΕ. Νομίζω ότι το δικαίωμα αυτό υπακούει στη στοιχειώδη λογική). [/b] Η στοιχειώδης λογική δεν έχει ούτε καν μακρινή συγγένεια με το ΤΣΜΕΔΕ.......Οι εκπαιδευτικοί Μηχανικοί (οι νέοι - μετά του 93) ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα επιλογής......
(Συμφωνώ απολύτως στο να δοθεί το δικαίωμα στους εκπαιδευτικούς μηχανικούς να επιλέγουν αν θα είναι ή όχι στο ΤΣΜΕΔΕ. Νομίζω ότι το δικαίωμα αυτό υπακούει στη στοιχειώδη λογική). [/b]
Καλά η xaan ότι νά'ναι λέει πάλι. Αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω μην τα σχολιάζεις βαριέμαι απίστευτα να δίνω εξηγήσεις σε άτομα άσχετα με το αντικείμενο.
Παράθεση από: arianara στις Μάιος 30, 2007, 10:44:09 πμΚαλά η xaan ότι νά'ναι λέει πάλι. Αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω μην τα σχολιάζεις βαριέμαι απίστευτα να δίνω εξηγήσεις σε άτομα άσχετα με το αντικείμενο.ENTΑΞΕΙ "arianara", καταλάβαμε ποιάς "....εκπαιδευτικής ....σχολής" απόφοιτος είσαι.... Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου.(Οσο για το ποιός είναι πιό σχετικός (έτσι νομίζεις για τον εαυτό σου;...) ή άσχετος με το αντικείμενο, άσε να το κρίνουν άλλοι. Το να κρίνεις εσύ τον εαυτό σου και να τον χρίζεις διδάσκαλο της οικουμένης πάσης, δεν λέει τίποτα ... (λέει;). (Παρεκτός, φυσικά, εάν έχεις ειδικούς λόγους να εαυτοϋποστηρίζεσαι ψυχολογικά, οπότε πάω πάσσο - που λένε κι' οι μηχανολόγοι...). Πάντως, εάν είχες διδαχθεί ψυχολογία και παιδαγωγική θα αντιλαμβανόσουνα καλύτερα το δέον της πρεπούσης συμπεριφοράς για τις δημόσιες κρίσεις και αξιολογήσεις των ανθρώπων. Αν*...) * Το ποίημα του Κίπλιγκ, που κάναμε στο Λύκειο, το θυμάσαι;.. Στα παιδαγωγικά στον ΑΣΕΠ είχα 85 και η κουβέντα μαζί σου σταματάει εδώ! .-
Καλημέρα και από μένα. Εγώ από ότι κατάλαβα είμαι από τους άτυχους, αφού έχω πάνω από 10 χρόνια ασφάλιση στο ΤΣΜΕΔΕ και είμαι πάνω από 35 χρονών..... Ξέρει κανείς από πότε ισχύει η νέα κράτηση ;;;
Σχετικά με την ειδική προσαύξηση στο ΤΣΜΕΔΕ ξέρει κανείς τίποτα;Με το που θα ισχύσει αυτό, θα πληρωνουμε 79.19 ευρώ το μήνα και μάλιστα αναδρομικά απο 1/1/2007. που σημαίνει ότι θα πληρώσουμε αναδρομικά γυρω στα 500 ευρω στο ηλίθιο ταμείο μας, δηλάδη θα παίρνουμε λιγότερα και από όλους. τι να την κάνω την καλή σύνταξη ρε παιδιά.τώρα τα θέλω τα λεφτάόχι στα 60 που θα μου τα τρώνε οι γιατροί!έλεος!