0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Giannios χωρίς ίχνος ειρωνίας ή κακής πρόθεσης... Γιατί έκανες αίτηση φέτος για ΑΣΠΑΙΤΕ??? Γιατί θέλεις να γίνεις καθηγητής όταν απαξιώνεις τόσο τη δουλειά και την κατάσταση στη χώρα?
εγω κοπηκα για μισο μοριο.....αν κανω καμια ενσταση θα γινει τπτ?
Παράθεση από: rebecca... στις Οκτωβρίου 11, 2010, 03:26:14 pmεγω κοπηκα για μισο μοριο.....αν κανω καμια ενσταση θα γινει τπτ?Είναι άσχημες αυτές οι οριακές καταστάσεις, αλλά πια οι θέσεις στα δέκατα κρίνονται τις περισσότερες φορές. Ένσταση μπορείς να κάνεις αν έχεις διαπιστώσει ότι δε σου έχουν μετρήσει σωστά κάποια μόρια, όχι γενικά και αόριστα.
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 11, 2010, 03:20:57 pmGiannios χωρίς ίχνος ειρωνίας ή κακής πρόθεσης... Γιατί έκανες αίτηση φέτος για ΑΣΠΑΙΤΕ??? Γιατί θέλεις να γίνεις καθηγητής όταν απαξιώνεις τόσο τη δουλειά και την κατάσταση στη χώρα? Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Το να ψάχνει κάποιος επαγγελματική διέξοδο στο χώρο της παιδείας δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επισημαίνει τα στραβά, τις υπερβολές και τις πιθανές προοπτικές. Ίσα ίσα που ένας που δεν είναι μόνιμος αλλά επιδιώκει το διορισμό, οφείλει να ζυγίζει τα πράγματα για το αν αξίζει να επενδύσει και άλλα χρόνια και κόπους σε αυτό, ειδικά τώρα που βλέπει ότι τα πράγματα στην Ελλάδα σε δύο χρόνια θα έχουν πολύ μικρή σχέση με το σήμερα.
Δεν έχω καμιά υβριδική κατάσταση. Δεν καταλαβαίνεις αυτό που λέω. ΈΚανα τα χαρτιά μου ΑΣΠΑΙΤΕ, δεν πέρασα, δεν τρελαίνομαι. Θα προσπαθήσω να αλλάξω πορεία. Σε περίπτωση που μου ξαναπαρουσιαστούν ευκαιρίες για ΑΣΠΑΙΤΕ θα τα ξανακάνω ή αν βγουν τα προγράμματα παιδαγωγικής κατάρτισης. Αυτά διότι μέχρι στιγμής δεν είχα κάποια καλύτερη δουλειά. Αν βρω κάτι καλύτερο ίσως να μην ξαναενδιαφερθώ για εκπαίδευση. Το ότι είναι τραγικά τα πράγματα στα ΕΠΑΛ είναι και από πλευράς διορισμών και κλίματος και οτιδήποτε. Πάντως στους ωρομίσθιους έχω καλή θέση, ας ελπίσουμε μήπως καλέσουν εκείΣτη ζωή τα πράγματα ποτέ δεν σου έρχονται όπως τα θες. Αυτός που επιβιώνει είναι αυτός ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ, όταν δεν του βγαίνει κάτι και όχι αυτός που κολλάει κάπου. Η αποψή μου είναι αυτή. Φυσικά στη πράξη είναι πολύ δύσκολο και ούτε εγώ το έχω πετύχειΈΤσι ακριβώς είναι Green, δεν ξέρω αν πραγματικά έχουμε μέλλον. Ήδη αν τα έμαθες οι μηχανικοί περιβάλλοντος διεκδικούν γεωπονικά μαθήματα στα ΕΠΑΛ (π.χ. βιολογική γεωργία κ.τ.λ.) μιας και θέλουν να κάνει τα γλυκά μάτια η υπουργός επειδή είναι μηχανικός. Τι να λέμε τώρα;;; Πάντως αν στο κλάδο σου είναι δύσκολα, τι να πεις στο δικό μας, που ούτε ΑΣΠΑΙΤΕ μπαίνεις εύκολα, ούτε προσλήψεις κάνουν. Μιλάμε η πλήρης αντίφαση
παιδιά μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν κάποιος κάνει ένσταση μπορεί να σε πετάξει έξω απο τους εισακτέους???ή θα τον περασουν και αυτον κ ας ξεπεραστεί ο αριθμος των ατόμων που γίνοντε δεκτα στην ειδικότητα??...εγω πέρασα δευτέρη, μπορεί δλδ να με πεταξουν έξω αμα δεχτουν κάποιον απο ένσταση???ή δε με κουνάει τπτ???