0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και συμπερασμα 2: εμεις που εχουμε αρκετα μορια πρεπει να ρισκαρουμε και να μη δηλωσουμε καθολου ΑΜΩ ωστε να μη χασουμε μια θεση ΑΚΩ; δηλαδη αν θελω να παραμεινω στο παιχνιδι των μορίων απο προυπηρεσια πρεπει να δεχτω ισως τον " εξευτελισμο" με 33 μορια να δουλεψω 5, 7, 10 ωρες; Ε οχι, δεν θα τους το επιτρεψω αλλο να παιζουν με τη ζωη μου και την ψυχη μου. δε θα ξαναγινω ωρομισθια επειδη καποιοι ζουν με χρυσα κουταλια. πρεπει να δηλωσουμε ολοι ΜΟΝΟ ακω. Μην τους αφησετε να κανουν το δικο τους παιχνιδι.
Παιδια πηρα τηλ στο υπουργειο και μου απαντησε ενας ευγενικος κυριος.Αν καποιος προσληφθει αμω διαγραφεται απο το συστημα,μπορει μονο να γινει ακω αν προκυψουν παραπανω ωρες στην περιοχη του σε διαφορα σχολεια.Οταν του ειπα οτι ετσι καταστρατηγειται η σειρα καταταξης με βαση τα μορια αφου ο 1 μπορει να παει αμω και ο 100 ακω μου ειπε πως το λογικο ειναι στις πρωτες φασεις να καλεσει ακω και μετα αμω οποτε ειναι ακραιο να καταστρατηγηθει η σειρα.Για νουμερα και εκτιμησεις προσληψεων ειπε δεν μπορουν ακομα να πουν.αποψη μου΄΄έιναι ρισκο να δηλωσεις αμω ακομα και διλα σου γιατι σου στερει να εχεις την οποια πιθανοτητα για ακω[αν εχεις βεβαια καλη σειρα]
Ποια " μόρια απο προυπηρεσία " ?Ναρκωτικά παίρνετε όλοι ? Εώς τώρα ο εργοδότης σε έστελνε στο διάολο με την υπόσχεση αργότερα να σε προσλάβει .Τώρα ?0,7 του μόριου ?Να τα κάνεις τι? Να έχεις το αβαντάζ των 0,7 ?Ποια ιδιωτική εταιρεία θα το κάνει αυτό και θα πας?Σκεφτείτε τώρα τι συνθήκες έχουν φτιάξει ?Υπάρχει ακόμα μια ορμή από τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας της οποίας ο κόσμος θα δηλώσει αναπλήρωτής από "συνήθεια".Μετά θα συνειδητοποιήσει ο καθένας που κατάντησε.
Οι ήδη εγγεγραμμένοι στους πίνακες χρειαζόμαστε κάτι άλλο εκτός της αίτησης;
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουνίου 24, 2010, 03:41:58 pmΠοια " μόρια απο προυπηρεσία " ?Ναρκωτικά παίρνετε όλοι ? Εώς τώρα ο εργοδότης σε έστελνε στο διάολο με την υπόσχεση αργότερα να σε προσλάβει .Τώρα ?0,7 του μόριου ?Να τα κάνεις τι? Να έχεις το αβαντάζ των 0,7 ?Ποια ιδιωτική εταιρεία θα το κάνει αυτό και θα πας?Σκεφτείτε τώρα τι συνθήκες έχουν φτιάξει ?Υπάρχει ακόμα μια ορμή από τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας της οποίας ο κόσμος θα δηλώσει αναπλήρωτής από "συνήθεια".Μετά θα συνειδητοποιήσει ο καθένας που κατάντησε.+++++++++++++