0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΜΩΣ Αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου από συνήθεια!
Καλημερα, παιδια η περιπτωση μου επειγει ,πρεπει να κανω αιτηση σημερα και ρωτω:1)αν βαλω εναλαξ στη σειρα προτεραιοτητας κανονικου και μειωμενου το 2 μειωμενου ακυρωνει το 1 κανονικου; 2)αν οι 20 πρωτες ειναι κανονικου και μετα βαζω 20 μειωμενου αλλα σημειωνω το κουτακι κανονικου ανα την Ελλαδα αυτο το τελευταιο δεν ακυρωνεται αφου θα με καλεσουν πρωτα μειωμενου συμφωνα με τη σειρα προτεραιοτητας που εβαλα;Παιδια ΣΟΣ μπορει καποιοσ να απαντησει;
ας απαντήσει κάποιος και στο εξής: αν σε πάρουν πχ. στην Α κορίνθου αμω αλλά εσύ έχεις δηλώσει ΠΔΣ μόνο την Α πειραιά, δε θα μπορείς να κάνεις ΠΔΣ στην Α κορίνθου για να συμπληρώσεις 15ώρο; εμένα μου φαίνεται πως θα μπορείς. τι νομίζετε;
ακω= αναπληρωτής κανονικού ωραρίουαμω= αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου
Έστω ότι δηλώνω την Α-
Οταν αναφερει οτι ο ΑΜΩ γίνεται ΑΚΩ μόνο αν προκύψει κενό στην ίδια περιοχή, εννοεί στην ίδια διευθυνση η στην ιδια περιφερεια? Για παραδειγμα αν προσληφθω ως ΑΜΩ στην Α' Αθηνας θα γίνω ΑΚΩ στην Α Αθήνας (εννοείται οτι την εχω δηλώσει για ΑΚΩ) η σε οποιαδήποτε αλλη διευθυνση της Αθηνας (εννοειται οτι της εχω δηλωσει για ΑΚΩ).