0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλ αν κάποιος ΑΜΩ έχει 15 ώρες και προκύψει κενό π.χ. 5 ωρών δεν θα τις πάρει αυτός για να γίνει ΑΚΩ ώστε να συμπληρώσει 20 ώρες
Αυτό από που προκύπτει;;;Δηλαδή και στη περίπτωση που σου λέω ότι είμαι 1η στον πίνακα αυτες τις 5 ώρες θα τις δώσουν σε άλλον ε; Κρίμα εγω σήμερα έκανα τροποποίηση στην αίτηση με τα ΑΜΩ έχοντας στο μυαλό μου ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεσαι
Οι πιθανότητες να γίνει κάποιος από αμω σε ακω είναι μεγάλες αν κάποιος εκπαιδευτικός στην περιοχή βγει κυρίως για λόγους υγείας σε άδεια. Έτσι το βλέπω εγώ.
Η δική μου αίσθηση είναι πως το όλο νομοθετικό πλαίσιο γίνεται πάρα πολύ πολύπλοκο. Κι αν σκεφτούμε πόσες παραβιάσεις γίνονταν όταν οι διατάξεις ήταν πολύ πιο απλές και σαφείς, μπορούμε να καταλάβουμε τις ατασθαλίες, τις υπερπηδήσεις του πίνακα και τα παζάρια που θα γίνονται κάτω απ' το τραπέζι από δω και στο εξής. Ποια κατάργηση ωρομισθίας?? Μιλάμε πια για κατάργηση της καθαρής αναπλήρωσης. Απλά το μάζεψαν λίγο γιατί έκανε τελείως μπαμ. Έχουν δει τα μάτια μας πάρα πολλά, μας έχουν ψήσει πάρα πολύ για να είμαστε τόσο αφελείς και καλοπροαίρετοι.
σαν μια ύστατη προσπάθεια να "καταλάβω" την εγκύκλιο πήρα τηλ στο υπουργείο και μου είπαν πως αν κάποιος έχει προσληφθεί ως αμω σε μια περιοχή για 7 ώρες και προκύψουν άλλες 7 δεν θα τις δώσουν σε αυτούς, αλλά θα γίνει μια άλλη σύμβαση αμω με άλλον αναπληρωτή!!! μόνο αν προκύψουν 1 έως 4 ώρες θα τις δώσουν σε αυτόν!έλεος! πάψαμε να λεγόμαστε ωρομίσθιοι και γινόμαστε αναπληρωτές με λιγότερες ώρες και δικαιώματα αλλά περισσότερες υποχρεώσεις! αναβαθμιστήκαμε σε είλωτες!!! εγώ πάντως δεν δήλωσα καθόλου αμω... ούτε δίπλα στο σπίτι μου... καλή τύχη σε όλους μας...
καλημέρα σε όλους....σαν μια ύστατη προσπάθεια να "καταλάβω" την εγκύκλιο πήρα τηλ στο υπουργείο και μου είπαν πως αν κάποιος έχει προσληφθεί ως αμω σε μια περιοχή για 7 ώρες και προκύψουν άλλες 7 δεν θα τις δώσουν σε αυτούς, αλλά θα γίνει μια άλλη σύμβαση αμω με άλλον αναπληρωτή!!! μόνο αν προκύψουν 1 έως 4 ώρες θα τις δώσουν σε αυτόν!έλεος! πάψαμε να λεγόμαστε ωρομίσθιοι και γινόμαστε αναπληρωτές με λιγότερες ώρες και δικαιώματα αλλά περισσότερες υποχρεώσεις! αναβαθμιστήκαμε σε είλωτες!!! εγώ πάντως δεν δήλωσα καθόλου αμω... ούτε δίπλα στο σπίτι μου... καλή τύχη σε όλους μας...
Ακριβώς έτσι έιναι. Το ζήτημα όμως είναι ότι και πολλοί ανάμεσά μας δεν το έχουν καταλάβει ποιο παιχνίδι παίζουν στην πλάτη μας και επικροτούν τέτοιες πολιτικές. Μάλιστα μιλούν για βελτιωτική ρύθμιση για κατάργηση της ωρομισθίας -σχόλιο που διάβασα εδώ στο forum. Αφού δεν έχουν λοιπόν οι άνθρωποι πολτική κρίση και δεν έχουν μάθει να σκέφτονται, άνθρωποι που έχουν πάρει και ένα ρημαδο-πτυχίο και βιώνουν την ανεργία που προκαλεί το όλο σύστημα φανταστείτε τι γίνεται παρακάτω. Για να μη μιλήσω για όσους ακόμα ρωτούν "μα τι αλλαγές θα γίνουν; Δεν καταλαβαίνω κλπ." Πού ζουν όλοι αυτοί;