0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλό είναι να μάθεις και πολλαπλασιασμό.... όσοι έχουν 24 μήνες προϋπ. έχουν ήδη 3,6 μόρια. Αν τους πάρουν τα δύο επόμανα χρόνια ακω, ή έστω αμω με πολλές ώρες, θα έχουν από 7,5 έως 9 μόρια. και πάλι θα προηγούνται αυτά τα άτομα, εκτός αν στον επόμενο ασέπ πέσουν πολύ εύκολα και ανέβει ο μέσος όρος βαθμολογιών. όλοι ξέρουμε πως η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στους διοριστέους και τους επιτυχόντες, τουλάχιστον για τους πε02, ήταν μικρή. όλα παίζονταν για 5 με 10 μόρια!!!!!!τουλάχιστον ας γκρινιάζουμε εμείς με τη λίγη προϋπ.εγώ με 2,5 μήνες προϋπ. μέσα σε δύο χρόνια αν με πάρουν αμω με 15 ώρες θα μαζέψω 1,5 μόρια επιπλέον. (θα έχω δηλ 2,3 μόρια συνολικά)αν κάποιος με 24 μήνες προυπ. τον πάρουν τα επόμενα δύο χρόνια αμω με 15 ώρες θα μαζέψει επιπλέον 4 μόρια!!!!!(θα έχει δηλ 7,4 μόρια συνολικά)για αυτή την αδικία ποιος μίλησε;;;;;;ΚΑΝΕΙΣ....βλέπεις επομένως πως άλλο είναι να πάει ένας με πολλά μόρια αμω και άλλο ένας με λίγα μόρια...
έλεος.... πάλι τα ίδια.... οι 9 στους δέκα αναπληρωτές που ξέρω είχαν και μόρια από πδσ. είναι λίγοι αυτοί που λες πως είχαν μόρια μόνο από 2 ασέπ. (προσωπικά ξέρω μόνο ένα άτομο που πήγε έτσι από τα 20 περίπου που γνωρίζω)αυτός που έχει πολλά μόρια πάει να πει πως για 1-3 χρόνια έπαιρνε το μισθουλάκο του αναπληρωτή. δε πιστεύυω να έπαιρνε τα ψίχουλα του ωρομισθίου... δεν υπάρχει σύγκριση. αντί να τα βάζετε με όσους θέλουν και αυτοί να βρουν μια θέση στον ήλιο έστω και μέσω ασέπ, να τα βάλετε με αυτούς που μείωσαν τις προσλήψεις. δε φταίμε όσοι ποντάρουμε περισσότερο στον ασέπ επειδή δεν έχουμε πολύ ή καθόλου προυπηρεσία. δεν σας πήραμε εμείς τη μπουκιά από το στόμα...σχετικά με τις ρόγες... της πδσπολλοί θέλαμε αυτές τις ρόγες αλλά δε μας τις έδιναν...
Αυτοί που έχουν πολλές επιτυχίες ΑΣΕΠ και μεγάλη προϋπηρεσία έχουν τα εξής πλεονεκτήματα με το νεο σύστημα:1) Κρατάνε τα μόρια του καλύτερου ΑΣΕΠ ανεξάρτητα από το επίπεδο δυσκολίας των θεμάτων2) Παίρνουν μια επιπλεον προσαυξηση από την προϋπηρεσία τους που όπως είπε και η ατυχούλαδεν είναι τοσο μικρή (Για να φτάσεις από το 80% στο 86% καθαρά από ΑΣΕΠ μπορεί να θες και 2 χρόνια διάβασμα -αφού πρέπει να απαντήσεις όχι σε 3 ερωτησούλες όπως λένε πολλοι... αλλά σε 3 από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις-)3) Έχουν μπροστά τους μια μεταβατική περίοδο στην οποία λόγω του ασφαλιστικού υπάρχει αρκετά μεγάλη ελπίδα...Αυτοί που δεν είχαν προϋπηρεσία, με το παλιό σύστημα είχαν τα εξής μειωνεκτήματα:1) Δεν έμπαιναν σε 2 από τους 3 πίνακες με αποτέλεσμα να ελπίζουν μόνο σε μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ2) Σε λίγα χρόνια το σύστημα αυτό θα μπλόκαρε και θα περνούσε το 100% στον ΑΣΕΠ για να μπείς αναπληρωτής.... οπότε3) Η μόνη τους επιλογή αν δεν είχαν αυτή την επιτυχία ήταν να γλύψουν για να μπούν στην ΠΔΣ και να συμμετέχουν και στους άλλους 2 πίνακεςΑυτοί οι πίνακες είχαν δημιουργηθεί για να μην αδικηθούν συνάδελφοι που πρόλαβαν την επετηρίδα....Καμία κυβέρνηση δεν ανέλαβε την ευθύνη να σταμττήσει ένα καταδικασμένο σύστημα... απλώς για να μην πάει κόντρα στις πελατιακές σχέσεις...
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιουλίου 09, 2010, 12:55:26 pmέλεος.... πάλι τα ίδια.... οι 9 στους δέκα αναπληρωτές που ξέρω είχαν και μόρια από πδσ. είναι λίγοι αυτοί που λες πως είχαν μόρια μόνο από 2 ασέπ. (προσωπικά ξέρω μόνο ένα άτομο που πήγε έτσι από τα 20 περίπου που γνωρίζω)αυτός που έχει πολλά μόρια πάει να πει πως για 1-3 χρόνια έπαιρνε το μισθουλάκο του αναπληρωτή. δε πιστεύυω να έπαιρνε τα ψίχουλα του ωρομισθίου... δεν υπάρχει σύγκριση. αντί να τα βάζετε με όσους θέλουν και αυτοί να βρουν μια θέση στον ήλιο έστω και μέσω ασέπ, να τα βάλετε με αυτούς που μείωσαν τις προσλήψεις. δε φταίμε όσοι ποντάρουμε περισσότερο στον ασέπ επειδή δεν έχουμε πολύ ή καθόλου προυπηρεσία. δεν σας πήραμε εμείς τη μπουκιά από το στόμα...σχετικά με τις ρόγες... της πδσπολλοί θέλαμε αυτές τις ρόγες αλλά δε μας τις έδιναν...Εγώ συμφωνώ μαζί σου και είμαι υπέρ του ΑΣΕΠ μη γενικεύεις όμως ότι 9 στους 10 αναπληρωτές είχαν μόρια ΠΔΣ .Εγώ έχω ήμουν φέτος Αναπληρώτρια έχοντας 3 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ και μάλιστα στον τελευταίο με 1 μόριο κάτω από τον τελευταίο διοριστέο ,φέτος έχω 49,7 μόρια ΠΕ 02 και πάλι τρέμω στην ιδέα να πάω ΑΜΩ
Παράθεση από: koleygr στις Ιουλίου 09, 2010, 02:08:41 pm1) Κρατάνε τα μόρια του καλύτερου ΑΣΕΠ ανεξάρτητα από το επίπεδο δυσκολίας των θεμάτωνΤο παραπάνω που μάρκαρα βάλτο κυρίως στα μειονεκτήματα του νέου συστήματος.
1) Κρατάνε τα μόρια του καλύτερου ΑΣΕΠ ανεξάρτητα από το επίπεδο δυσκολίας των θεμάτων
Εγώ πάλι γιατί ψυχανεμίζομαι πως δίνει φρούδες ελπίδες στην συντριπτική πλειοψηφία και μάλιστα για ελάχιστες θέσεις τελικώς;Μήπως να ξεκουνηθούμε λίγο και να στείλουμε το νομοσχέδιο και τους εμπνευστές του στον...αγύριστο;Όλο με την πλάτη στον τοίχο θα μας έχουν κι αν τυχόν βρούμε καμιά στάση πελαργού ν΄απαγκιάσουμε θα λέμε ευτυχώς;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 07, 2010, 01:36:09 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Ιουλίου 07, 2010, 01:31:16 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 07, 2010, 01:07:00 pmΠαράθεση από: sikat στις Ιουλίου 07, 2010, 01:01:37 pm...μέχρι σήμερα γίνονται οι αιτήσεις! ευχαριστω...δυστυχως για μενα ,ευτυχως για καποιον αλλο ,δεν προλαβαινω.. Δεν έχεις καμιά δευτεροβάθμια κοντά σου;;; εχω ,πηρα τηλ και μου ειπαν οτι κλεινουν 1:30 τωρα βγαινω απο τις λιστες ; Αν ήθελαν θα μπορούσαν να στην περάσουν την αίτηση..Δυστυχώς χωρίς αυτήν βγαίνεις από τους πίνακες Ελπίζω να έγινες
Παράθεση από: tttzzz στις Ιουλίου 07, 2010, 01:31:16 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 07, 2010, 01:07:00 pmΠαράθεση από: sikat στις Ιουλίου 07, 2010, 01:01:37 pm...μέχρι σήμερα γίνονται οι αιτήσεις! ευχαριστω...δυστυχως για μενα ,ευτυχως για καποιον αλλο ,δεν προλαβαινω.. Δεν έχεις καμιά δευτεροβάθμια κοντά σου;;; εχω ,πηρα τηλ και μου ειπαν οτι κλεινουν 1:30 τωρα βγαινω απο τις λιστες ;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 07, 2010, 01:07:00 pmΠαράθεση από: sikat στις Ιουλίου 07, 2010, 01:01:37 pm...μέχρι σήμερα γίνονται οι αιτήσεις! ευχαριστω...δυστυχως για μενα ,ευτυχως για καποιον αλλο ,δεν προλαβαινω.. Δεν έχεις καμιά δευτεροβάθμια κοντά σου;;;
Παράθεση από: sikat στις Ιουλίου 07, 2010, 01:01:37 pm...μέχρι σήμερα γίνονται οι αιτήσεις! ευχαριστω...δυστυχως για μενα ,ευτυχως για καποιον αλλο ,δεν προλαβαινω..
...μέχρι σήμερα γίνονται οι αιτήσεις!