0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρω ότι μέχρι κάποια χρονιά οι άντρες δεν μπορούσαν να εισαχθούν στις Παιδαγωγικές Σχολές και να γίνουν νηπιαγωγοί. Γνωρίζει κανείς πότε τους δόθηκε η ευκαιρία να σπουδάζουν νηπιαγωγοί; Γνωρίζω ότι έγινε σε κάποια φάση τη δεκαετία του 80, αλλά δεν μπορώ να βρω ποια χρονιά έγινε αυτό.Ευχαριστώ!
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 21, 2010, 11:57:39 amΞέρω ότι μέχρι κάποια χρονιά οι άντρες δεν μπορούσαν να εισαχθούν στις Παιδαγωγικές Σχολές και να γίνουν νηπιαγωγοί. Γνωρίζει κανείς πότε τους δόθηκε η ευκαιρία να σπουδάζουν νηπιαγωγοί; Γνωρίζω ότι έγινε σε κάποια φάση τη δεκαετία του 80, αλλά δεν μπορώ να βρω ποια χρονιά έγινε αυτό.Ευχαριστώ!1986
Παράθεση από: Triainoforos στις Μαΐου 21, 2010, 12:27:23 pmΠαράθεση από: emmaki στις Μαΐου 21, 2010, 11:57:39 amΞέρω ότι μέχρι κάποια χρονιά οι άντρες δεν μπορούσαν να εισαχθούν στις Παιδαγωγικές Σχολές και να γίνουν νηπιαγωγοί. Γνωρίζει κανείς πότε τους δόθηκε η ευκαιρία να σπουδάζουν νηπιαγωγοί; Γνωρίζω ότι έγινε σε κάποια φάση τη δεκαετία του 80, αλλά δεν μπορώ να βρω ποια χρονιά έγινε αυτό.Ευχαριστώ!1986Ευχαριστώ!!!!
Μπορεί να είναι λίγοι οι άντρες νηπιαγωγοί σε σχέση με τις γυναίκες, αλλά σας πληροφορώ, όσους άντρες ξέρω νηπιαγωγούς είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους, και αγαπάνε πολύ αυτό που κάνουν!!! Με τον τρόπο αυτό "σπάει" επίσης το λανθασμένο πρότυπο ότι πρέπει να είναι οπωσδήποτε γυναίκα η νηπιαγωγός! Στο εξωτερικό είναι επίσης πολλοί άντρες νηπιαγωγοί λ.χ. Αγγλία κλπ. Δεν είναι γυναικείο επάγγελμα αυτό του νηπιαγωγού, προσθεού!!! Μιλάμε για εκπαιδευτικούς, όχι για baby-sitters, όπως νομίζουν μερικοί!!!
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Μαΐου 21, 2010, 03:31:40 pmΜπορεί να είναι λίγοι οι άντρες νηπιαγωγοί σε σχέση με τις γυναίκες, αλλά σας πληροφορώ, όσους άντρες ξέρω νηπιαγωγούς είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους, και αγαπάνε πολύ αυτό που κάνουν!!! Με τον τρόπο αυτό "σπάει" επίσης το λανθασμένο πρότυπο ότι πρέπει να είναι οπωσδήποτε γυναίκα η νηπιαγωγός! Στο εξωτερικό είναι επίσης πολλοί άντρες νηπιαγωγοί λ.χ. Αγγλία κλπ. Δεν είναι γυναικείο επάγγελμα αυτό του νηπιαγωγού, προσθεού!!! Μιλάμε για εκπαιδευτικούς, όχι για baby-sitters, όπως νομίζουν μερικοί!!! συμφωνω απολυτα! κοιταξε ομως, προσωπικα αγαπω παρα πολυ τα παιδια,απο νεογεννητα ακομα. μου αρεσει η ιδεα να τα αλλαζω οταν εχουν κανει τα κακακια τους, να τα κανω μπανακι,να τα προσεχω, να παιζω μαζι τους.τωρα, ως επαγγελμα, αυτο δεν θα μπορουσα να το κανω εχοντας πολλα παιδια 4-6 ετων σε καθημερινη βαση επι 10 μηνες το χρονο. και μπραβο στους αντρες που το καταφερνουν αυτο. Μη μας υποτιματε....
Συγνώμη που απαντώ, χωρίς να είμαι νηπιαγωγός, αλλά, ακόμη και αν ξεκινάνε με το σκεπτικό που λέει ο ΜΑΡΚΟΣ, πολύ γρήγορα μια καλή νηπιαγωγός τα διαψεύδει. Γιαυτό και όταν πηγαίνουν οι μαμάδες να ενημερωθούν για το διαβολάκι τους, νομίζουν ότι η νηπιαγωγός μιλάει για άλλο παιδί