0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα θυμήθηκα εκείνη την ταινία με τον Σβαρτσενέγκερ, όπου ως αστυνομικός αναλαμβάνει σε νηπιαγωγείο και τους έχει στρατιωτάκια με σφυρίχτρα και παραγγέλματα
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 21, 2010, 06:29:40 pmΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟς καταλαβαινω γιατι τα πιτσιρικια δεν θελουν να πανε.. ο αλλος ο 1.90 ο φιλος καπου συναδελφου που τελικα εγινε ειδικος φρουρος γιατι δεν πηγε σε νηπιαγωγειο,να πηγαινα και εγω το παιδι μου σε κεινον..χεχεχεχε Αναστασία, για τα παιδιά δε ξέρω (μάλλον θα βοηθάει και η εμφάνιση, γιατί θα τρώνε όλο το φαγητό τους από φόβο), αλλά φαντάζομαι οι μαμάδες σίγουρα θα πηγαίνουν συνέχεια στο νηπιαγωγείο.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟς καταλαβαινω γιατι τα πιτσιρικια δεν θελουν να πανε.. ο αλλος ο 1.90 ο φιλος καπου συναδελφου που τελικα εγινε ειδικος φρουρος γιατι δεν πηγε σε νηπιαγωγειο,να πηγαινα και εγω το παιδι μου σε κεινον..χεχεχεχε
Παράθεση από: Landau στις Μαΐου 21, 2010, 07:06:09 pmΤώρα θυμήθηκα εκείνη την ταινία με τον Σβαρτσενέγκερ, όπου ως αστυνομικός αναλαμβάνει σε νηπιαγωγείο και τους έχει στρατιωτάκια με σφυρίχτρα και παραγγέλματα Ακριβώς! Μπορεί να είναι ακραίο, αλλά μπορεί να συμβεί και όχι μόνο με άντρα νηπιαγωγό. Πότε, όμως ο Σβαρτζενεγκερ άρχισε να πετυχαίνει το σκοπό του; Όταν συπμεριφέρθηκε πιο "γυναικεία" (με την έννοια του κοινωνικού φύλου)
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 21, 2010, 07:08:01 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαΐου 21, 2010, 07:06:09 pmΤώρα θυμήθηκα εκείνη την ταινία με τον Σβαρτσενέγκερ, όπου ως αστυνομικός αναλαμβάνει σε νηπιαγωγείο και τους έχει στρατιωτάκια με σφυρίχτρα και παραγγέλματα Ακριβώς! Μπορεί να είναι ακραίο, αλλά μπορεί να συμβεί και όχι μόνο με άντρα νηπιαγωγό. Πότε, όμως ο Σβαρτζενεγκερ άρχισε να πετυχαίνει το σκοπό του; Όταν συπμεριφέρθηκε πιο "γυναικεία" (με την έννοια του κοινωνικού φύλου)ωπ, περιμενε! μισο...τι θα πει πιο "γυναικεια"? δεν ειπαμε να εξαντλει τον αντρισμο του στα παιδια, αλλα δεν υπαρχει "γυναικεια" συμπεριφορα. μαλλον εννοεις να ειναι πιο τρυφερος ας πουμε, λιγοτερο αυστηρος,...κατι τετοιο. ετσι?
Πιστεύω ότι η καλύτερη απάντηση στο"Άνδρες στα νηπιαγωγεία;"είναι ...."Γυναίκες στο στρατό;"
Το σημαντικότερο είναι να αγαπάς τη δουλειά σου, να την έχεις επιλέξει και να προσπαθείς συνεχώς να γίνεσαι καλύτερος. Όσο για την πειθαρχεία, είναι μια δύσκολη υπόθεση είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα...