0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 29, 2010, 02:23:58 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 29, 2010, 02:22:46 pmΠαιδιά, ούτε κάτω οι γυναίκες ούτε πάνω οι γυναίκες.Δεν είναι δυνατόν να ορίζουμε το δίκαιο και το άδικο με βάση το τι συμφέρει την ομάδα στην οποία ανήκουμε. Νομίζω πως αυτού του είδους τη λογική την έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά, από κομματικά/πολιτικά, μέχρι συντεχνειακά ή τοπικά συμφέροντα όπου και να βρίσκονται αυτά.Είναι πάρα πολύ κρίμα να θεωρούμε πως δίκαιο είναι ό,τι μας συμφέρει εμάς....++++++++++++++++++++++ μηπως ανηκεις στο τριτο φυλο Α, στο καλό σου, μια φορά είπα κι εγώ μια καλή κουβέντα...
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 29, 2010, 02:22:46 pmΠαιδιά, ούτε κάτω οι γυναίκες ούτε πάνω οι γυναίκες.Δεν είναι δυνατόν να ορίζουμε το δίκαιο και το άδικο με βάση το τι συμφέρει την ομάδα στην οποία ανήκουμε. Νομίζω πως αυτού του είδους τη λογική την έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά, από κομματικά/πολιτικά, μέχρι συντεχνειακά ή τοπικά συμφέροντα όπου και να βρίσκονται αυτά.Είναι πάρα πολύ κρίμα να θεωρούμε πως δίκαιο είναι ό,τι μας συμφέρει εμάς....++++++++++++++++++++++ μηπως ανηκεις στο τριτο φυλο
Παιδιά, ούτε κάτω οι γυναίκες ούτε πάνω οι γυναίκες.Δεν είναι δυνατόν να ορίζουμε το δίκαιο και το άδικο με βάση το τι συμφέρει την ομάδα στην οποία ανήκουμε. Νομίζω πως αυτού του είδους τη λογική την έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά, από κομματικά/πολιτικά, μέχρι συντεχνειακά ή τοπικά συμφέροντα όπου και να βρίσκονται αυτά.Είναι πάρα πολύ κρίμα να θεωρούμε πως δίκαιο είναι ό,τι μας συμφέρει εμάς....
Και όσο ανάβουν τα αίματα στο pde και η μάχη των φύλων παίρνει φωτιά... Η Δέσποινα
Παράθεση από: anastasia86 στις Μαΐου 29, 2010, 02:28:37 pmΚαι όσο ανάβουν τα αίματα στο pde και η μάχη των φύλων παίρνει φωτιά... Η Δέσποινα
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 29, 2010, 02:26:28 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 29, 2010, 02:23:58 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 29, 2010, 02:22:46 pmΠαιδιά, ούτε κάτω οι γυναίκες ούτε πάνω οι γυναίκες.Δεν είναι δυνατόν να ορίζουμε το δίκαιο και το άδικο με βάση το τι συμφέρει την ομάδα στην οποία ανήκουμε. Νομίζω πως αυτού του είδους τη λογική την έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά, από κομματικά/πολιτικά, μέχρι συντεχνειακά ή τοπικά συμφέροντα όπου και να βρίσκονται αυτά.Είναι πάρα πολύ κρίμα να θεωρούμε πως δίκαιο είναι ό,τι μας συμφέρει εμάς....++++++++++++++++++++++ μηπως ανηκεις στο τριτο φυλο Α, στο καλό σου, μια φορά είπα κι εγώ μια καλή κουβέντα... ελα βρε αντρα πλακα εκανα.. :Dσυγγνωμη αν σου εκατσε βαρυ το θεμα ειναι ενα..τι κανουμε απο δουλεια;;
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 29, 2010, 02:30:57 pmΠαράθεση από: anastasia86 στις Μαΐου 29, 2010, 02:28:37 pmΚαι όσο ανάβουν τα αίματα στο pde και η μάχη των φύλων παίρνει φωτιά... Η Δέσποινα
ως προς την
Επίσης, ξεχνάς και ένα άλλο που έλεγε "περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δε σε εχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός!"!!! Να μάθετε αγόρια να μιλάτε άλλη φορα, εδώ η
Απ' ότι βλέπω, κανένας δεν ψάχνει για δουλειά το καλοκαίρι. "την έχετε βολέψει" όλοι...Να αλλάξουμε τον τίτλο του τόπικ σε "καλοκαιρινή καφετερία"
Γι' αυτά που λές ως απάντηση στο φίλο rorygr, νομίζω οτι το ονομα του site τα λέει όλα. blackhumor. Και μάλιστα ρατσιστικό χιούμορ, ακούς εκεί να μας λένε γουρούνια... με τί άντρες πάτε και μπλέκετε ήθελα να 'ξερα.Για τη