0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aspidara στις Ιουνίου 14, 2007, 08:30:00 pmΣτο νομό που βρίσκομαι πάντως, ο δικός μας ΠΛΗΝΕΤ στέλνει τον ΠΕ19 νεοδιόριστο (το παλικάρι κάνει ότι μπορεί), ΔΕΝ κάνει δουλειά στο γραφείο αλλά στέλνει ΕΞΩ τις επισκευές (δεν είναι λέει όπως παλιά που είχαν ειδικό τεχνικό) και μας παίρνουν ΤΡΕΛΑ λεφτά (πχ επισκευή μητρικής 200 ευρώ!!! Πώς επισκευάζεται μια μητρική με 200 ευρώ την ώρα που σετάκι μητρική, επεξεργαστής και μνήμη κάνει τόσο) και όταν διαμαρτύρομαι λέει "Υπεύθυνος εργαστηρίου είσαι, εάν νομίζεις ότι μπορείς να το διορθώσεις με λιγότερα λεφτά κάντο! Το έχεις το δικαίωμα και μη σου πω, ως υπεύθυνος ΣΕΠΕΗΥ, είσαι υποχρεωμένος!".......Και να σημειώσω ότι δεν είμαι το άτομο που με το παραμικρό θα πάρω τηλεφωνο και πολλές μικροεπισκευές τις κάνω μόνος μου (εννοείτε ότι ότι έχει να κάνει με λογισμικό δεν το σκέφτομαι καν να τηλεφωνήσω...)ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Στο νομό που βρίσκομαι πάντως, ο δικός μας ΠΛΗΝΕΤ στέλνει τον ΠΕ19 νεοδιόριστο (το παλικάρι κάνει ότι μπορεί), ΔΕΝ κάνει δουλειά στο γραφείο αλλά στέλνει ΕΞΩ τις επισκευές (δεν είναι λέει όπως παλιά που είχαν ειδικό τεχνικό) και μας παίρνουν ΤΡΕΛΑ λεφτά (πχ επισκευή μητρικής 200 ευρώ!!! Πώς επισκευάζεται μια μητρική με 200 ευρώ την ώρα που σετάκι μητρική, επεξεργαστής και μνήμη κάνει τόσο) και όταν διαμαρτύρομαι λέει "Υπεύθυνος εργαστηρίου είσαι, εάν νομίζεις ότι μπορείς να το διορθώσεις με λιγότερα λεφτά κάντο! Το έχεις το δικαίωμα και μη σου πω, ως υπεύθυνος ΣΕΠΕΗΥ, είσαι υποχρεωμένος!".......Και να σημειώσω ότι δεν είμαι το άτομο που με το παραμικρό θα πάρω τηλεφωνο και πολλές μικροεπισκευές τις κάνω μόνος μου (εννοείτε ότι ότι έχει να κάνει με λογισμικό δεν το σκέφτομαι καν να τηλεφωνήσω...)
Παράθεση από: arianara στις Ιουνίου 11, 2007, 05:59:24 pmΌντως μακριά από ΠΛΗΝΕΤ! Και αν σας πάρουν με το ζόρι παίξτε το άσχετοι από κατσαβίδια και μην κάνετε τίποτα. Λογικά δεν θα σας ξαναπροτιμήσουν!Γιατί η διδασκαλία είναι πολύ πιο δύσκολη και χρονοβόρα υπόθεση αν θέλουμε να γίνεται σωστά.Και σωστά γίνεται όταν:α) στην αρχή της χρονιάς γίνεται ετήσιος προγραμματισμός του μαθήματοςβ) χρησιμοποιούμε διαγνωστική αξιολόγηση στην αρχή κάθε χρονιάς για όλους τους μαθητές μαςγ) χρησιμοποιούμε διαμορφωτικές αξιολογήσεις κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας μας, και τροποποιούμε τη διδασκαλία μας σύμφωνα με τα αποτελέσματα που θα πάρουμε δ) σχεδιάζουμε σχέδια μαθήματος, εμπλουτίζοντας τα με ερεθίσματα που παίρνουμε από τα ενδιαφέροντα των μαθητών μας (και ευτυχώς στην Πληροφορική αυτό είναι εύκολο)ε) σχεδιάζουμε άλλες δραστηριότητες, που βέβαια δεν είμαστε υποχρεωμένοι, αλλά δίνουν χρώμα και ζωντάνια στη σχολική ζωή.
Όντως μακριά από ΠΛΗΝΕΤ! Και αν σας πάρουν με το ζόρι παίξτε το άσχετοι από κατσαβίδια και μην κάνετε τίποτα. Λογικά δεν θα σας ξαναπροτιμήσουν!
Ωραία όλα αυτά τα θεωρητικά. Μας τα έκαναν στο Πανεπιστήμιο κι εμάς, μη νομίζεις. Αλήθεια, όμως, εσύ είσαι σε κάποιο σχολείο, όπου όλα αυτά τα πραγματοποιείς τώρα? ή απλώς άντέγραψες κάτι που όλοι ξέρουμε, μάταια? Ακόμη, τι έχεις να πεις για το πρόβλημα με τα καύσιμα που ανέφερε ο συνάδελφος?
Παράθεση από: PpPp στις Ιουνίου 16, 2007, 10:41:17 pmΠαράθεση από: aspidara στις Ιουνίου 14, 2007, 08:30:00 pmΣτο νομό που βρίσκομαι πάντως, ο δικός μας ΠΛΗΝΕΤ στέλνει τον ΠΕ19 νεοδιόριστο (το παλικάρι κάνει ότι μπορεί), ΔΕΝ κάνει δουλειά στο γραφείο αλλά στέλνει ΕΞΩ τις επισκευές (δεν είναι λέει όπως παλιά που είχαν ειδικό τεχνικό) και μας παίρνουν ΤΡΕΛΑ λεφτά (πχ επισκευή μητρικής 200 ευρώ!!! Πώς επισκευάζεται μια μητρική με 200 ευρώ την ώρα που σετάκι μητρική, επεξεργαστής και μνήμη κάνει τόσο) και όταν διαμαρτύρομαι λέει "Υπεύθυνος εργαστηρίου είσαι, εάν νομίζεις ότι μπορείς να το διορθώσεις με λιγότερα λεφτά κάντο! Το έχεις το δικαίωμα και μη σου πω, ως υπεύθυνος ΣΕΠΕΗΥ, είσαι υποχρεωμένος!".......Και να σημειώσω ότι δεν είμαι το άτομο που με το παραμικρό θα πάρω τηλεφωνο και πολλές μικροεπισκευές τις κάνω μόνος μου (εννοείτε ότι ότι έχει να κάνει με λογισμικό δεν το σκέφτομαι καν να τηλεφωνήσω...)ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Υπομονή μέχρι να διοριστούνε οι Σχολικοί σύμβουλοι Πληροφορικής που θα έχουνε τις αρμοδιότητες που αναφέρεις και θα ησυχάσεις αφού τον Σύμβουλο θα τον βλέπεις πολύ πιο σπάνια (έως καθόλου)
Α, νόμισα ότι οι πιο παλιοί, όπως εσύ, θα ήξεραν ότι οι καινούριοι τα διδάσκονται κ τα πραγματοποιούν. Πάντως για τα καύσιμα δε μου απάντησες.
Είμαι τεχνικός υπεύθυνος ΠΛΗΝΕΤ από φέτος (2007-2008) και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.
ΚαλησπέραΦέτος έχω αποσπαστεί στο ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. ως τεχνικός. Μήπως ξέρει κανείς πότε τελειώνει η θητεία μας εδώ για καλοκαίρι? Κάποιοι λένε 30 Ιουνίου και κάποιοι 10 Ιουλίου. Να σημειωθεί ότι στην θέση αυτή υπάρχουν κανονικά οι διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα όπως και στα σχολεία και όχι όπως στις υπόλοιπες διοικητικές θέσεις της Δευτεροβάθμιας. Δεν ισχύει το ίδιο και για τις διακοπές του καλοκαιριού?Ευχαριστώ