*

Αποστολέας Θέμα: Αύξηση ωραρίου  (Αναγνώστηκε 550177 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ: Αύξηση ωραρίου
« Απάντηση #182 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 04:21:36 pm »
jak  μου, ξερεις πόσο σε εκτιμω! Σου λεω λοιπον πως 5 μηνες βγαινουν α-νε-το-τα-τα !!! μην ειναι και παραπανω, με την εννοια πως βαζω μεσα συνελευσεις, εκλογες, αργιες ολες που ενας δημοσιος υπαλληλος δεν τις "κερδιζει". Λαβμανω υποψιν μου οτι οταν υπαρχει γιορτη ή εκκλησιασμος, φυσικα και ειναι παροντες αλλα δεν εχουν διδασκαλια, αυτα τα 40 λεπτα μεσα σε ταξη. και επιπλεον σχολουν νωριτερα. και πολλα αλλα που αν τα πιασουμε απο την αρχη της χρονιας δεν τελειωνουμε ..... γνωστα ειναι τοις πασι, ...

ισως παραπονιουνται και οι γιατροι, αλλα δεν εχουν αυτη τη τακτικη που εμεις ακολουθουμε, και που ολοι οι ανθρωποι παραπονιουνται για το απαγγελμα τους, γιατι ακριβως και το καθε επαγγελμα εχει τα αρνητικα. ΔΕΝ εχει μονο ο εκπ/κος.Εμεις και οι "αλλοι" οι παντα καλυτεροι απο μας τους αδικημενους. Αυτο που δε μου αρεσει ειναι οτι δεν μιλαμε για τα αρνητικα αλλων επαγγελματων, αλλα μονο τα θετικα τους, ενω για το δικο μας μιλαμε μονο για τα αρνητικα,λες και θετικο δεν υπαρχει. Ε, ας μη γινομαστε στη τελικη! Αμαν πια!

υ.γ. ναι, στη συναντηση θα εχουμε θεμα και σε θελω κοντα να με υπερασπιστης!!!!
και οπως μου ειπε ενα φιλαρακι μου χτες και συναδελφος "τους εχεις γινει η "αλογομυγα" και τους τσιγκλας, ετσι?" χαχαχαχαχα

Μάρκο κι εγώ σε εκτιμώ αλλά δε μπορώ να δεχτώ τις υπερβολές και τις ισοπεδώσεις. Απευθύνεσαι σε μένα και λες ότι μιλάμε για τα αρνητικά των άλλων επαγγελμάτων. Εγώ ποτέ δεν έκανα τέτοια αναφορά και δέχομαι και τις απόψεις αυτών που κάνουν άλλα επαγγέλματα γιατί τα έκανα κι εγώ στο παρελθόν και ξέρω.
Αν και οι περισσότερες από τις αργίες και τις διακοπές δεν έγιναν για τους εκπαιδευτικούς αλλά για τους μαθητές, με τίποτα δε βγαίνουν 5 μήνες και σ`αυτό σου έχουν απαντήσει και άλλοι συνάδελφοι με σωστούς υπολογισμούς και επιχειρήματα.
Αν παρακολουθήσεις συζητήσεις ανθρώπων και από άλλα επαγγέλματα ίσως διαπιστώσεις και άλλες τακτικές.
Ας μη γράφουμε λοιπόν υπερβολές γιατί δεν πείθουν κανένα που είναι μέσα στο επάγγελμα. Δε μπορώ να δεχτώ ούτε τους 5 μήνες γιατί είναι πολύ λιγώτεροι, ούτε το ωράριο που έγραψε κάποιος ότι είναι 17 ή 14 ώρες γιατί απλούστατα το ωράριο μου στα σχολεία ήταν πάντα 21-26 ώρες! Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις αλλά το να το χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα ότι συμβαίνει από όλους ποιο σκοπό έχει άραγε; Να δείξουμε μάλλον ανωτερότητα που τη χρειαζόμαστε;

Υγ. Μάλλον θα πάει αλλού η συζήτηση στη συνάντηση. Αλλά εξήγησε μου αυτό που γράφεις περί αλογόμυγας  γιατί σαν συκοφαντικό μου φαίνεται.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:57:00 »

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 04:21:58 pm »
κι εγώ το ίδιο νόμιζα και μάλιστα εκνευριζόμουν (και εκνευρίζομαι) όταν δεν κάναν οι παλαιότεροι απεργία, αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι ούτε να τους τσουβαλιάζουμε όλους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε πιο πάνω... από τους 12 μεγάλους σε ηλικία συναδέλφους που εχω φέτος αντιλήφθηκα πως οι μισοί έχουν τρομακτικές υποχρεώσεις (2-3 παιδιά που σπουδάζουν, άρρωστο ή άνεργο σύζυγο, τεράστιες δόσεις δανείου) με αποτέλεσμα να μην μπορούν όχι μόνο ιδαίτερα πολλά να κάνουν αλλά και να μην μπορούν να απεργήσουν ούτε μία φορά!!!

Καλό απόγευμα σε όλους!
[/quote]

Γιατί μήπως κι εμείς που είμαστε νεώτεροι μπορούμε να απεργήσουμε?? Προσωπικά απεργώ σε κάθε απεργία σε σχολείο, αλλά αυτά τα 45 ευρώ περίπου που κόβονται κάθε φορά δεν είναι λίγα όταν τρέχουν δόσεις δανείων και υπάρχουν και δύο παιδάκια από πίσω..... αλλά τουλάχιστον να είχε κάποιο νόημα..... Και όλα αυτά τα χρόνια που έγιναν ένα σωρό απεργίες, τόσα κατακτήσανε οι εργαζόμενοι και τώρα τι έγιναν όλα αυτά??? Πάνε..... καταργείται ένα τεράστιο μέρος όλων των κεκτημένων και τα καταπίνουμε όλα αμάσητα..... Νοιώθω φοβερά απογοητευμένη. Και το άλλο? Δεν καταλαβαίνω γιατί να μειωθούν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα.... Το καταλαβαίνει κανένας αυτό???

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 04:44:08 pm »
Γιατι κι εσενα θα σε βαλουν στον ιδιωτικο τομεα ενα πρωι και μειωνοντας τους μισθους στον ιδιωτικο τομεα θα φερουν την αναπτυξη  :P γιατι θελουν να προστατεψουν το κεφαλαιο των πλουσιων........δηλαδη θελουν να μας κανουν σαν τους Αιγυπτιους με 2

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 04:50:12 pm »
Αιγυπτιος ανεργος ή με 2

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:57:00 »

Αποσυνδεδεμένος olyadro

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 05:24:12 pm »
 Ειλικρινά, με στεχοχωρεί και με εκνευρίζει αυτό το μένος ενανντίον των μόνιμων εκπαιδευτικών, που προέρχεται είτε από διοικητικούς που δεν ξέρουν ή έχουν ξεχάσει τι σημαίνει δουλειά στο σχολείο, είτε από αδιόριστους που νομίζουν ότι με τη μονιμοποίηση έχεται κατευθείαν και το "άραγμα" ως φυσικό επακόλουθο, ανεξάρτητα από την ευσυνειδησία και το χαρακτήρα του νεοδιόριστου. Ο killbill πάλι, είναι ιδιαίτερη περίπτωση που νομίζει πως η πνευματική εργασία κουράζει λιγότερο όταν γίνεται με πυτζάμες και περισσότερο όταν γίνεται με κοστούμι ή ταγιέρ!
 Πάντως, θα συμφωνήσω ότι χάνονται αδικαιολόγητα κάποιες διδακτικές ώρες που θα έπρεπε να αναπληρώνονται. Αλλά οι περισσότερες από αυτές δε χάνονται με ευθύνη δική μας αλλά για να πραγματοποιηθούν υποχρεωτικές δραστηριότητες, τις οποίες αν δοκιμάσουμε να τις αποφύγουμε ή να αναπληρώσουμε τις χαμένες ώρες, οι πρώτοι που θα αντιδράσουν είναι οι μαθητές. Αν λοιπόν καταργηθούν νομοθετικά οι εκκλησιασμοί, οι σχολικές εορτές, οι περίπατοι, οι συνελεύσεις καθηγητων και μαθητών εντός σχολικού ωραρίου,  κ.α., κανένας μόνιμος δε θα φέρει αντίρρηση. Όχι όμως να κατηγορύμαστε εμείς γι' αυτά, λες και τα εφηύραμε για να μη δουλεύουμε!
 Επίσης, θα συμφωνήσω πως υπάρχουν εκπαιδευτικοί που "λουφάρουν" στο σχολείο και κάνουν ιδιαίτερα, τα απογεύματα. Το ερώτημα, λοπόν, που τίθεται, είναι: μια ενδεχόμενη αύξηση του ωραρίου θα αλλάξει τη νοοτροπία αυτών των ανθρώπων και θα δουλεύουν περισσότερο, ή αυτοί θα συνεχίσουν τα ίδια ενώ παράλληλα θα αυξηθεί ο φόρτος εργασίας όσων δουλεύουν ήδη ευσυνείδητα φτάνοντας πολλές φορές στα όριά τους; Μάλλον το δευτερο θα συμβεί μέχρι ή να εξουθενωθούν οι ικανοί εκπαιδευτικοί, ή να απελπιστούν και να τα παρατήσουν ακολουθώντας το παράδειγμα των παλαιότερων και "σοφότερων" συναδέλφων τους.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 06:03:18 pm »
Ειλικρινά, με στεχοχωρεί και με εκνευρίζει αυτό το μένος ενανντίον των μόνιμων εκπαιδευτικών, που προέρχεται είτε από διοικητικούς που δεν ξέρουν ή έχουν ξεχάσει τι σημαίνει δουλειά στο σχολείο, είτε από αδιόριστους που νομίζουν ότι με τη μονιμοποίηση έχεται κατευθείαν και το "άραγμα" ως φυσικό επακόλουθο, ανεξάρτητα από την ευσυνειδησία και το χαρακτήρα του νεοδιόριστου. Ο killbill πάλι, είναι ιδιαίτερη περίπτωση που νομίζει πως η πνευματική εργασία κουράζει λιγότερο όταν γίνεται με πυτζάμες και περισσότερο όταν γίνεται με κοστούμι ή ταγιέρ!
 Πάντως, θα συμφωνήσω ότι χάνονται αδικαιολόγητα κάποιες διδακτικές ώρες που θα έπρεπε να αναπληρώνονται. Αλλά οι περισσότερες από αυτές δε χάνονται με ευθύνη δική μας αλλά για να πραγματοποιηθούν υποχρεωτικές δραστηριότητες, τις οποίες αν δοκιμάσουμε να τις αποφύγουμε ή να αναπληρώσουμε τις χαμένες ώρες, οι πρώτοι που θα αντιδράσουν είναι οι μαθητές. Αν λοιπόν καταργηθούν νομοθετικά οι εκκλησιασμοί, οι σχολικές εορτές, οι περίπατοι, οι συνελεύσεις καθηγητων και μαθητών εντός σχολικού ωραρίου,  κ.α., κανένας μόνιμος δε θα φέρει αντίρρηση. Όχι όμως να κατηγορύμαστε εμείς γι' αυτά, λες και τα εφηύραμε για να μη δουλεύουμε!
 Επίσης, θα συμφωνήσω πως υπάρχουν εκπαιδευτικοί που "λουφάρουν" στο σχολείο και κάνουν ιδιαίτερα, τα απογεύματα. Το ερώτημα, λοπόν, που τίθεται, είναι: μια ενδεχόμενη αύξηση του ωραρίου θα αλλάξει τη νοοτροπία αυτών των ανθρώπων και θα δουλεύουν περισσότερο, ή αυτοί θα συνεχίσουν τα ίδια ενώ παράλληλα θα αυξηθεί ο φόρτος εργασίας όσων δουλεύουν ήδη ευσυνείδητα φτάνοντας πολλές φορές στα όριά τους; Μάλλον το δευτερο θα συμβεί μέχρι ή να εξουθενωθούν οι ικανοί εκπαιδευτικοί, ή να απελπιστούν και να τα παρατήσουν ακολουθώντας το παράδειγμα των παλαιότερων και "σοφότερων" συναδέλφων τους.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

να σαι καλά βρε που μας έκανες να γελάσουμε!!
Κυρια Διαμαντοπούλου, οι καθηγητές θέλουνε να δουλέψουν αλλά φοβούνται μη γίνουν καταλήψεις από τα παιδιά που δε θα θελήσουν να κάνουν μάθημα!!!

αφού το λες και μόνος σου:
Μάλλον το δευτερο θα συμβεί μέχρι ή να εξουθενωθούν οι ικανοί εκπαιδευτικοί, ή να απελπιστούν και να τα παρατήσουν ακολουθώντας το παράδειγμα των παλαιότερων και "σοφότερων" συναδέλφων τους.

αυτό ακριβώς έκανα και γω...έγινα διοικητικός αφού πρώτα εξουθενώθηκα ( κάνοντας πλήρως το ωράριό μου ΣΥΝ πολιτιστικά/ευρωπαϊκά ( comenius, spring day, e twinning) προγράμματα συν πρακτικά,πρωτόκολλα, αλληλογραφίες, αρχειοθετήσεις, survey, κενά-πλεονάσματα, μετεγγραφές μαθητών, ΚΑΙ αξιολόγηση- σχεδίαση  ΠΔΣ για τέσσερα συναπτά έτη επειδή δεν την ήθελε κανένας άλλος συνάδελφος, έτσι γιατί μου άρεσε να δουλέψει και κανας άλλος χριστιανός μπας και διοριστεί  -για να ρχεται τώρα ο κάθε άσχετος να μου τη λέει κι από πάνω )  - απελπιστηκα και στη συνέχεια τα παράτησα ακολουθώντας ακριβώς το παράδειγμα των παλαιότερων ( μονίμων) και "σοφότερων" συναδέλφων μου: ξέχασα τι θα πει δουλειά στο σχολείο..." Μόνο που εγώ είχα την εντιμότητα να φύγω απ΄το σχολείο....ενώ οι παλαιότεροι και "σοφότεροι"  είναι ακόμα εκεί!!!

α και κάτι άλλο - δεν ειναι μένος - λύπη είναι γιατί οι μαθητές δε φταινε σε τίποτα!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΤΑ3

• Νέο μέλος
  • *
  • ούτε ένας μαθητής χαμένος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 06:40:06 pm »
όποιος θέλει να δουλέψει παραπάνω ας δουλέψει, αν θέλει μπορεί να κρατά και την τσάντα της Κυρίας στο υπουργείο. Αν θέλει ας κάτσει και μετά τις 3 ας κάτσει και τις Κυριακές και το Πάσχα. Ας αφήσει όμως ήσυχους τους μάχιμους καθηγητές να κάνουν σωστά και υπεύθυνα το μάθημά τους βάση παιδαγωγικών αρχών.

Αποσυνδεδεμένος λιθοσφαιριστής

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 06:43:46 pm »
Περιμένουμε μια απάντηση:
Τι καλύτερο επιφυλάσσει για τη δημόσια εκπαίδευση μια ενδεχόμενη αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών;
Περιμένω κάτι σαφές, αν δεν δύναστε, και η σιωπή καλή είναι...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 06:49:46 pm »
jak   οταν λεω "αλογομυγα" εννοω πως μου αρεσει να κανω το δικηγορο του διαβόλου, δεν ειναι συκοφαντικο επομενως.χιουμορ ειναι!

τωρα, ....ισως να μην ειναι 5 μηνες,να το δεχτω, αλλα και 4 (που ειναι σιγουροι) τί διαφορα κανει?

μιλησες για ανωτερότητα. προσωπικα δεν εχω κανενα λογο να "δειξω" ανωτερος. Η δουλεια μου ειναι παρα πολυ καλη, ο μισθος μου επισης. Συμμετεχω στα εκπ/κα πραγματα σε πορειες, διαδηλωσεις πραγμα που λυπαμαι αυτους που φωναζουν απο αυτο εδω το βημα, και ουτε καν εμφανιζονται! Αρα, ειμαι ενταξει και σε αυτο.
και αν εχουν παιδια και υποχρεωσεις αυτο δεν τους δικαιολογει γιατι για τα παιδια τους θα το κανουν.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος olyadro

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 06:50:59 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

να σαι καλά βρε που μας έκανες να γελάσουμε!!
Κυρια Διαμαντοπούλου, οι καθηγητές θέλουνε να δουλέψουν αλλά φοβούνται μη γίνουν καταλήψεις από τα παιδιά που δε θα θελήσουν να κάνουν μάθημα!!!
Σίγουρα, πρέπει να λείπεις πολλά χρόνια από το σχολείο, για να σου φαίνεται αστείο αυτό! Εκτός πια, αν στο δικό σου σχολείο οι μαθητές έτρεμαν μήπως χαθεί καμιά ώρα μάθημα και διεκδικούσαν μανιωδώς την αναπλήρωσή της. Ε, όχι και να δουλευόμαστε μεταξύ μας!

αφού το λες και μόνος σου:
Μάλλον το δευτερο θα συμβεί μέχρι ή να εξουθενωθούν οι ικανοί εκπαιδευτικοί, ή να απελπιστούν και να τα παρατήσουν ακολουθώντας το παράδειγμα των παλαιότερων και "σοφότερων" συναδέλφων τους.

αυτό ακριβώς έκανα και γω...έγινα διοικητικός αφού πρώτα εξουθενώθηκα ( κάνοντας πλήρως το ωράριό μου ΣΥΝ πολιτιστικά/ευρωπαϊκά ( comenius, spring day, e twinning) προγράμματα συν πρακτικά,πρωτόκολλα, αλληλογραφίες, αρχειοθετήσεις, survey, κενά-πλεονάσματα, μετεγγραφές μαθητών, ΚΑΙ αξιολόγηση- σχεδίαση  ΠΔΣ για τέσσερα συναπτά έτη επειδή δεν την ήθελε κανένας άλλος συνάδελφος, έτσι γιατί μου άρεσε να δουλέψει και κανας άλλος χριστιανός μπας και διοριστεί  -για να ρχεται τώρα ο κάθε άσχετος να μου τη λέει κι από πάνω )  - απελπιστηκα και στη συνέχεια τα παράτησα ακολουθώντας ακριβώς το παράδειγμα των παλαιότερων ( μονίμων) και "σοφότερων" συναδέλφων μου: ξέχασα τι θα πει δουλειά στο σχολείο..." Μόνο που εγώ είχα την εντιμότητα να φύγω απ΄το σχολείο....ενώ οι παλαιότεροι και "σοφότεροι"  είναι ακόμα εκεί!!!

α και κάτι άλλο - δεν ειναι μένος - λύπη είναι γιατί οι μαθητές δε φταινε σε τίποτα!

Μόνη σου παραδέχεσαι πως έγινες διοικητικός, γιατί δεν άντεχες την πίεση στο σχολείο. Αυτό το είχα καταλάβει, όπως και όλοι μας άλλωστε. Δε σε κατηγορώ γι' αυτό, σε καταλαβαίνω. Αυτό για το οποίο σε κατηγορώ είναι το ότι, ενώ έχεις νιώσει στο πετσί σου πόσο εξουθενωτική είναι η δουλειά του μάχιμου εκπαιδευτικού, όταν γίνεται με μεράκι, θέλεις να αυξηθεί το ωράριο νομίζοντας ότι έτσι θα τιμωρηθούν οι ασυνείδητοι εκπαιδευτικοί ενώ στην πραγματικότητα θα φορτωθούν περισσότερο αυτοί που πραγματικά δουλεύουν και έχουν ακόμα το κουράγιο να παραμένουν στο σχολείο.

Α, και μη μου αλλάζεις το φύλο. Κοίτα και κανένα προφίλ!

Αποσυνδεδεμένος Blackrider

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 06:52:14 pm »
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Τι ωραία! Θα αυξήσουν το ωράριό μας!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Αντί για 11.30, θα σχολάμε στις 12.30'.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Αντί για 4ωρο, θα κάνουμε 5ωρο!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Αποσυνδεδεμένος dimfil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 06:55:08 pm »
Tίποτααααα βέβαια, παρά μόνο μείωση διορισμών και άρα εξοικονόμηση χρημάτων...αλλά ποιος ενδιαφέρεται για αναπληρωτές, ωρομίσθιους, αδιόριστους...ΚΑΝΕΙΣ. Αφού μπήκαμε εμείς και εξασφαλίσαμε τη θεσούλα μας στα τέτοια μας για τους άλλους. Να μας δω, καλύτερα να σας δω κάποιους, όταν τεθεί, και σύντομα φαντάζομαι, ζήτημα περί άρσης της μονιμότητας...Τότε θα φωνάζετε. Καληνύχτα...Συγνώμη για το λεξιλόγιο, αλλά είναι σαν κάποιοι εδω μέσα
να κάνουν κυβερνητική προπαγάνδα...ΕΛΕΟΣ
ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 07:07:31 pm »
θεικό dimfil ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

φίλη δασκάλα σήμερα μου είπε και το ωραρίο να αυξήσουν και καλοκαίρια να κάναμε μάθημα οι μαθητές δε θ άντεχαν

όλα στοχεύουν στη μείωση προσλήψεων

όσο για τη ν έκφραση <<απλό κόσμο>>panos 1,2,3 εννοούσα τους πολίτες που δεν έιναι μέσα στα εκπαιδευτικά πράγμάτα,δεν γνωρίζω κανέναν υπάλληλο που να έκανε 4-5 χρόνια να τελειώσει καθηγητική σχολή αλλά 2 χρόνια να διαβάζει για ΑΣΕΠ και άλλα 3 στην καλύτερη να διοριστεί ,αν  και εσύ σαν αναπληρωτής θα τα γνωρίζεις καλύτερα .....

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 07:09:46 pm »
ίσα ίσα μόλις πέρισυ αποχώρησα από το σχολείο γιαυτό και τα χω φρέσκα στο μυαλό μου όλα...Φυσικά και στους μαθητές δεν αρέσει να κάνουν μάθημα...δεν είπα αυτό....αλλά είναι αστείο να λέμε ότι δεν προχωράμε σε καμία αλλαγή εκ των έσω προκειμένου να μη χάνονται ώρες επειδή ελοχεύει ο κίνδυνος να γίνουν καταλήψεις ή να αντιδράσουν με όποιο τρόπο οι μαθητές...ΑΥΤΟ ναι, είναι αστείο να το λέμε. Μεταξύ μας...μεταξά!

Ο λόγος που έφυγα είναι γιατί δεν άντεχα να βλέπω όλα τα αίσχη που γίνονται και να μη μπορώ να κάνω τίποτα.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182678
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 673
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)