0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περιμένουμε μια απάντηση:Τι καλύτερο επιφυλάσσει για τη δημόσια εκπαίδευση μια ενδεχόμενη αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών;Περιμένω κάτι σαφές, αν δεν δύναστε, και η σιωπή καλή είναι...
Γιατι κι εσενα θα σε βαλουν στον ιδιωτικο τομεα ενα πρωι και μειωνοντας τους μισθους στον ιδιωτικο τομεα θα φερουν την αναπτυξη γιατι θελουν να προστατεψουν το κεφαλαιο των πλουσιων........δηλαδη θελουν να μας κανουν σαν τους Αιγυπτιους με 2
Γνωρίζεις ποια κόμματα ανήκουν στη λεγόμενη "Σοσιαλιστική" Διεθνή; Γιατί, λοιπόν, να διαγράψει το κόμμα του Μουμπάρακ; Τα ίδια σκατά όλοι τους
όσο για το ότι σου άλλαξα το φύλο ...sorry δεν κοιτάζω προφίλ ούτως ή άλλως!
Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι. Μέχρι και υπουργοί δηλώνουν κάποιοι
ΧΕΧΕΧΕΧΕ το ξέρω απλά ΔΕΝ το κοιτάω!!! ( άσε που δεν ειναι πια να παίρνεις κι όρκο για τέτοια πράγματα ε; )
ίσα ίσα μόλις πέρισυ αποχώρησα από το σχολείο γιαυτό και τα χω φρέσκα στο μυαλό μου όλα...Φυσικά και στους μαθητές δεν αρέσει να κάνουν μάθημα...δεν είπα αυτό....αλλά είναι αστείο να λέμε ότι δεν προχωράμε σε καμία αλλαγή εκ των έσω προκειμένου να μη χάνονται ώρες επειδή ελοχεύει ο κίνδυνος να γίνουν καταλήψεις ή να αντιδράσουν με όποιο τρόπο οι μαθητές...ΑΥΤΟ ναι, είναι αστείο να το λέμε. Μεταξύ μας...μεταξά!Ο λόγος που έφυγα είναι γιατί δεν άντεχα να βλέπω όλα τα αίσχη που γίνονται και να μη μπορώ να κάνω τίποτα.
Αγαπητοί φίλοι, όταν ξεκίνησα το θέμα πραγματικά δεν περίμενα ότι θα είχε τόση αναγνωσιμότητα. Αυτό θεωρώ ότι είναι θετικό. Πάντως δεν περίμενα επίσης ότι θα υπήρχαν τόσες πολλές απόψεις που συνηγορούν ότι δουλεύουμε λίγες ώρες. Κατά τη γνώμη μου το ζήτημα δεν είναι "ποσοτικό" αλλά ποιότητας. Μπορεί να κάνω ένα τρίωρο αλλά να βγω από την τάξη τόσο κουρασμένος ψυχολογικά και πνευματικά σαν να έχω κάνει 8ωρο και παραπάνω. Προχτές δώσαμε βαθμούς και όλοι σχεδόν οι γονείς μας έλεγαν πώς αντέχουμε με τόσα παιδιά, εδώ με ένα ή δύο στο σπίτι τους και πάλι υποφέρουν. Θα μπορούσα να πω περισσότερα, απλώς νίώθω και εγώ πως κανένας δεν εκτιμάει το έργο μας, ούτε το υπουργείο ούτε οι κρατούντες. Αλλά να ειρωνευόμαστε και οι ίδιοι τον εαυτό μας και τη δουλειά μας, δεν το περίμενα...
@Alice6 Κοίτα τα ζυγίζεις και κάνεις τις επιλογές σου. Η αλήθεια είναι ότι στον κλάδο μας 10 διαφορετικούς εκπαιδευτικούς να ρωτήσεις γιατί έγιναν εκπαιδευτικοί 10 διαφορετικές απαντήσεις θα πάρεις! η "κοινή λογική" που ανέφερα παραπάνω είναι η λογική του κατεργάρη και του λουφαδόρου εκπαιδευτικού και δεν με αντιπροσωπεύει. Εγώ όπως έγραψα παραπάνω ανήκω στους "σπαστικούς" εκπαιδευτικούς που χαλάνε την πιάτσα και δεν μου μιλάει κανείς στο σχολείο γιατί:1. θα προτείνω ο σύλλογος να γίνει μετά τις 22. θα προτείνω εκδρομές να πηγαίνουμε Σάββατα3. οι πρόβες να γίνονται μετά τις 24. οι σχολικές εορτές Σάββατα ή ανήμερα των αργιών5. Εκκλησιασμοί μόνο Κυριακές6. Συνελεύσεις μαθητών στα σπίτια τους ή σε μια καφετέρια μετά τις 27. Εκλογές ΕΛΜΕ τα απογεύματαΜε πιάνεις;@panos2Το έχω ήδη κάνει αυτό που προτείνεις. Κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιάς στέλνω στο Υπουργείο τα στατιστικά που κρατάω με το πόσες ώρες μαθήματος χάθηκαν, την ημερομηνία και τους λόγους, ώστε να δει η Υπουργός ποιά είναι η πραγματικότητα και γιατί τα παιδιά αναγκάζονται να πάνε φροντιστήριο. Προτείνω από του χρόνου να αρχίσεις να σημειώνεις και εσύ τις ώρες που χάνονται. Είναι ωραιο hobby. Θα εκπλαγείς στο τέλος από τα νούμερα που θα προκύψουν!